Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

3 Halen 1 Betalen actie.

Ga hier naar de 3 halen 1 betalen actie

Boxspring in elkaar zetten: wat is de beste aanpak?

De aankoop en levering van een nieuwe boxspring geven een lekker gevoel, want je weet dat je die avond in je nieuwe, comfortabele bed kunt duiken. Tenminste, dan moet ‘ie wel eerst staan. Help, je moet je nieuwe boxspring in elkaar zetten.  

Wil je weten hoe je dat het best aanpakt? Lees dan even verder.

Let op: de belangrijke basisregel is dat je een boxspring in elkaar zet met minimaal twee personen. Het gaat namelijk om grote onderdelen, die je alleen samen met iemand op de juiste manier kunt vasthouden/manoeuvreren om deze vervolgens correct te monteren.

We kunnen je van alle boxsprings uitleggen hoe je die in elkaar kunt zetten, zodat je daar meteen mee aan de slag kunt. We leveren natuurlijk ook nog netjes een handleiding mee en je kunt altijd onze klantenservice bereiken voor vragen. Let’s do it together!

Zó zet je een boxspring makkelijk in elkaar

Een goed begin is het halve werk, zegt men. Daarom is het bij het in elkaar zetten van een boxspring goed om eerst alle onderdelen geordend neer te leggen in de kamer waar je nieuwe boxspring moet komen. Zo houd je overzicht en kun je gemakkelijk stapsgewijs de juiste handelingen uitvoeren. Deze stappen zijn:

  1. Ondersteboven neerleggen
    Leg de boxspring ondersteboven op de grond. Op deze manier schroef je gemakkelijk de door jouw gekozen poten er op. Zorg bij voorkeur wel dat de vloer schoon is, voordat je je boxspring onderdelen erop legt. Heb je een wat ruwere ondergrond of wil je extra zorgvuldig zijn om mogelijke beschadiging te voorkomen? Leg dan eerst een kleed op de vloer.
  2. Boxspring omdraaien
    Zitten de poten eraan en heb je de hoofdonderdelen aan elkaar bevestigd? Draai de boxspring om, zodat je het hoofdbord kunt plaatsen. Soms dien je de inschuifstukken zelf nog te plaatsen, terwijl die in andere gevallen alvast voor je gemonteerd zijn.
  3. Neerzetten en de matrassen plaatsen
    Zet de boxspring die je hebt gemonteerd op de juiste plaats in de slaapkamer neer. Je kunt vervolgens het matras of de matrassen optillen en er op leggen. Zodra je de matrassen goed uitgelijnd hebt verschoven, leg je de topper erop en doe je hetzelfde.

En…dat was het al!

Boxspring in elkaar laten zetten door onze specialisten?

Heb je na het lezen van bovenstaande nog steeds vraagtekens boven je hoofd cirkelen, of wil je gewoon lekker gaan voor gemak? Je kunt het ook gerust overlaten aan onze specialisten. Dan heb je er überhaupt geen omkijken naar en weet je zeker dat je boxspring goed in elkaar staat.

Moet je oude boxspring nog uit elkaar gehaald worden?

Komt je nieuwe boxspring in de plaats voor een andere en moet je je vorige boxspring nog uit elkaar halen? Hier kun je rustig nalezen hoe je dát dan weer het beste aanpakt.

Koop een nieuwe boxspring voordelig bij Dekbed-Discounter

Wil je een kwalitatieve boxspring voordelig kopen en er lang mee kunnen doen? Ontdek alle mogelijkheden en mooie prijzen bij Dekbed-Discounter, zoals de boxsprings speciaal voor senioren.

Dit zijn extra hoge bedden, waar je zonder al te veel krakende botten in- en uitstapt. Uiteraard is er keuze uit talloze andere varianten, zoals elektrische boxspring en/of boxsprings met bergruimte. Je kunt deze dus zelf in elkaar zetten of het overlaten aan een van onze toppers (mensen dus, het oplegmatras gaat helaas je bed niet in elkaar zetten). Die zorgen er graag voor dat er snel een bed staat om heerlijk in te slapen.

Toch nog vragen over je boxspring of iets anders?

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten, zoals de keuze voor het juiste dekbed en/of hoofdkussen?

-Gebruik 7 dagen per week tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat
-Bel ons op telefoonnummer 085 3032 813
-Stuur ons een e-mail naar [email protected]
-Of stuur ons een bericht op Facebook: https://www.facebook.com/dekbed.discounter/.

We horen graag van je!

 

 

Kees
Kan ik je helpen?