Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Had jij deze kinderdekbedovertrekken vroeger ook? #Nostalgie

16 October 2018

Had jij deze kinderdekbedovertrekken vroeger ook? #Nostalgie

Het dekbedovertrek is er om lekker warm onder weg te kruipen. Lekker in te verdwijnen om ontspannen in slaap te vallen. Net zoals in je ledikant of kinderbed, maar dan een paar maatjes groter. Maar geef het maar toe, zou je het niet heerlijk vinden om af en toe nog even kind te zijn en te genieten op je meidenkamer?

We houden van onze dekbedovertrekken, met allerlei mooie moderne en stoere ontwerpen. Tenminste, het grootste deel van de tijd. Af en toe vinden we het ook heerlijk om even heel nostalgisch terug te denken aan tijden die nooit meer terugkomen. Behalve als je daar zelf voor zorgt natuurlijk.

De mooie kinderdekbedovertrekken kun je uiteraard kopen met het excuus om daar je kleine (of je neefje of nichtje) blij mee te maken. Ondertussen heeft vast niemand het door als je daar zelf een nachtje onder gaat slapen… Een nieuw jurkje koop je toch ook niet zonder die eerst te passen? Dan is het vast geen probleem als je zelf nog even een keer onder dat nostalgische dekbedovertrek voor kinderen kruipt…

Welke kinderdekbedovertrekken had jij?

Het dekbedovertrek voor een kinderbed is bij ons op de redactie een fijn gespreksonderwerp, we vinden het heerlijk om er af en toe aan terug te denken. Het waren mooie dekbedden met prints, in knalroze of juist allerlei vrolijke kleuren vol energie.

We hebben eens rondgevraagd en durven daarom met behoorlijke zekerheid te zeggen dat je in ieder geval een kinderdekbedovertrek had van Disneyland of in ieder geval met Mickey of Minnie Mouse erop. We hebben haast niemand gesproken die niet gek was op deze twee en die niet altijd heel graag naar Disneyland Parijs wilde. Wist je dat we zelfs mickey mouse dekbedovertrekken hebben?

En had je die niet? Dan had je vast een mooi dekbedovertrek voor kinderen met een prinses en veel roze (of een stoere auto of tractor voor jongens). Wat dat betreft is er weinig veranderd zoals we zometeen zullen doen. Het dekbedovertrek voor het kinderbed lijkt nog sterk op dat van de periode toen wij jong waren. Dat betekent dat je kunt genieten van heerlijke nostalgie, om weer even terug te gaan in de tijd. Laat jezelf even gaan, om rustig weg te dromen bij de tijd waarin alles nog onbezorgd was en je nergens rekening mee hoefde te houden. Behalve met je poppenhuis en je mooie dekbed natuurlijk. Bekijk snel onze prinsessen dekbedovertrekken of auto dekbedovertrekken!

De leukste kinderdekbedovertrekken van nu!

En zoals gezegd, er is gelukkig heel weinig veranderd aan de dekbedovertrekken voor kinderen. De nostalgie ligt om de hoek, als we kijken naar de dekbedovertrekken die het op dit moment goed doen. Uiteraard zijn er de overtrekken van de populaire series zoals de Minions en Ice Age, maar er is ook ruimte voor een aantal tijdloze klassiekers.

Mickey Mouse

Mickey en Minnie Mouse zijn natuurlijk nooit weggeweest, de kinderen van nu worden daarvan nog net zo enthousiast als jij destijds. Reis dus mee terug de tijd in en doe je kleine een mooie overtrek cadeau of maak daar stiekem zelf gebruik van. Het is pure nostalgie, waarmee je op een bijzonder vertrouwde en warme manier lekker diep onder de wol kunt kruipen (en geen zorgen om je vriend, zeg maar gewoon dat hij z’n ogen toch dicht heeft als ‘ie slaapt).

De stoere tractor

Oké, ter compensatie toch een model voor de stoere jongetjes dan, zodat je ook je kleine mannetje daarmee kunt verrassen. Een stoere en grote tractor, helemaal voor hem alleen. Mannen laten het vaak niet zo merken dat ze ook best nostalgisch kunnen zijn. Maar geloof ons maar, dat kunnen ze best hoor.

Roze voor prinsessen

Terug naar de pure nostalgie om bij weg te zwijmelen, zodat je terug de tijd in kunt. We zeggen ‘roze’ en we zeggen ‘prinsessen’. Even terug naar het moment dat je samen met je nieuwste vriendinnetjes voor de eerste keer een clipje in je haar deed of begon te experimenteren met wat make-up. Pure nostalgie door terug te denken aan de leuke en onbezorgde tijd die je had als kleine meid.

Leuke dekbedovertrekken voor kinderen kopen

Uiteraard zijn de leuke kinder dekbedovertrekken gewoon online te koop, zodat je daar de deur niet voor uit hoeft. We zorgen online voor een uitgebreid assortiment, waarmee je even helemaal terug de tijd in kunt. Denk terug aan de mooie momenten waarop je je nog nergens zorgen over hoefde te maken. Bekijk de verschillende populaire dekbedovertrekken voor kinderen van dit moment, net als de rest van onze collectie om weer wat inspiratie op te doen. En toch volwassen geworden? Bekijk dan de dekbedovertrekken voor volwassenen, uiteraard beschikbaar in diverse materialen en zowel voor het 1-persoonsbed als 2-persoonsbed.

Kees
Kan ik je helpen?