Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Benut je kussen anders tijdens kussengevechtdag!

04 April 2022

 • Internationale Kussengevechtdag is een wereldwijde gebeurtenis die plaatsvindt op de eerste zaterdag van april. Heb jij wel eens meegedaan of wist je er nog niets van, terwijl je wél dol bent op een flink kussengevecht? Van Hong Kong tot Rotterdam, van Seattle tot Londen worden namelijk jaarlijks kussens gevuld voor dit hilarische spektakel. Het is gratis en een ideaal uitstapje voor iedereen die op zoek is naar lol. In veel steden gaan de opbrengsten van dit massale kussengevecht naar goede doelen. Vandaag vertellen wij je wat meer over deze internationale dag. Zet ‘m meteen in de agenda om volgend jaar het grootste kussengevecht ooit aan te gaan!

  Hoe Kussengevechtdag een happening werd

  Beïnvloed door de bekroonde film Fight Club, waar enkele jongens samenkwamen om zichzelf te ontdoen van de individualiteit van de samenleving en hun rauwe mannelijkheid te herwinnen door met blote vuisten te boksen, begonnen Pillow Fight Clubs over de hele wereld op te duiken.
  fight club
  Het was eerst beperkt, maar het bleef zich ontwikkelen, met Pillow Fight Clubs in steeds meer wereldsteden. In 2008 kwamen die samen en hebben zij als één grote beweging de World International Pillow Fight Day georganiseerd. Sindsdien wordt de Kussengevechtdag jaarlijks internationaal gehouden, op steeds meer plekken in de wereld.

  Waarom je Kussengevechtdag nodig hebt

  Deze dag is bedoeld om mensen bijeen te brengen en positiviteit de wereld in te helpen. En lol heb je zéker met een kussengevecht! Of het nu vrienden en leeftijdsgenoten zijn die genieten van de kans om elkaar te laten zien wie de baas is, broers en zussen die een deel van het zorgeloze genot van de logeerpartijen uit hun kindertijd en tienerjaren proberen te herleven, of zelfs vreemden die met elkaar stoom hopen af te blazen in een middagje vol plezier. International Pillow Fight Day geeft iedereen het excuus om zich weer even een kind te voelen met een grootschalig kussengevecht.

  Wat zijn de spelregels van dit kussengevecht?

  Het is één groot feest, maar er zijn wel enkele regels die je moet volgen. Deze regels kunnen van stad tot stad verschillen, dus zorg ervoor dat je ze bekijkt voordat je erin springt. De meest voorkomende regels die moeten worden gevolgd, zijn:

  1. Gebruik alleen zachte kussens
  2. Sla licht en veroorzaak geen verwondingen
  3. Sla niet naar mensen met camera's
  4. Sla niet naar mensen zónder kussens.
  5. Breng een zak of tas mee om te helpen met opruimen

  kussengevecht
  Ook al komen mensen in veel steden bijeen om deze gedenkwaardige dag te vieren, is het niet de enige manier. Je kuntook in besloten gezelschap een kussengevecht organiseren, met vrienden en familie. Het is maar wat jouw voorkeur geniet. Begin ver genoeg van tevoren, dan organiseer je het op en top! Vooral doen: oude kussens verzamelen (en zo nodig op tijd nieuwe kopen)!

  TerugMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

2-PACK Bamboo Kussens

2-PACK Bamboo Kussens

39,99

19,99

Trendy Luxe Plaid - Koper

Trendy Luxe Plaid - Koper

34,99

14,99

All Season Dekbed

All Season Dekbed

29,99

9,99

Maak een keuze