Verstelbare boxspring kopen

Verstelbare boxspring kopen? Met de verstelbare modellen slaap je heerlijk comfortabel en kun je daarin bijvoorbeeld ontspannen televisie kijken of nog een boek lezen. Daarnaast worden de verstelbare bedden veel gebruikt door ouderen en ook senioren, die er daarmee voor zorgen dat ze hun schouders en/of benen iets omhoog kunnen brengen, voor een betere houding in bed en om er makkelijker in en uit te komen.

De verstelbare boxspring biedt op die manier een aantal belangrijke voordelen, waar we je natuurlijk graag meer over vertellen. Dat geldt zowel voor de hoge boxsprings als de lagere modellen, die in de meeste gevallen elektrisch verstelbaar zijn. Dit maakt het makkelijk om het bed op de gewenste stand in te stellen, zodat jij er comfortabel in kunt liggen en makkelijk in of uit kunt komen.

Elektrische verstelbare boxspring

Benieuwd hoe een elektrisch verstelbare boxspring werkt en wat de mogelijkheden zijn? De meeste bedden werken met elektrische motoren voor de aandrijving. Die maken een paar verstelbare standen mogelijk:

  • Hoofdgedeelte
    Ideaal om nog even te lezen of om televisie te kijken. Door het hoofdgedeelte omhoog te brengen kom je wat rechter op te liggen of zelfs een beetje te zitten.
  • Benen omhoog
    Lig je graag met jouw benen een beetje omhoog of wil je het makkelijker maken om in en uit te stappen? Je kunt het deel bij de benen een stukje omhoog brengen.

Uiteraard kun je de beide delen ook tegelijkertijd omhoog brengen. Je hebt verschillende mogelijkheden met een verstelbare boxspring, om die helemaal naar wens in te stellen. Dat doe je elektrisch, waardoor je daar geen kracht bij nodig hebt. Dat is vooral prettig als je ouder wordt, omdat het je helpt om het bed zonder moeite in te stellen op de manier waarop je daar het liefst in slaapt.

Verstelbare boxspring kopen of leasen

Een verstelbare boxspring kopen en daarvoor op zoek naar een elektrisch model? Het zijn populaire bedden, waarin je bovendien de keuze hebt uit een groot aantal modellen. Bekijk de verschillende boxsprings die er beschikbaar zijn, waarover we je natuurlijk graag meer vertellen als je dat wenst. Vragen over de verstelbare boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je! Wist je dat je naast boxsprings ook banken kunt leasen.