Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Aan het laden...
aan het laden
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.

Onze tip voor de wintermaanden: flanellen beddengoed

16 October 2018

  • Wanneer de verwarming aanstaat en je nog steeds aan het bibberen bent, is het tijd voor flanellen lakens. Van oudsher gebruikt voor bovenkleding, is flanel ook een geweldig alternatief voor knus winterbeddengoed. Flanellen lakens zorgen voor ultieme warmte en zijn verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. Als je nog steeds niet overtuigd bent, lees dan verder voor de beste redenen om flanellen lakens in de winter te gebruiken.

    Flanel heeft een rijke geschiedenis

    Flanel wordt al sinds de 17e eeuw gebruikt om boeren te beschermen tegen de kou. Naarmate de populariteit groeide, werd flanel multifunctioneel. Oorspronkelijk gemaakt van zware wol, kreeg flanel een make-over in de 20e eeuw toen beddengoedfabrikanten het begonnen te combineren met katoen om lichtgewicht lakens te produceren. Moderne flanellen lakens bieden nog steeds meer warmte dan katoenen lakens alleen, maar ze zijn licht genoeg om je comfortabel te houden tijdens het slapen.

    Meer warmte dan slechts een dekbed

    Zelfs als je hebt geïnvesteerd in een donzen dekbed van hoge kwaliteit om je 's nachts warm te houden, krijg je misschien niet alle bescherming die je nodig hebt tegen de kou. Door flanellen lakens aan jouw beddengoed toe te voegen, voeg je een extra isolerende laag toe tussen jou en jouw dekbed.

    Verkrijgbaar in enorm veel prints en kleuren

    Flanellen lakens zijn er in een grote verscheidenheid aan tinten en ontwerpen. Als je op zoek bent naar flanellen lakens die naadloos in je interieur passen, zoek dan naar effen flanellen lakens die gemakkelijk bij het meeste beddengoed passen. Voor een meer traditionele look passen geruite flanellen lakens perfect.

    Flanellen lakens helpen jou geld besparen

    Bedek je donzen dekbed met een flanellen dekbedovertrek en combineer het met flanellen lakens voor maximale warmte. Als je dit doet, kun je de verwarming elke avond voor het slapengaan met een gerust hart lager zetten. Flanel houdt je warm en je helpt je geld besparen op je energierekening. Wel zo handig met de stijgende prijzen!

    De oplossing bij Dekbed Discounter

    Zowel de flanellen dekbedden als de extra dekentjes vind je online bij Dekbed Discounter. We zorgen er daarmee graag voor dat je het ook tijdens de koude wintermaanden gemakkelijk warm kunt houden. Voorkom koude voeten en zorg ervoor dat je lichaam als geheel goed op temperatuur blijft. Zo kun je ontspannen in slaap vallen en word je de volgende morgen weer vol energie wakker.

    Terug



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dekbed Comfort - 4 Seizoenen

Dekbed Comfort - 4 Seizoenen

24,99

14,99

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

Ultra Soft Traagschuim Hoofdkussen - 40 x 60 cm

49,99

14,99

Plaid Teddy Rib

Plaid Teddy Rib

59,99

9,99

Maak een keuze