Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspring samenstellen: hoe doe je dat?

Jouw boxspring samenstellen en benieuwd hoe je dat doet? Wij helpen jou de ideale boxspring te configureren, in een paar belangrijke stappen. Je ontdekt op die manier hoe jouw favoriete boxspring op maat eruit ziet. Uiteraard kunnen we het bed helemaal naar wens met je samenstellen of kunnen we je laten zien welke boxsprings voldoen aan jouw voorkeuren. Daarbij letten we op de breedte (ook als je een twijfelaar zoekt), net als op een aantal andere belangrijke factoren.

Een boxspring samenstellen is niet moeilijk, als je weet wat je zoekt. Ben je op zoek naar een modern bed met de mogelijkheid tot verstellen, moet het bed vooral robuust en stoer ogen of wil je ervoor zorgen dat je daar tal van kussens op kwijt kan tegen een hoog hoofdbord? Het zijn voorkeuren die we goed kunnen gebruiken, waarmee we ervoor zorgen dat je het bed kunt configureren zoals jij het voor ogen hebt.

Boxspring configureren

Benieuwd naar de belangrijke stappen? We zetten er een paar voor je op een rij:

 • Matrasbodem: gestoffeerd?
  Hoe moet de (matras)bodem van jouw boxspring eruit zien? Gestoffeerd leidt tot een meer luxe uitstraling, die ook wel bekendstaat als een Scandinavische boxspring.
 • Hoofd- en/of voetenbord
  Zoek je een boxspring met een hoofdbord en een voetenbord? Zonder die elementen krijgt het bed een meer moderne uitstraling.
 • Kleur en materialen
  Wat is de kleur die je zoekt? Je hebt de keuze uit donkere en warme materialen tot aan meer koele en strakke keuzes voor de boxspring.
 • Breedte van de boxspring
  Ga je voor een twijfelaar, een tweepersoonsbed in 160x200 of zelfs voor 180x200? Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen.

We helpen je graag de boxspring samen te stellen, ook als je het nog lastig vindt om aan te geven waar je naar op zoek bent. Aan de hand van een paar duidelijke vragen en voorbeelden ontdek je eenvoudig hoe jouw boxspring op maat er in de ideale situatie uitziet.

Boxspring op maat bij Dekbed-Discounter

We helpen je de boxspring op maat samenstellen of het ideale model te vinden binnen ons uitgebreide assortiment

Vragen over het samenstellen van jouw boxspring of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar [email protected] of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je! Wist je dat je naast boxsprings ook banken kunt leasen?

Kees
Kan ik je helpen?