Stapelbedden

Stapelbedden kopen voor de kinderen of daar gebruik van maken om de ruimte zo praktisch mogelijk in te delen? Je hebt de keuze uit verschillende modellen, van een goedkoop stapelbed tot een heel leuk model waar de kinderen dol op zullen zijn.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een stapelbed met een glijbaan of een mooi exemplaar van steigerhout? Je kunt wat dat betreft diverse bedden vergelijken, zodat je zelfs een hoekstapelbed kunt neerzetten. Handig in de hoek van de kamer, waardoor er zo min mogelijk ruimte verloren zal gaan. Vergelijk online de verschillende modellen, om inspiratie op te doen of jouw favoriete bed meteen te kunnen bestellen.

De leukste stapelbedden

We hebben de leukste stapelbedden voor je in ons assortiment. Dat betekent dat je uit meer kunt kiezen dan uit de goedkope modellen, die op een vooral functionele manier in elkaar zitten. We kennen het stapelbed uit goedkope appartementen en hotels of hostels, maar thuis kun je daar op een heel leuke manier gebruik van maken.

En in een aantal gevallen bevatten de leukste bedden bovendien nog een paar handige extra’s. Het gaat dan bijvoorbeeld om een lade onder het onderste bed, om daar een extra matras of andere spullen in op te kunnen bergen. Op die manier maak je optimaal gebruik van de ruimte die er beschikbaar is, door daar twee slaapplaatsen en zelfs opbergruimte te kunnen creëren.

Stapelbedden met glijbaan

Wil je het vooral leuk maken voor de kinderen? Bekijk dan een stapelbed met een glijbaan. Op die manier is het geweldig om ’s morgens uit bed te stappen. Vanaf het bovenste bed is er een glijbaan naar beneden beschikbaar, waardoor je kleine meteen wakker is en klaar is voor een nieuwe dag. En via het trappetje is het makkelijk om weer naar boven te klimmen, om er gewoon een paar keer samen gebruik van te maken.

Stapelbed van steigerhout en ander materiaal

Je hebt de keuze uit stapelbedden in verschillende materialen. Steigerhout is een goedkoop en mooi materiaal, waardoor je daar op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. Een stijlvolle keuze in combinatie met meer hout in de slaapkamer, die bovendien niet veel hoeft te kosten.

Bekijk de stapelbedden van steigerhout, net als de hoogslapers die er beschikbaar zijn. Op die manier vergelijk je eenvoudig verschillende modellen, net als wanneer je op zoek bent naar de rest van de bedden die je online kunt bestellen. Doe op je gemak inspiratie op en bestel meteen, dan gaan we er voor je mee aan de slag.

Stapelbed kopen

We zorgen er op die manier voor dat je de stapelbedden eenvoudig kunt kopen en daar meteen gebruik van kunt maken. Om de kinderen op een leuke manier samen te laten slapen, ze van de glijbaan te laten gaan en om gebruik te maken van het mooie steigerhout. Doe op je gemak online inspiratie op en bestel meteen. Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen voor de snelle verzending, zodat je het stapelbed van je keuze zo snel mogelijk in huis hebt.