Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Werken voor de koning: actuele vacatures Koninklijk Huis op een rij

27 April 2022

Vandaag is Z.M. Koning Willem-Alexander jarig: op koningsdag 2022 bereikt hij de mooie leeftijd van 55 jaar. Het is lastig voor te stellen wat deze voor ons land bijzondere man nu zoal iedere dag doet, maar als jij weet dat je enorm graag voor onze koning en koningin zou willen werken, zit je hier goed! Op deze pagina staan namelijk de actuele vacatures van het koninklijk huis op een rij én dit wordt wekelijks geüpdatet.

Laatst geüpdatet: 20 januari 2023.

Werken bij de Dienst van het Koninklijk Huis

Werken voor de nu jarige Z.M. Koning Willem-Alexander en zijn gezin is natuurlijk niet zomaar even iets. Er worden behoorlijk hoge eisen gesteld, vooral aan betrouwbaarheid en loyaliteit, maar ook aan de benodigde vaardigheden en ervaring. Laat dat de koninklijke pret niet drukken! Denk jij geschikt te zijn? Check dan zeker hieronder de actuele vacatures bij het Koninklijk Huis. Overigens moeten we het wel helemaal goed zeggen: officieel gezien betreft het De dienst van het Koninklijk Huis, afgekort de DKH. Om even terug te komen op wat onze majesteit zoal doet op een dag: er moeten officiële wetten ondertekend worden, hoge functionarissen beëdigd worden, staatsbezoeken plaatsvinden en er is allerlei betrokkenheid bij (vrijwilligers)organisaties, instellingen, onderwijsactiviteiten en meer. Betrokkenheid bij de samenleving en het volk, op uiteenlopende manieren, is zeker een onderdeel van de dagelijkse activiteiten van ons koningspaar. De DKH is het totaal van mensen die de koninklijke familie en andere leden van het Koninklijk Huis (hierbij) ondersteunt, zowel qua werk als privé. Dat klinkt misschien als een klein clubje, maar het gaat momenteel om ongeveer 300 medewerkers. Jij kunt daar met een voor jou geschikte vacature deel van uit gaan maken!
nederlandse vlag

Afdelingen Dienst van het Koninklijk Huis

Dit ondersteunend orgaan reikt al ver terug in de tijd en is een trouwe traditie. Het bestaat uit meerdere afdelingen, departementen genoemd. Het is allemaal net even wat statiger dan in het bedrijfsleven, natuurlijk. Bijvoorbeeld het Koninklijk Staldepartement en het Departement Hofmaarschalk. Bekijk hier bijvoorbeeld een video van en over het koetshuis, met prachtige paarden, koetsen en professionele vakmensen. Medewerkers van de DKH werken ook samen met onder meer de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) en het Kabinet van de Koning. Iedere functie wordt uiterst serieus genomen en is in welke mate dan ook een belangrijke ondersteuning voor Z.M. koning Willem Alexander en zijn gezin/familie. Er is ook een video beschikbaar over de Grote Balzaal: waar wordt deze voor gebruikt en wie en hoevelen werken eraan om dit alles in orde te krijgen? Je ziet het in deze video.

Onopvallend in de krant

Wist je dat vacatures voor het Koninklijk Huis soms ook gewoon voorkomen in bijvoorbeeld lokale kranten, maar dan onopgemerkt? Het is namelijk fijn als mensen die hier willen werken niet volledig of zelfs overmatig gedreven worden door het feit dat het om werken voor de koning en koningin gaat. Door juist te adverteren zónder hierbij te vermelden wat de locatie en toedracht van het werk is, voorkomt men dit.
in de krant

Actuele vacatures Koninklijk Huis

Er zijn recent aardig wat vacatures vervuld, waaronder de functies van Koetsier, Beveiliger, HR Officer en Planner Bureau Luchtvaartzaken. Check regelmatig deze pagina voor actuele vacatures bij het Koninklijk Huis als je de drive en ambitie hebt om er te werken, want er verandert veel binnen korte periodes. Daardoor ontstaan er ook regelmatig weer openstaande vacatures.

Actuele vacatures Koninklijk Huis:

Marketing - en communicatie professional

Stagair(e) afdeling rijkscollectie van de Koninklijke Paleizen

Recent gesloten vacatures:

Telefoniste

Assistent Coördinator Evenementen

Medewerker bos- en natuurbeheer

paleis amsterdam

Wie weet ga je binnenkort of over enkele jaren op gesprek voor een bijzondere baan bij de DKH! Wij houden onze 'fingers crossed', roepen "toi toi toi" en duimen er ook nog bij voor je!

Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

29,99

9,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

14,99

Maak een keuze