Aan het laden...
aan het laden
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: GRATIS VERZENDING

Bekijk alles

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

Black Friday: 3 Halen = 1 Betalen!

Begin meteen met shoppen!!

★ OUTLET ★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter. Al vanaf 4,99!

Flanel

Lekker warm beddengoed gemaakt van het beste flanel. Door het ruime assortiment aan flanel beddengoed vind je altijd wel een product dat bij jou past!


Type product

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease

Bekijk alle Boxsprings

Boxspring Hera (39.95 p/m)
Boxspring Teddy (39.95 p/m)
Boxspring Eros (49.95 p/m)
Boxspring Athena (59.95 p/m)
Boxspring Zeus (69.95 p/m)
Boxspring Hercules (79.95 p/m)

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids en spreien

Home & living

Bekijk alles

Home & Living

Naast het aanbod voor artikelen in de slaapkamer, willen wij ook graag dat jij de mooiste spullen in en rond het huis hebt! Daarom deze frisse Home & Living categorie. Hier kan je je hele slaap- of woonkamer bij elkaar shoppen en je hoeft niks te sjouwen!

Bekijk snel alle Home & Living artikelen!

OP=OP LAATSTE KANSJES

Bekijk alles

Allerlaatste stuks van de beste kwaliteit

De laatste stuks van het beste beddengoed, voor de strakste prijs. Wij nemen afscheid van deze topartikelen voor bodemprijzen. Alles is echt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Bekijk nu de laatste kansjes!

Hond of kat in bed, verstandig?

30 September 2021

 • We houden allemaal van onze huisdieren, sommigen van ons houden zelfs zoveel van ze dat we de slaapkamer delen met onze viervoeters. Maar is dat wel een goed idee? In deze blog gaan we daar dieper op in met verschillende onderzoeksresultaten.

  70% slaapt weleens met hond of kat in bed

  Allereerst is het belangrijk om een schatting te krijgen van hoeveel huisdiereigenaren hun viervoeter bij ze in bed laten slapen. In Nederland zijn dergelijke onderzoeken nooit gedaan, maar een recent Amerikaans onderzoek gaf aan dat maar liefst 70% van de Amerikaanse honden en katten minstens af en toe in bed lagen bij hun baasjes.
  De demografie van samen met een hond of kat in bed slapen is wat je zou verwachten: meer vrouwen slapen met hun huisdieren dan mannen, er mogen meer katten dan honden in bed en grote honden zijn minder snel "samenslapers" dan kleine honden. Maar de belangrijkste vraag blijft: veroorzaken huisdieren slapeloosheid?

  De negatieve kant van hond of kat in bed

  De onderzoekers ontdekten mensen die met hun huisdieren sliepen er langer over deden om in slaap te vallen dan mensen die hun bed niet met huisdieren deelden. En ze hadden meer kans om moe wakker te worden. Verder klaagde 21 procent van de hondenbezitters en 7 procent van de kattenbezitters dat hun huisdieren snurkten.

  En het goede nieuws!

  In werkelijkheid hadden huisdieren slechts een klein effect op de slaap van hun baasjes. De mensen die hun bed deelden met hun huisdieren deden er bijvoorbeeld gemiddeld vier minuten langer over om in slaap te vallen dan diegenen die dat niet deden. Dit kleine verschil was in feite verwaarloosbaar. En alhoewel mensen die ’s nachts hond of kat in bed hadden volgens het onderzoek vaker vermoeid wakker werden, had dat volgens diezelfde mensen geen impact op hun energieniveau gedurende de dag. Daarnaast zijn er ook mensen die erbij zweren. Zo kan het spinnen van een kat heel kalmerend werken en het geluid er juist voor zorgen dat je sneller in slaap valt.

  De conclusie over je hond of kat in bed

  Onderaan de streep zul je rekening moeten houden met enkele (lichte) ongemakken. Je zult er langer over doen om in slaap te vallen en af en toe wakker worden gemaakt. Daartegenover staat uiteraard dat knusse, gezellige gevoel dat voor sommigen van ons onbetaalbaar is. Dus, als jouw trouwe viervoeter je vanavond weer lief aankijkt en bij je in bed wil kruipen, dan is de keuze geheel aan jou. In dit geval kun je niet fout kiezen.

  Terug
wolkjeMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Tokio - Antraciet Dekbedovertrek

49,99

7,99

2-PACK: Exclusive Hotel Gastendoekjes

34,99

4,99

2-Pack Hoofdkussen Micro

44,99

14,99

Maak een keuze