3 Halen 1 Betalen actie.

Ga hier naar de 3 halen 1 betalen actie

Boxspring in elkaar zetten

Een boxspring in elkaar zitten en benieuwd hoe je dat het best aanpakt? De montage van onze bedden is eenvoudig, waardoor je daar uitstekend zelf mee aan de slag kunt.

Let op: het is belangrijk om de boxspring montage altijd samen uit te voeren. Het gaat om grote delen, die je alleen samen met iemand anders goed kunt vasthouden en op de juiste wijze kunt monteren.

We kunnen je van alle boxsprings uitleggen hoe je die in elkaar kunt zetten, zodat je daar meteen mee aan de slag kunt. We leveren netjes een handleiding mee en kunnen je natuurlijk helpen als je vragen hebt, zodat je er niet alleen voor staat.

Zo zet je een boxspring makkelijk in elkaar

Benieuwd hoe je de boxspring kunt monteren? We zetten het voor je op een rij aan de hand van 3 duidelijke stappen:

  1. Ondersteboven neerleggen
    Leg de boxspring ondersteboven op de grond, om die te monteren. Het biedt je de kans om de poten in de onderkant te schroeven. Gebruik een schone ondergrond, zodat je geen vlekken krijgt op het bed. Soms is het verstandig om er een groot kleed onder te leggen, bijvoorbeeld op een ruwe ondergrond.
  2. Boxspring omdraaien
    Zitten de poten eraan en heb je de belangrijke delen aan elkaar bevestigd? Draai de boxspring om, zodat je het hoofdbord kunt plaatsen. Soms dien je de inschuifstukken zelf nog te plaatsen, terwijl die in andere gevallen alvast voor je gemonteerd zijn.
  3. Neerzetten en de matrassen plaatsen
    Zet de boxspring die je hebt gemonteerd op de juiste plaats in de slaapkamer neer. Je kunt er vervolgens de matrassen en de topper op plaatsen. Dat is alles voor de boxspring montage, waardoor dit niet moeilijk hoeft te zijn.

Boxspring monteren, zo doe je dat!

Een boxspring monteren is op die manier niet moeilijk, al kun je dat natuurlijk ook uit handen geven aan onze specialisten. Maak je gebruik van boxspring lease? Wij zetten het bed voor je in elkaar en zorgen ervoor dat je daar meteen in kunt gaan liggen. De makkelijkste manier om het bed in elkaar te laten zetten, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

Lease of koop een nieuwe boxspring bij Dekbed-Discounter

Wil je een boxspring kopen of leasen om daar vervolgens jarenlang heerlijk op te slapen? Ontdek ons uitgebreide assortiment, bijvoorbeeld met de boxsprings speciaal voor senioren. Het zijn extra hoge bedden, waar je makkelijk in kunt stappen en weer uit kunt komen. Uiteraard heb je daarnaast de keuze uit tal van andere boxsprings. Je kunt ze makkelijk zelf in elkaar zetten of dat bij lease voor ons laten doen. Daarmee zorgen we er graag voor dat er snel een bed staat om heerlijk in te slapen.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!