Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Hoe Slaapkamer inrichten: 10 tips die verschil maken - Deel 2

01 March 2022

Een slaapkamer moet een persoonlijk toevluchtsoord zijn, een plek waar je tot rust komt en waar je expressie kunt geven aan jouw favoriete kleuren, gevoelens en collecties. Wij hebben in totaal 10 tips voor je op een rijtje gezet om te onthouden bij een slaapkamer inrichten en hier lees je deel 2 daarvan.

6. Voeg een privéhoek toe
Geef jezelf een bijzonder cadeau met een rustige plek om te zitten en te lezen. Creëer een intieme lees- of loungehoek met een comfortabele stoel en voetenbank aan het voeteneinde van je bed of in een hoek. Als je ruimte hebt, bouw dan een zitje onder het slaapkamerraam, waar je kunt genieten van het uitzicht en het natuurlijke licht.

Actie: Gratis McGregor Dekbed

7. Kies de juiste gordijnen
Aandacht besteden aan mooie raambekleding tijdens een slaapkamer inrichting helpt het raam en het uitzicht te omlijsten en biedt andere manieren om kleur, patroon, textuur en zachtheid aan een slaapkamer toe te voegen. Als je houdt van zachte doorschijnende gordijnen die het licht filteren, kun je ze combineren met ondoorzichtige rolgordijnen die kunnen worden uitgetrokken om de privacy 's nachts te behouden en het ochtendlicht te blokkeren.
juiste gordijnen

8. Geniet van luxe beddengoed
Rust je slaapkamer uit met mooie en luxe stoffen. Er is niets dat een slaapkamer zo comfortabel maakt als mooi beddengoed. Koop geen lakens van minder dan 100 procent katoen of linnen met een hoge draaddichtheid van 350 of meer. Voor lakens die aanvoelen alsof ze uit een vijfsterrenhotel komen, stuur je ze naar de stomerij voor professioneel wassen en persen, wat niet veel kost, maar zorgt voor een knapperige zachtheid die het Hilton waardig is.

9. Zorg voor verschillende verlichtingsopties
In een slaapkamer is het goed om je verlichting door de hele kamer in lagen te brengen. Omgevingsverlichting verlicht de hele kamer, kleine lampen kunnen het licht concentreren voor lezen en andere activiteiten en accentlicht helpt de muren met zachte verlichting te accentueren. Gebruik een bedlampje met een beweegbare arm om het leeslicht te concentreren waar je het nodig hebt. Elk licht moet regelbaar zijn met een dimmer. Installeer voor elke lamp een aparte aan/uit-schakelaar, zodat je selectief kunt zijn en alleen het gebied kunt verlichten dat jij wilt.

romantiek in bed
10. Laat je slaapkamer een echt uitje zijn
Probeer de discipline op te brengen om je mobiele telefoon, computer, televisie of fitnessapparaat uit de slaapkamer te houden. Creëer een warme plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Je zult het geweldig vinden om een kamer te hebben die is gewijd aan lezen, slapen en romantiek.

Sereen, rustgevend, comfortabel. Deze woorden omschrijven waarschijnlijk jouw ideale slaapkamer. Meer dan ooit willen we dat onze slaapkamers een toevluchtsoord zijn. Geen wonder, met onze drukke levensstijl en hectische schema's. Wie wil er niet een oase waarin je kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen? En met onze tips is dat zeker mogelijk!

TerugMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Luxe Verkoelend Dekbed - All Season

Luxe Verkoelend Dekbed - All Season

29,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

9,99

Maak een keuze