Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Slaapkamer omtoveren met 7 Black Friday aankooptips

22 November 2021

Velen van ons zouden willen dat ze zich permanent in een vijfsterrenhotel kunnen vestigen en nooit meer achterom hoeven kijken. Gelukkig zijn er ook tal van manieren om de sfeer van een luxe hotelkamer thuis na te bootsen. Lees verder voor zeven tips die je vandaag nog in jouw huis kunt toepassen en profiteer meteen van onze spectaculaire Black Friday deals!

Begin met het dekbedovertrek

Beddengoed moet zacht zijn en luxueus aanvoelen als het je huid raakt. Het moet je het gevoel geven dat je wordt omhuld door een zachte cocon. Dat is precies het gevoel dat de dekbedovertrekken uit de Hotel Home collectie creëren. Onze suggesties zijn de dekbedovertrekken London en Manchester. Deze overtrekken zijn chique, zorgen voor maximaal slaapcomfort en niet onbelangrijk; ze zijn ook zeer betaalbaar.

Een Egyptisch katoenen hoeslaken

Als je onze blogs hebt gelezen, weet je allang dat wij bij Dekbed Discounter fan zijn van Egyptisch katoen. Het is de dichtheid van de draden die lakens van Egyptisch katoen sterker, luxer, lichter en meer vochtabsorberend maakt dan lakens van regulier katoen. Beddengoed van Egyptisch katoen is niet alleen ongelooflijk duurzaam en heerlijk zacht, het zal ook minder snel pluizen, het wordt zachter met de jaren en het laat zich zonder problemen wassen. Om al deze redenen raden wij jou dit hoeslaken aan.

Anti stress kussen

Laat je hoofd rusten op een heerlijk kussen

Een ander detail dat blijft hangen na een nacht in een luxe hotelkamer is de kwaliteit van de kussens. Zo zacht en stevig tegelijk! We staan er niet vaak genoeg bij stil, maar om écht comfortabel te slapen, is het van belang om regelmatig van kussen te wisselen. En met regelmatig bedoelen we iedere 12 tot 36 maanden. Mede daarom hebben wij een uitstekende deal voor jou. Dit anti-stress kussen is van topkwaliteit en je kunt ervoor kiezen om er gelijk meer van in huis te halen.

De juiste verlichting verandert alles

Denk na over de sfeer die je wilt creëren in je slaapruimte. Hotelkamers zijn er in alle vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan hotelkamers die op klassieke wijze zijn ingericht, waardoor het lijkt alsof je met een tijdmachine terug naar 1910 bent gereisd. Maar tegelijkertijd zijn er hotelkamers die bijna futuristisch aanvoelen. Onze suggestie is te kiezen voor een moderne stalamp, die een blikvanger zal worden in jouw slaapkamer.

Hang een spiegel op

Kamer met spiegel
Hotelkamers hoeven niet groot te zijn om mooi en uitnodigend aan te voelen, jouw slaapkamer ook niet. Maar als je je ruimte toch ruimer wilt laten aanvoelen, overweeg dan om strategisch een spiegel te plaatsen. De spiegel Neva is een zeer fraaie optie. De gebogen ringen van deze prachtige spiegel zullen ieder tot de verbeelding spreken en zelfs de saaiste slaapkamer een boost geven.

Voeg een vloerkleed toe

Wij raden aan om een heerlijk, warm vloerkleed in de slaapkamer te plaatsen. Je voeten krijgen dan een koninklijke behandeling zodra je elke ochtend uit je cocon stapt. Onze aanrader is een stijlvol en fluffy vloerkleed. Heerlijk zacht en nooit meer last van koude voetjes in de ochtend!

Wees je eigen huishoudster

Eén van de beste aspecten van een verblijf in een luxe hotel? Dat heerlijk opgemaakte bed en die schone kamer. Maar wie zegt dat je dit niet zelf kunt doen? Natuurlijk kost het wat moeite, maar wanneer je ‘s avonds je bed instapt, zul je maar wat blij zijn dat je gedaan hebt. Het maakt de avond net iets specialer en brengt dat hotelgevoel weer stukken dichterbij.
Bed opmaken

Er zijn maar weinig dingen zo fijn als een verblijf in een eersteklas hotelkamer: het bed; de frisse witte lakens; de stijl; de lichten; de weelde! Dit euforische gevoel is er één als geen ander. En met onze tips en alle super voordelige Black Friday deals kan ieder van ons voortaan genieten van zulke luxe!

Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

29,99

9,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

14,99

Maak een keuze