Boxspring twijfelaar kopen

Boxspring twijfelaar kopen? De bedden combineren de heerlijke luxe van een boxspring met de fijne afmetingen van een twijfelaar. Uitstekend geschikt om alleen in te slapen en bovendien breed genoeg om ook af en toe samen in te slapen. De bedden nemen niet zoveel ruimte in, maar zitten wel op een heerlijk comfortabele manier in elkaar.

Tip: heb je weinig ruimte beschikbaar, maar wil je toch graag een boxspring plaatsen? Koop er een zonder het hoofdbord. Dat scheelt 10 tot 20cm aan lengte, waardoor je die overhoudt om makkelijker langs het bed te lopen.

De boxspring twijfelaar heeft een breedte van 140cm. Dat is iets kleiner dan een standaard tweepersoonsbed, maar ruim breder dan een standaard eenpersoonsbed. Het is op die manier een bed dat je op een flexibele manier kunt gebruiken, door er met één of twee personen in te slapen. Door ook goed te letten op de lengte van het bed zorg je er daarmee eenvoudig voor dat je er ook in een kleinere slaapkamer goed gebruik van kunt maken.

Twijfelaar boxspring bed bij Dekbed-Discounter

Zoek je een twijfelaar boxspring bed? Het is een bijzondere maat, al hoeft dat het natuurlijk niet moeilijker te maken. De boxspring bestaat gewoon uit de dikke matrasbodem en het dikke matras daarop, met een topper als je daar gebruik van wilt maken. Het is op die manier een compleet bed voor maximaal comfort, met een breedtemaat die past bij de ruimte die er beschikbaar is in de slaapkamer.

Wij laten je graag zien welke bedden er beschikbaar zijn in deze maat en hoe je daar op een compacte manier gebruik van kunt maken. Beperk de lengte zonder hoofdbord en zonder voetenbord of kijk vooral kritisch naar de breedte van de bedden. Wij zorgen er daarmee voor dat je daar ook bij jou in de slaapkamer op een fijne manier gebruik van kunt maken.

Boxspring twijfelaar kopen of leasen

Een boxspring twijfelaar kopen of leasen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons uitgebreide assortiment met boxsprings heb je de keuze uit diverse modellen, met een breedte van 140cm. Slaap er alleen in of maak er af en toe samen gebruik van, omdat jullie die flexibiliteit hebben met deze modellen.

Vragen over de twijfelaar boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je! Wist je dat je naast boxsprings ook banken kunt leasen?