Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Zomervakantie 2022: 5 leuke slaapplekken wereldwijd

13 July 2022

Wanneer iemand je vraagt wat de meest bijzondere plek is waar je ooit een nacht hebt doorgebracht, wat is dan jouw antwoord? Als je van avontuur houdt, gaat het vaak meer om de activiteiten dan de slaapplek. Maar wat als de slaapplek één van de hoogtepunten van je hele vakantie kan zijn? Lees verder om te horen welke vijf bijzondere slaapplekken voor de zomervakantie 2022 wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Van slapen op Afrikaanse rotsen tot aan wakker worden in een Zweeds bos

Van hemelbedden in de bergen, tot ouderwetse boshutten, extreem luxe strand-resorts en zelfs een omgebouwd fort. Deze unieke slaapaccommodaties zullen een gewoon verblijf omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.

Zomervakantie in Waldseilgarten Höllschlucht - Duitsland

Wil je een bijzonder avontuur beleven dichter bij huis, dan kun je van mei tot september één van de buitenovernachtingen boeken dicht bij het Duitse Kappel. Dat ligt op zo’n 225 kilometer afstand van Venlo. Op deze avontuurlijke plek kun je slapen in een boom. De logeerbedden bestaan uit slaapzakken die op één van de platformen in het hoge touwenparcours worden uitgerold. Slapen op platform aan bomen Terwijl deze sokkels permanent op de bomen zijn geïnstalleerd, is de "Portaledge" meer een vrij zwevend bed. En wil je nog hoger, dan kun je overnachten op een steile rotswand op een hoogte van zo'n 100 tot 300 meter.

De Loisaba Star Beds - Kenia

Deze unieke bedden staan hoog op de rotsen en bieden een fenomenaal uitzicht over een golvende vallei. Handgemaakte houten hemelbedden staan op verhoogde houten platforms die uitsteken uit een accommodatie met rieten dak en worden elke nacht uitgerold, zodat gasten kunnen genieten van de meest gedenkwaardige slaap onder de eindeloze Afrikaanse hemel. Rustiek ontworpen als aanvulling op de toverachtige omgeving. Alle hemelbedden hebben een zithoek en een open badkamer met uitzicht op de natuur. Loisaba zelf is een natuurreservaat van 57.000 hectare in Laikipia County, Kenia. Er hier genoeg te doen tijdens de zomervakantie 2022. Zo kun je uiteraard op safari, paardrijden door de bergen, mountainbiken en natuurlijk ook op prachtige wandeltochten.

Conrad Bora Bora Nui - Frans-Polynesië

Sommige locaties zijn haast een paradijs. Het Bora Bora Nui-resort beschikt over suites die op palen boven een kristalheldere oceaan uitsteken. Je kunt 's ochtends uit bed rollen en vanuit je kamer een snelle duik nemen in de zee. Dit uitermate luxe resort is apart gelegen in een eigen baai op het eiland Motu To'opua en biedt je een betoverend uitzicht op zee, vanaf het witte zandstrand dat alleen voor gasten is. Je kunt je laten verwennen in de spa’s en heerlijk dineren in maar liefst vier verschillende restaurants. Een zomervakantie die je niet zomaar zal vergeten (je bankrekening ook niet). cottage in het water

Kolarbyn Ecolodges - Zweden

Ben je niet van luxe vakanties of strand resorts, maar zou je liever teruggaan in de tijd als dat mogelijk was? Dan zijn de Kolarbyn Ecolodges wat jij zoekt. Wanneer je voor het eerst in Kolarbyn aankomt, word je begroet door dennen-, sparren- en berkenbomen, een echt wild bos aan de oevers van een ongerept meer. Alles is er groen. Maar als je beter kijkt, genesteld tussen de bomen, vind je twaalf kleine huisjes. Goed gecamoufleerd, bedekt met modder en gras. Bosbessen en paddenstoelen groeien in het wild op hun daken. In de bossen zijn er allerlei avonturen te beleven. Zo kun je gaan kanoën, op lange wandeltochten, maar ook rustig vissen of gewoon genieten van de ongerepte natuur en wilde dieren.

Zomervakantie 2022: SpitbankbFort Portsmouth - Engeland

Tot slot een historische slaapplek, niet ver van ons kleine kikkerlandje. Dit zeefort, gebouwd in 1867 om de Franse marine af te weren, werd gerenoveerd voor gebruik als een klein, luxe spahotel en toevluchtsoord. Het ligt voor de zuidkust van Engeland en herbergt een rond dompelbad en een sauna in de voormalige geschutsopstelling op het dak. De munitiewinkel is nu een wijnproeflokaal. Het historische fort van zeegraniet opende in 2012 zijn deuren en heeft suites met acht slaapkamers met uitzicht op zee, een bar, een restaurant, zonneterrassen en vuurkorven. De kanonpoorten zijn omgebouwd tot ramen, zodat gasten kunnen slapen met de 'rustgevende geluiden van de golven'. spitbank fort

Wij hopen je wat inspiratie te hebben gegeven met deze vijf unieke slaapplekken. Mocht je uiteindelijk gaan, stuur ons dan een kaartje. In het geval dat je dichter bij huis blijft, hopen wij dat één of meerdere van deze plekken op je bucketlist terechtkomen voor in de toekomst. Hoe dan ook: wij wensen je geweldige vakanties toe!

Kees
Kan ik je helpen?