Aan het laden...
aan het laden
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: GRATIS WINTERDEKBED

Bekijk alles

Gratis winterdekbed

Op zoek naar de allerbeste deals? Nu een gratis winterdekbed twv €99,99 - 139,- bij je bestelling! Voordeliger ga je het niet vinden! Ga nu naar deze actie!

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

Black Friday: 3 Halen = 1 Betalen!

Begin meteen met shoppen!!

★ OUTLET ★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter. Al vanaf 4,99!

Flanel

Lekker warm beddengoed gemaakt van het beste flanel. Door het ruime assortiment aan flanel beddengoed vind je altijd wel een product dat bij jou past!


Type product

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease

Bekijk alle Boxsprings

Boxspring Hera (39.95 p/m)
Boxspring Teddy (39.95 p/m)
Boxspring Eros (49.95 p/m)
Boxspring Athena (59.95 p/m)
Boxspring Zeus (69.95 p/m)
Boxspring Hercules (79.95 p/m)

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids en spreien

Home & living

Bekijk alles

Home & Living

Naast het aanbod voor artikelen in de slaapkamer, willen wij ook graag dat jij de mooiste spullen in en rond het huis hebt! Daarom deze frisse Home & Living categorie. Hier kan je je hele slaap- of woonkamer bij elkaar shoppen en je hoeft niks te sjouwen!

Bekijk snel alle Home & Living artikelen!

OP=OP LAATSTE KANSJES

Bekijk alles

Allerlaatste stuks van de beste kwaliteit

De laatste stuks van het beste beddengoed, voor de strakste prijs. Wij nemen afscheid van deze topartikelen voor bodemprijzen. Alles is echt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Bekijk nu de laatste kansjes!

Bikini body voor beginners: 7 tips!

07 April 2022

 • De lente is er, het buitenseizoen zit eraan te komen dus voor je het het weet is het tijd voor crop tops, t-shirts, korte broeken, rokken en natuurlijk: beach wear. Let’s face it: de tijd van het jaar waarin een groot deel van ons (ineens) hard aan de slag gaat met sporten, fitness en een gezondere levensstijl. Wanneer is het beter om te beginnen dan in de week van de Dag van Sport? Wij helpen je op weg met een aantal handige tips, die met name beginners helpen met hun reis naar een bikini body.

  Gezondheid voorop

  Fit worden draait niet alleen om er fantastisch uitzien in een badpak, dus de hoofdmotivatie kan beter niet die bikini body zijn. De belangrijkste reden is gezondheid en het verbeteren daarvan. Wie gezond is, voelt zich over het algemeen niet alleen fysiek goed, maar ook mentaal. Daarnaast bouw je kracht en uithoudingsvermogen op voor allerlei leuke zomeractiviteiten.

  hard werken

  Be aware: een bikini body kost tijd

  Zelfs als je nog nooit in je leven een dumbbell hebt aangeraakt, hoeft het niet overweldigend te zijn om te beginnen met trainen. De grootste sleutel is om het rustig aan te doen en de crashdiëten over te slaan. Het kost tijd om in vorm te komen, vooral als je het niet gewend bent om te sporten. Gun jezelf die tijd, maar weet dat je dagelijkse motivatie moet vinden om een verschil te zien. Dit gaat sneller lukken met de volgende tips:

  1. Stel realistische doelen en maak een actieplan
  Bepaal hoeveel gewicht je wilt verliezen gedeeld door het aantal weken tot je einddoel, om te kijken of het eindresultaat haalbaar is. Hoe meer kilo’s je kwijt wilt raken, hoe langer het zal duren. Een vuistregel is dat je een halve kilo per week kunt kwijtraken op gezonde wijze, dus door de juiste voeding en regelmatig sporten.

  2. Train wanneer het je uitkomt
  op tijd die jou uitkomt
  De beste tijd om te sporten is niet voor iedereen hetzelfde. We hebben allemaal verschillende werkschema's en verplichtingen. Als je echt geen ochtendmens bent en je houdt al niet van sporten, plan dan geen trainingen om 5 uur 's ochtends. Gemak en een tijdstip waarop je het meest gemotiveerd bent, zijn essentieel om jouw trainingen consistent en productief te houden.

  3. Verander je eetgewoonten
  Ondanks wat de tv-reclames of tijdschriftartikelen claimen, is er geen magische pil die je een bikini body geeft. Het is best hard werken om fit te worden en je eetgewoonten aanpassen maakt er onderdeel van uit. Je kunt de hele week fitnessen, maar alle vooruitgang teniet doen door dagelijks junkfood naar binnen te werken. Laat de suikers staan en kies liever voor een gezond alternatief, zo bereik je veel sneller je einddoel.

  4. Blijf gehydrateerd
  Het menselijk lichaam bestaat grotendeels uit water, wat betekent dat gehydrateerd blijven een must is. Elke cel in je lichaam heeft water nodig om goed te kunnen werken, plus dat het drinken van water gifstoffen wegspoelt.
  drink regelmatig
  Drink minimaal 8 glazen per dag. Gehydrateerd blijven kan helpen bij het reguleren van stemmingen, het verbeteren van de focus en het op het goede spoor blijven met trainen en dus effectiever een bikini body vóór de zomer realiseren.

  5. Luister naar je lichaam
  Als je onderliggende gezondheidsproblemen hebt, is het verstandig om je huisarts te raadplegen voor je start met een trainingsroutine. Verder is het van belang om goed naar je lichaam te luisteren. Jij kent je lichaam immers het beste. Als jij je op enig moment tijdens de training flauw of zwak voelt, stop dan en neem een pauze. Je bent misschien te uitgedroogd of je pusht jezelf te hard. Neem even de tijd om op adem te komen, voordat je opnieuw begint.

  6. Geef niet (meteen) op
  Als je een paar dagen niet traint om welke reden dan ook, is het essentieel om er niet meteen helemaal mee te stoppen. Denk aan al het harde werk dat en de tijd die je er al in hebt gestoken. Spieratrofie treedt vrij snel op en je wilt je resultaten niet verliezen. Als je toch voor langere tijd stopt door ziekte, stress, etc., begin dan weer zodra het kan. Of doe de kleine beetjes die wél kunnen. Onthoud: je hoeft niet als een bezetene te trainen om resultaten te zien. Regelmaat is belangrijker.
  geef niet op

  7. Sport op je eigen tempo
  Wanneer je begint met sporten kan het verleidelijk zijn om jezelf met andere mensen te vergelijken. Maar zij zijn op hun eigen fitnessreis, net zoals jij dat bent. Neem je tijd om jouw kracht en vertrouwen op te bouwen en doe dat in het tempo dat het beste voor jou voelt.

  Het gebruik van de bovenstaande tips voor beginners zal je zeker helpen om je weg naar jouw fitnessdoelen te vergemakkelijken. Elke stap om te leren hoe je fit en gezond kunt worden, is een goede stap. Vier onderweg je mijlpalen, inclusief een willekeurig aantal kilo's of centimeters die je bent kwijtgeraakt. Een dagboek bijhouden helpt vaak ook qua motivatie. Wij wensen je alvast veel succes!

  Terug
wolkjeMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

2-Pack Hoofdkussen Micro

44,99

19,99

#DARUM! - Knuffeltrui

69,99

29,99

Hoofdkussen - Zacht Deluxe

44,99

29,99

Maak een keuze