Aan het laden...
aan het laden
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Menu

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

3 Halen = 1 Betalen!

Op zoek naar de allerbeste deals? Nu 3 Halen 1 Betalen op al onze beste beddengoed! Voordeliger ga je het niet vinden! Ga nu naar onze 3 Halen 1 Betalen Actie!

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter. Al vanaf 4,99!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!


Type Badtextiel

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids en spreien

Showroom

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Home & living

Bekijk alles

Home & Living

Naast het aanbod voor artikelen in de slaapkamer, willen wij ook graag dat jij de mooiste spullen in en rond het huis hebt! Daarom deze frisse Home & Living categorie. Hier kan je je hele slaap- of woonkamer bij elkaar shoppen en je hoeft niks te sjouwen!

Bekijk snel alle Home & Living artikelen!

OP=OP LAATSTE KANSJES

Bekijk alles

Allerlaatste stuks van de beste kwaliteit

De laatste stuks van het beste beddengoed, voor de strakste prijs. Wij nemen afscheid van deze topartikelen voor bodemprijzen. Alles is echt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Bekijk nu de laatste kansjes!

Werken voor de koning: actuele vacatures Koninklijk Huis op een rij

27 April 2022

 • Vandaag is Z.M. Koning Willem-Alexander jarig: op koningsdag 2022 bereikt hij de mooie leeftijd van 55 jaar. Het is lastig voor te stellen wat deze voor ons land bijzondere man nu zoal iedere dag doet, maar als jij weet dat je enorm graag voor onze koning en koningin zou willen werken, zit je hier goed! Op deze pagina staan namelijk de actuele vacatures van het koninklijk huis op een rij én dit wordt wekelijks geüpdatet.

  Laatst geüpdatet: 19 mei 2022.

  Werken bij de Dienst van het Koninklijk Huis

  Werken voor de nu jarige Z.M. Koning Willem-Alexander en zijn gezin is natuurlijk niet zomaar even iets. Er worden behoorlijk hoge eisen gesteld, vooral aan betrouwbaarheid en loyaliteit, maar ook aan de benodigde vaardigheden en ervaring. Laat dat de koninklijke pret niet drukken! Denk jij geschikt te zijn? Check dan zeker hieronder de actuele vacatures bij het Koninklijk Huis. Overigens moeten we het wel helemaal goed zeggen: officieel gezien betreft het De dienst van het Koninklijk Huis, afgekort de DKH. Om even terug te komen op wat onze majesteit zoal doet op een dag: er moeten officiële wetten ondertekend worden, hoge functionarissen beëdigd worden, staatsbezoeken plaatsvinden en er is allerlei betrokkenheid bij (vrijwilligers)organisaties, instellingen, onderwijsactiviteiten en meer. Betrokkenheid bij de samenleving en het volk, op uiteenlopende manieren, is zeker een onderdeel van de dagelijkse activiteiten van ons koningspaar. De DKH is het totaal van mensen die de koninklijke familie en andere leden van het Koninklijk Huis (hierbij) ondersteunt, zowel qua werk als privé. Dat klinkt misschien als een klein clubje, maar het gaat momenteel om ongeveer 300 medewerkers. Jij kunt daar met een voor jou geschikte vacature deel van uit gaan maken!
  nederlandse vlag

  Afdelingen Dienst van het Koninklijk Huis

  Dit ondersteunend orgaan reikt al ver terug in de tijd en is een trouwe traditie. Het bestaat uit meerdere afdelingen, departementen genoemd. Het is allemaal net even wat statiger dan in het bedrijfsleven, natuurlijk. Bijvoorbeeld het Koninklijk Staldepartement en het Departement Hofmaarschalk. Bekijk hier bijvoorbeeld een video van en over het koetshuis, met prachtige paarden, koetsen en professionele vakmensen. Medewerkers van de DKH werken ook samen met onder meer de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) en het Kabinet van de Koning. Iedere functie wordt uiterst serieus genomen en is in welke mate dan ook een belangrijke ondersteuning voor Z.M. koning Willem Alexander en zijn gezin/familie. Er is ook een video beschikbaar over de Grote Balzaal: waar wordt deze voor gebruikt en wie en hoevelen werken eraan om dit alles in orde te krijgen? Je ziet het in deze video.

  Onopvallend in de krant

  Wist je dat vacatures voor het Koninklijk Huis soms ook gewoon voorkomen in bijvoorbeeld lokale kranten, maar dan onopgemerkt? Het is namelijk fijn als mensen die hier willen werken niet volledig of zelfs overmatig gedreven worden door het feit dat het om werken voor de koning en koningin gaat. Door juist te adverteren zónder hierbij te vermelden wat de locatie en toedracht van het werk is, voorkomt men dit.
  in de krant

  Actuele vacatures Koninklijk Huis

  Er zijn recent aardig wat vacatures vervuld, waaronder de functies van Koetsier, Beveiliger, HR Officer en Planner Bureau Luchtvaartzaken. Check regelmatig deze pagina voor actuele vacatures bij het Koninklijk Huis als je de drive en ambitie hebt om er te werken, want er verandert veel binnen korte periodes. Daardoor ontstaan er ook regelmatig weer openstaande vacatures.

  Nieuwste vacatures Koninklijk Huis:
  Keukenassistent

  Beveiliger

  Junior Conservator

  Allround medewerker Ondersteunende Dienst

  Telefoniste

  Vacatures Koninklijk Huis:
  Allround medewerker Huishoudelijke Dienst

  Recent gesloten vacatures:

  Werkplekcoördinator

  Assistent Locatiemanager

  Beveiliger Koninklijk Paleis Amsterdam
  paleis amsterdam

  Wie weet ga je binnenkort of over enkele jaren op gesprek voor een bijzondere baan bij de DKH! Wij houden onze 'fingers crossed', roepen "toi toi toi" en duimen er ook nog bij voor je!

  Terug
wolkjeMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

2 PACK: Zachte Verwarmende Flanellen Kussenslopen - Zilver

39,99

19,99

Cool White Topper

69,99

39,99

Luxe Design Torenventilator

299,-

99,-

Kies je maat