Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Shop the look: Scandinavian Bohemian & Nature tones!

16 October 2018

  • Shop the look: Scandinavian Bohemian & Nature tones!

    Het kan moeilijk zijn om je slaapkamer nét de uitstraling te geven die jij graag wilt én daarom introduceren wij onze eerste ''shop the look'' voor deze zomer! En voor onze allereerste ''shop the look'' van deze zomer hebben wij een samenwerking opgezet met social influencer & onderneemster: Kae Sutherland. Want hoe ziet haar slaapkamer er eigenlijk uit? En welke stijl heeft zij in haar slaapkamer? Deze vragen gaan wij voor jou beantwoorden!

    Over Kae Sutherland

    Wat begon als armbandjes maken voor vriendinnen is op haar 18e uitgegroeid tot haar eigen onderneming: 4everwitheveryone, waarbij zij de meest kleurrijke armbandjes maakt. De inspiratie voor deze super leuke armbandjes haalt zij vooral uit nieuwe trends, stijlen en kleuren in hartje Amsterdam.

    Dat Kae veel in haar mars heeft is duidelijk, want naast dat zij onderneemster is, is zij tegenwoordig ook bekend als social influencer en fashionista. En dat zij onder andere bekend is als fashionista is natuurlijk niet zo gek, Kae ziet er altijd verzorgd uit en mixt & matcht kleding volop, haar 133.000 volgers op Instagram reageren hier dan ook enthousiast op!

    Hoe Kae zelf haar stijl omschrijft? Zelf zegt ze dat ze van natuurtinten en veel verschillende printjes houdt. De kleuren die zij het liefst gebruikt zijn natuurtinten zoals grijs, zwart, beige en wit. Deze tinten zijn door heel haar huis te vinden én dus ook in haar slaapkamer!

    Kae SutherlandKae SutherlandLoua Sutherland

    De slaapkamer van Kae

    Kae haar kledingstijl komt erg overeen met de stijl die zij in haar huisje gebruikt. Voor haar slaapkamer heeft Kae verschillende artikelen van Dekbed Discounter gekozen, om een stijl te creëren die bij haar past. Wil jij ook de stijl creëren van Kae? De volgende producten heeft zij hiervoor gebruikt:

    Met al deze producten heeft ze de stijl gecreëerd zoals te zien is in de foto’s. Een stijl die voor een rustige uitstraling. Wil je een meer uitgesproken stijl creëren? Kies dan voor één van onze scandinavian bohemian dekbedovertrekken!

    Bekijk hier de foto van Kae haar slaapkamer!

    Volg jij ons al op Instagram? Bekijk ons account hier!

    Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dekbed Comfort - 4 Seizoenen

Dekbed Comfort - 4 Seizoenen

24,99

14,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

14,99

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Maak een keuze