Aan het laden...
aan het laden
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: GRATIS WINTERDEKBED

Bekijk alles

Gratis winterdekbed

Op zoek naar de allerbeste deals? Nu een gratis winterdekbed twv €99,99 - 139,- bij je bestelling! Voordeliger ga je het niet vinden! Ga nu naar deze actie!

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

Black Friday: 3 Halen = 1 Betalen!

Begin meteen met shoppen!!

★ OUTLET ★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter. Al vanaf 4,99!

Flanel

Lekker warm beddengoed gemaakt van het beste flanel. Door het ruime assortiment aan flanel beddengoed vind je altijd wel een product dat bij jou past!


Type product

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease

Bekijk alle Boxsprings

Boxspring Hera (39.95 p/m)
Boxspring Teddy (39.95 p/m)
Boxspring Eros (49.95 p/m)
Boxspring Athena (59.95 p/m)
Boxspring Zeus (69.95 p/m)
Boxspring Hercules (79.95 p/m)

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids en spreien

Home & living

Bekijk alles

Home & Living

Naast het aanbod voor artikelen in de slaapkamer, willen wij ook graag dat jij de mooiste spullen in en rond het huis hebt! Daarom deze frisse Home & Living categorie. Hier kan je je hele slaap- of woonkamer bij elkaar shoppen en je hoeft niks te sjouwen!

Bekijk snel alle Home & Living artikelen!

OP=OP LAATSTE KANSJES

Bekijk alles

Allerlaatste stuks van de beste kwaliteit

De laatste stuks van het beste beddengoed, voor de strakste prijs. Wij nemen afscheid van deze topartikelen voor bodemprijzen. Alles is echt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Bekijk nu de laatste kansjes!

Wat kan je doen op een slaapfeestje?

01 November 2021

 • We hebben allemaal herinneringen aan de logeerpartijen die we als kinderen hadden. Van de spookachtige verhalen vlak voor het slapen, tot het gegiechel nadat de lichten zijn uitgegaan; een slaapfeestje is een recept voor een heleboel plezier! Een slaapfeestje organiseren met een groep kleintjes vereist wel serieuze voorbereiding. Geen paniek: we hebben een paar tips en ideeën verzameld om het ultieme slaapfeestje te organiseren.

  Actie: Gratis McGregor Dekbed

  Kies een thema

  Een feestthema is een ideale manier om je feestje te laten opvallen en helpt je tijdens het planningsproces om op schema te blijven. Gebruik de interesses en favoriete dingen van jouw kind om het thema te begeleiden. Of dat nu een jungle-, feeën- of een slaapfeestje met een ruimtethema is. Je kunt decoraties, activiteiten en uitnodigingen rond het thema plannen, waardoor je feest er niet alleen samenhangend uitziet, maar ook indruk maakt op je mini-feestgasten.
  Activiteiten slaapfeestje

  Less is more: beperk de uitnodigingen

  We raden aan om je kleintje een limiet te geven en hem of haar vervolgens te laten kiezen wie hij of zij daarbinnen wil uitnodigen. Onthoud dat je veel ruimte nodig hebt, dus we raden aan om de gastenlijst klein te houden. Zodra je je gastenlijst hebt beperkt, kun je leuke uitnodigingen maken als onderdeel van het slaapfeestje organiseren. Er zijn veel uitnodigingssjablonen online die het eenvoudig en gemakkelijk maken, maar toch extra flair hebben. Zorg ervoor dat je de uitnodigingen ruim van tevoren verstuurt, er voldoende informatie in staat en bied contactgegevens aan, zodat ouders contact kunnen opnemen als ze vragen of bedenkingen hebben.

  Kies vooraf een (gemakkelijk) menu

  pizza activiteit en eten
  Een slaapfeestje organiseren is druk en veel, dus onze tip is om het menu lekker eenvoudig te houden. (Afhaal)Pizza zorgt altijd voor veel vreugde én plezier. Een snacktafel kan een leuke manier zijn om de hapjes te presenteren. Zorg ervoor dat je een mix van zoete en hartige producten opneemt, evenals enkele gezonde opties. We raden klassieke feesttraktaties aan, zoals: popcorn, chips, noten en fruit. Het eten op een leuke en creatieve manier presenteren, met name gezondere opties, is een goede manier om de kieskeurige eters te verleiden. Denk hierbij aan het snijden van het eten in leuke vormen. Vergeet niet om te veel suiker te vermijden, anders zullen ze moeite hebben om in slaap te komen. Zorg er ook voor dat je van tevoren op de hoogte bent van eventuele allergieën of dieetwensen van alle kinderen.

