Boxspring met lades kopen

Boxspring met lades kopen? Het combineert het uitgebreide comfort van een luxe bed met de mogelijkheid om heel handig een aantal spullen op te bergen. Dat kan gewoon onder het bed, waardoor er geen kostbare ruimte in de kamer verloren gaat. In plaats daarvan schuif je de spullen eenvoudig onder het bed, waarna ze op een nette manier zijn opgeruimd.

Boxsprings zijn er in verschillende soorten en maten, waaronder met een voetbord en dus bijvoorbeeld met lades. Het is een praktische keuze in de kleine(re) slaapkamer, waar je niet de ruimte hebt om ook nog een grote kast neer te zetten. Dankzij de breedte van 160 of 180cm is er voldoende opbergruimte beschikbaar, die je dankzij de laden makkelijk kunt bereiken.

Let op: zorg er naast het bed voor dat er links en rechts voldoende ruimte is om de laden open te trekken en de spullen eruit te pakken.

Bed met lades voor meer opbergruimte

Zoek je naar een bed met lades voor meer opbergruimte in de slaapkamer? Het is niet gebruikelijk bij een boxspring, omdat er sprake is van een matrasbodem en een dik matras daar bovenop. De poten zijn veelal zo’n 6 of 10cm hoog, waardoor er weinig ruimte is om opbergruimte te creëren. Uiteraard kunnen we hierover wel met je meedenken. De boxspring met lades zou de verschillende idealen combineren, waardoor je heerlijk slaapt op een luxe bed en je bovendien de mogelijkheid hebt om veel op te bergen.

Het bed met lades in het algemeen is wat dat betreft een interessante keuze. Sommige van de hoge boxsprings bieden de mogelijkheid om er spullen onder op te bergen, waardoor je bijvoorbeeld kleding op kunt ruimen zonder dat je daar wat van terug zal zien. Het grote voordeel van een boxspring is dat het bed van zichzelf al een robuuste en stoere uitstraling heeft. De opbergruimte onder het bed sluit daar goed bij aan, omdat het zorgt voor een massieve uitstraling van het bed inclusief de lades eronder.

Boxspring met lades kopen of leasen

Een boxspring met lades kopen of benieuwd naar de mooie modellen die er beschikbaar zijn voor lease? Bekijk de verschillende boxsprings bij ons uit het assortiment, waarmee we je graag helpen inspiratie op te doen. Ontdek de bedden met lades en de andere modellen, afgestemd op de manier waarop jij er graag gebruik van wilt maken. Wij leggen je bovendien graag uit waarom de boxspring standaard geen lades heeft, maar bestaat uit verschillende lagen met dikke en comfortabele matrassen.

Vragen over de boxsprings met lades of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je! Wist je dat je naast een boxspring ook een bank kunt leasen?