Welke boxspring voor senioren?

Seniorenboxspring gezocht? Het zijn speciale bedden, ideaal voor oudere mensen. Je kunt rekenen op een hoge instap, die het makkelijk maakt om naar bed te gaan en er ook weer fris uit te stappen. Bovendien kun je rekenen op bijvoorbeeld elektrische verstelling voor de rug, om dat deel eenvoudig omhoog te zetten. Sommige modellen bieden ook de mogelijkheid om het voeteneind omhoog te brengen. Het is op die manier een fijne boxspring voor senioren, waarmee je zorgt voor een bed in de ideale vorm en met de juiste ondersteuning.

We zijn jouw specialist in boxsprings, zowel voor oudere mensen als voor alle andere doelgroepen. Wij weten waar je naar op zoek bent en hoe het matras het beste comfort kan bieden. Met name op hogere leeftijd is het fijn om op een matras met een groot aantal veren te slapen. Het ligt heerlijk zacht en biedt ondertussen toch de belangrijke ondersteuning die je nodig hebt.

Seniorenboxsprings bij Dekbed-Discounter

Een seniorenboxspring heeft een aantal speciale eigenschappen. Het bed is extra hoog, waardoor je er makkelijker in en uit kunt stappen. Bovendien draagt het bij aan de mooie uitstraling van het bed, dat een statige verschijning vormt in de slaapkamer.

Tip: sommige boxsprings zijn zelfs beschikbaar met een fraaie sierlijst. Het is op die manier een mooie verschijning, terwijl de hoge instap het makkelijk maakt om erin en weer uit te komen.

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende soorten, bijvoorbeeld op basis van de diverse matrassen. Zoek je naar pocketveren, Bonell-vering of koudschuim? Onze specialisten adviseren je graag over de ideale boxspring voor senioren. We stemmen het matras af op de manier waarop je het liefst slaapt, zodat je daar een uitstekende keuze mee maakt.

Veel slaapcomfort met een boxspring voor senioren

De boxspring voor oudere mensen biedt het ideale slaapcomfort. Het wordt niet te warm in het bed, terwijl je toch lekker dik onder de wol kunt kruipen. Op die manier biedt het bed een fijn comfort, terwijl de hoogte ervoor zorgt dat je er ’s morgens weer makkelijk uit kunt stappen.

Lease of koop een boxspring voor oudere mensen

Benieuwd welke boxspring je het best kunt kopen? Ontdek de modellen speciaal voor senioren en voor oudere mensen, net als die voor zware mensen. Op die manier vinden we altijd de boxspring waar je naar op zoek bent, waar je bij ons in de showroom natuurlijk op kunt komen liggen. Ontdek op die manier welke seniorenboxspring er voor jou geschikt is, zodat je daarop binnenkort heerlijk in slaap valt en ’s morgens weer fris wakker wordt.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!