  Organiseer genoeg slaapplaatsen

  Misschien wel het belangrijkste aspect van een goed slaapfeestje organiseren, is slaapgelegenheid. Plan waar je het feestje gaat houden. De woonkamer is meestal een goede optie. Dit geeft de kinderen veel ruimte en dat maakt het makkelijker om een oogje in het zeil te houden. Organiseer de slaapplekken in een cirkel en wijs plaatsen aan voordat de kinderen arriveren, zodat er geen gekwetste gevoelens zijn als het tijd is om naar bed te gaan. Er zijn een aantal manieren waarop je een leuke sfeer kunt creëren rond het naar bed gaan. Je kunt het simpel houden door comfortabele kussens en dekens te combineren met slaapzakken. Als je iets extra's wilt plannen, zal het opzetten van kleine tipi's zelfs de meest opgewonden kinderen doen aftellen naar bedtijd, en ze zien er zo lief uit!
  Slaapplaatsen voor slaapfeestje

  Wees voorbereid op de komst van de kinderen

  Zorg ervoor dat je een tijdvak hebt waarin de gasten kunnen arriveren. Je kunt dit tijdvak ook onderling laten verschillen voor meer spreiding (dit doe je handig via de uitnodiging). Zet wat thee of koffie klaar, zodat ouders nog even kunnen rondhangen voor ze afscheid nemen voor de nacht. Dit geeft je ook de kans om enkele van de mama's en papa's te leren kennen die je misschien nog niet eerder hebt ontmoet. Laat je kleintje zijn of haar vriendjes naar de feestzaal brengen, waar ze zullen slapen. Dit houdt iedereen bezig zonder de feestactiviteiten te starten en voorkomt dat iemand zich buitengesloten voelt als die als laatste aankomt.

  Plan het entertainment

  Slaapfeestje entertainment
  Je hebt iets nodig om je kleine feestgangers bezig te houden. Als je van tevoren een aantal activiteiten voorbereidt, worden de kinderen niet rusteloos en blijft het gezellig. Klassiekers zoals een leuke animatiefilm en vrolijke dansafspeellijsten zijn een goed begin. Je kunt ook creatief zijn en de kinderen bijvoorbeeld hun eigen slaapmaskers laten maken. Als je niet bang bent voor een beetje rommel, kunnen ze cupcakes versieren. Als je nog een stapje verder wil gaan, organiseer dan een pyjamawedstrijd waarbij prijzen worden uitgereikt voor verschillende, beste pyjamacategorieën. Het is een geweldige manier om het bedtijdproces te starten en de kinderen in hun pyjama te krijgen.

  Tijd om te gaan slapen

  Als je een groep opgewonden kinderen in één kamer hebt, kan het een uitdaging zijn om ze in slaap te krijgen. Als je ze eenmaal in hun pyjama hebt, kun je wat activiteiten voorbereiden om ze slaperig te maken. Allereerst wil je een rustige en ontspannende omgeving creëren: de tv uitzetten en de verlichting dimmen. Het kan ook helpen om een rustgevende afspeellijst voor de nacht te maken om op de achtergrond af te spelen. Spotify heeft een reeks samengestelde afspeellijsten die perfect geschikt zijn. Stel wat leuke kits samen om uit te delen voor het slapengaan. Dit kan het slaapmasker zijn dat alle kinderen eerder hebben gemaakt, een klein knuffeltje met enkele essentiële dingen die ouders misschien zijn vergeten (zoals een tandenborstel of nachthemd). Je kunt de kinderen zelfs hun eigen verhaaltjes laten verzinnen. Hierna gaat het licht uit. Je zult uiteraard wat geklets en gefluister blijven horen, zelfs na het afbouwproces. Je weet zelf vast nog dat dit voor kinderen juist de helft van het plezier is van zo’n slaapfeestje organiseren. Zorg ervoor dat je ze laat weten dat je er bent als iemand je nodig heeft en controleer ze een uur of twee nadat het stil is.

  De morning after(party)

  Ontbijt slaapfeestje
  Hoewel je misschien vooral aan het slaapaspect denkt, hebben slaapfeestjes ook nog de morning after. Sommige dingen om te overwegen voor de volgende dag zijn het ontbijt, het verzamelen van alle spullen en het regelen van een ophaaltijd. Onze tip is om de ophaaltijd al op de uitnodiging te vermelden. Geniet van wat plezier en lichte ochtendmuziek, terwijl de kinderen zich aankleden en hun spullen verzamelen. Verwacht dat iedereen een beetje moe is na de festiviteiten van de vorige nacht, dus zorg voor een lekker eenvoudig ontbijt! Basisproducten zoals ontbijtgranen, fruit en toast zijn een paar eenvoudige opties om aan ieders behoeften te voldoen. Voeg wat leuke keuzes toe die ze normaliter niet hebben (kleine donuts of pannenkoekjes, bijvoorbeeld), om de feeststemming weer tot leven te wekken of te behouden.

  Logeerpartijen zijn vaak een onvergetelijke gebeurtenis in het leven van kinderen. Een kans om tijd met elkaar door te brengen op een manier die ze niet gewend zijn en die zorgt voor enorm veel opwinding! Als ouder gun je jouw kind uiteraard het beste, dus kun je maar beter goed voorbereid zijn. Met onze tips en trucs ben je hopelijk klaar voor één van de drukste, maar ook gezelligste nachten van het jaar. Want wat is er nu fijner dan het gelach van kinderen die het naar hun zin hebben!

  Terug
wolkjeMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

2-Pack Hoofdkussen Micro

39,99

19,99

#DARUM! - Knuffeltrui

69,99

29,99

Hoofdkussen - Zacht Deluxe

44,99

29,99

Maak een keuze