Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Een kijkje in de slaapkamers van bekende Nederlanders

16 October 2018

Een kijkje in de slaapkamers van bekende Nederlanders

Wist je dat je gemiddeld 32 jaar van je leven slapend doorbrengt? Ja, echt waar! Dus jouw slaapkamer is minstens zo belangrijk als de woonkamer of keuken. En nu je dit weet, ben je vast opzoek naar inspiratie voor jouw slaapkamer! En wat is nou leuker dan in de slaapkamers van BN'ers te kijken? Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de 4 mooiste slaapkamers van bekende Nederlanders. Weten hoe die eruit zien? Lees dan snel verder..

De slaapkamer in je huis is minstens zo belangrijk als je woonkamer of keuken. Je slaapt namelijk gemiddeld zo’n 32 jaar van je leven! (say what?!). Het is dan ook belangrijk dat jouw slaapkamer helemaal bij jou past, maar hoe richt je nou zo’n slaapkamer in?

Want wie droomt nou niet weg bij het bekijken van luxe slaapkamers?

Slaapkamer nummer 1:

In deze slaapkamer is veel gebruik gemaakt van wit met beige, ook wel ‘’nature tones’’ genoemd. Door het gebruik van lichte en natuurlijke kleuren zorg je voor een rustige uitstraling in je slaapkamer. Dus heb jij een nogal drukke baan of een druk leven, zorg dan dat je écht tot rust komt in jouw slaapkamer.

__Slaapkamer nummer 2:
__
Wat dacht je ervan je huidige slaapkamer om te toveren in een zuivere, witte slaapkamer? Een witte slaapkamer lijkt voor sommigen nogal gewaagd, maar het zorgt voor een oase aan rust! Daarnaast past het een witte slaapkamer bij élke stijl.

__Slaapkamer nummer 3:
__
Zoals je kunt zien hebben veel BN’ers een rustige slaapkamer. Ook deze BN’er heeft ervoor gekozen om wit als basis te houden. In deze slaapkamer heb je wel meteen een eye-catcher, namelijk het dekbedovertrek. Daarnaast is de slaapkamer leuk afgemaakt met diverse accessoires.

__Slaapkamer nummer 4:
__
Wil je iets heel anders dan wit of nature tones? Ga dan voor een zacht groen kleurtje zoals je in de slaapkamer van deze BN’er ziet! Door het zachte groene kleurtje heb je een rustige uitstraling, maar heb je wel een kleurtje in jouw slaapkamer. Ook in deze slaapkamer springt het dekbedovertrek er goed uit!

En nu wil jij vast weten van welke BN’ers de slaapkamers zijn! Nou, als je op de foto’s klikt, kom je terecht bij de bekende Nederlander. En wij zijn natuurlijk heel benieuwd welke slaapkamer jouw favoriet is! Laat je het hieronder weten?

Foto’s en informatie van: https://www.bekendeburen.nl/

Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Luxe Klamboe - Rechthoek

Luxe Klamboe - Rechthoek

29,99

9,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

14,99

Maak een keuze