Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Vijf handige apps voor een slaapkamer inrichten

17 August 2022

Of het nu gaat om volledig opnieuw een slaapkamer inrichten of om een snelle opfrisbeurt, deze vijf apps kunnen je op weg helpen met inspiratie en de juiste keuzes maken. Dankzij de handige apps heb je geen professionele interieurontwerper meer nodig. Creëer een verbluffende look zonder je budget te overschrijden.

Digitale AR technologie voor inspiratie

Met tientallen decoratieve apps om uit te kiezen en inspiratie tot je beschikking met slechts een enkele vingeraanraking, is opknappen of je slaapkamer inrichten nog nooit zo eenvoudig geweest. Augmented Reality (AR) laat je nu je telefoon gebruiken om te zien hoe kleuren, accessoires en meubels eruit zullen zien in je eigen huis. AR Kort gezegd is dit een technologie die digitale beelden over de omgeving kan plaatsen, waardoor het makkelijker dan ooit is om een nieuwe look aan te meten voor je woning.

Slaapkamer inrichten met Home Design 3D

Wil je veel verder gaan dan alleen een nieuw kleurtje op de muur? Dan is Home Design 3D een fantastische tool. Met deze app kun je jouw hele woning (inclusief slaapkamer) een nieuwe look geven, op snelle en intuïtieve wijze. De app is voor iedereen toegankelijk en stelt je in staat om op een semi-professionele manier ieder detail in je woning volledig aan te passen. Handige functies zijn onder andere de mogelijkheid om het design zowel in 2D als 3D te creëren, dat je een virtuele tour door je nieuw ontworpen woning kunt maken en je het ontwerp gemakkelijk met anderen kunt delen. Dat de app bijzonder is, bevestigt het feit dat deze internationaal meerdere keren in de prijzen is gevallen.

Flexa verfkleur app

We hebben allemaal weleens in een verfwinkel gestaan met wat kleurenkaarten in ons hand, terwijl wij ons proberen voor te stellen hoe het eruit zou zien op onze muur. Dankzij de Flexa visualisatie app is dat iets uit het verleden. flexa app De app stelt je namelijk in staat om jouw eigen muur in alle beschikbare verfkleuren te zien op jouw eigen telefoon. Zo weet je precies of ‘Puur Citroengras’ goed past bij jouw interieur, of je toch beter voor een mildere kleur als ‘Midden Eucalyptus’ kunt gaan.

Kamer Planner: Huis interieur

Ook met deze app kun je jouw slaapkamer inrichten of gemakkelijk herindelen. Het grote voordeel van de Kamer Planner app is dat je inspiratie kunt halen uit een arsenaal van vooraf ontworpen lay-outs voor onder andere jouw slaapkamer. Dus geen zorgen als je zelf door de bomen het bos niet meer ziet. Er zit namelijk altijd wel een ontwerp tussen dat je zult waarderen.

Toveren met magic plan

Om ervoor te zorgen dat het meubilair dat je van plan bent te kopen voor de slaapkamer inrichten daadwerkelijk past, helpt het om een plattegrond te maken. Met de Magic Plan app kun je de afmetingen van een kamer invoeren door te meten, tekenen of de camera van je telefoon te gebruiken om de plattegrond te maken. Nadat je de afmetingen van een ruimte hebt toegevoegd, kun je deuren, ramen, structurele kenmerken, sanitair, apparaten, elektriciteit, meubels, vloeren en meer aan jouw plattegrond toevoegen. Veel van deze functies zijn gratis te gebruiken, maar er zijn in-app-kosten voor zaken als kasten, lichtschakelaars en stopcontacten. woning plattegrond

Slaapkamer inrichten met kunst via Curate

Een mooi kunstwerk kan iedere kamer transformeren, zo ook jouw slaapkamer. Maar waar vind je de kunstwerken en hoe weet je of deze passen in jouw interieur? Met de Curate app maak je een foto van jouw muur, voer je de afmetingen in en gebruik je de in-app "sizer" voor de juiste schaal. Zodra dit is gebeurd kun je door galerijen scrollen die zich bij Curate hebben aangesloten om te zien wat zij in huis hebben. Zie je iets wat je leuk vindt? Dan kun je dit met één tik op jouw muur tentoongesteld zien. Wil je het hebben? Je kunt direct doorklikken naar de website van de galerij.

Technologie brengt bepaalde zorgen met zich mee, maar ook veel voordelen. Deze handige apps maken een slaapkamer make-over een stuk makkelijker. In de meeste gevallen hoef jij je deur niet eens uit om te bepalen wat de nieuwe look gaat worden.

Kees
Kan ik je helpen?