Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Vijf keer een origineel Vaderdag cadeau

14 June 2022

Is jouw vader er altijd voor je in moeilijke tijden? Heb je veel wijze lessen van hem geleerd en geniet je van zijn aanwezigheid? Dan verdient hij iets speciaals als dank voor alles wat hij doet. En wat is een betere manier om jouw liefde te uiten dan met een uniek geschenk dat past bij zijn specifieke interesses. Ben je deze Vaderdag aan het shoppen voor je vader, grootvader of andere vaderfiguren in je leven, maar weet je niet wat je moet kopen? Wij geven je vijf keer een origineel vaderdag cadeau om uit te kiezen.

Het juiste cadeau voor ieder type vader

Klaar om Vaderdag te vieren op zondag 19 juni? Niet zonder origineel vaderdag cadeau! Vind inspiratie voor je vader met onze beste Vaderdag cadeau-ideeën voor elk type vader. Afhankelijk van hun hobby's en persoonlijkheden, is ons geselecteerde assortiment gevuld met veel verschillende suggesties, zodat het super eenvoudig voor je is om dit jaar iets leuks voor je vader te kiezen.

1. Afwijkend Bierpakket

Er zijn maar weinig vaders die niet af en toe van een lekker koud biertje genieten. En al helemaal met het warme weer op komst. Maar om nu met bierglazen aan te komen zetten, of een bierpakket met enkel al geproefde biersoorten, is weer zo voorspelbaar. Als jij je vader echt wilt verrassen, raden wij aan om een bijzonder Vaderdag pakket te kiezen, met een combinatie van unieke biersoorten en een aantal hoogstaande klassiekers.
pexels-elevate-1267292
Meer zeldzame biersoorten als Birra Morreti, craft beer van Beavertown, maar ook bekendere juweeltjes als Affligem en Lagunitas. Die zijn absoluut vaderdag cadeau waardig.

2. Magnetische polsband

Is jouw vader een klusser? Dan hebben wij het ideale cadeau voor hem: een magnetische polsband voor al zijn schroeven, bitjes en boortjes. Zelfs schroevendraaiers en hamers kun je eraan vastklemmen. Hij hoeft nooit meer heen en weer lopen voor ieder onderdeeltje. Het is in feite alsof hij een derde hand heeft tijdens het klussen; ideaal dus en het scheelt veel tijd en moeite.

3. 4-delige scheerset van Muhle

Tegenwoordig moet alles snel en gehaast, maar er zijn dingen die beter zijn als je er de tijd voor neemt. Zo ook scheren. Met deze klassieke 4-delige scheerset, wordt scheren met precisie makkelijker dan ooit. Deze geraffineerde set is gemaakt van essenhout, een houtsoort die wordt gekenmerkt door zijn hoge elasticiteit en stevigheid.
scheren
Al generaties lang wordt deze scheerset beschouwd als een stijlvolle klassieker, die zorgt voor een glad en irritatievrij scheerresultaat. De mesjes zijn uiteraard vervangbaar, zodat je vader nog lang kan genieten van dit vaderdagcadeau.

4. Tile Sticker (Bluetooth tracker)

Is jouw vader steeds vaker zijn telefoon kwijt, of weet hij niet waar hij zijn autosleutels heeft laten liggen? Dat hoort nu eenmaal bij ouder worden en daar zijn ook vaders niet immuun voor. Gelukkig stelt de moderne technologie ons in staat om daar met een vaderdag cadeau iets aan te doen. Met deze Tile Sticker, ook wel Bluetooth tracker genoemd, vindt hij voortaan eenvoudig zijn verloren item terug. Het enige wat hij hoeft te doen, is de tracker op het voorwerp plakken, een app installeren en hij ziet meteen op de kaart waar het voorwerp zich bevindt, of hij kan ervoor kiezen om de Tile Sticker te laten rinkelen. Deze Bluetooth tracker heeft een maximaal bereik van maar liefst 76 meter.

5. Smokey Mountain Cooker

Wil jij je vader dit jaar echt tot tranen brengen, dan hebben wij nog een ultieme vaderdagcadeautip voor je: de Smokey Mountain Cooker. Wat is dat, vraag je? Nou, stel je voor dat je in plaats van alleen grillen ook nog vlees en vis kunt roken. Met deze ingenieuze smoker is dat allemaal mogelijk en hij is nog compact ook, zodat je hem makkelijk overal naartoe mee kunt nemen. De ingebouwde thermometer zorgt ervoor dat je maaltijden altijd op de juiste temperatuur worden voorbereid en de wateropvangschaal voorkomt dat ze uitdrogen. Ideaal voor de komende maanden, waarin er veel buiten wordt gegeten. Of jullie nu naar de camping gaan, op vakantie naar Frankrijk of gewoon naar een park bij jullie in de buurt, de cooker moet hoe dan ook mee.

Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

29,99

9,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

12,99

Maak een keuze