Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Silver Star Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 200 x 200 cm

Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Aantal

180,-

199,- adviesprijs

Of 60,- in3 termijnen

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Silver Star Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 200 x 200 cm

Dekbed:

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed zacht is en soepel om je heen valt. Heerlijk om elke nacht onder weg te kruipen.

Dit dekbed is gevuld met 100% syndonfill polyester vezel. Deze vulling is luchtcirculerend, ademend en biedt een prettige warmte-isolatie; zo kom je heerlijk de nacht door.

Daarnaast is het dekbed anti-allergisch; de polyester gel vezel is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit dekbed!

Enkel dekbed
Een enkel dekbed bestaat uit één laag en is geschikt voor mensen die liever geen twee dekbedden (ofwel 4-seizoenen dekbedden) willen gebruiken. In principe is een enkel dekbed het hele jaar door te gebruiken; let bij het maken van je keuze goed op de aangegeven warmteklasse van het dekbed. Deze geeft aan hoe warm- of koel het dekbed écht is. Zo kies je altijd een dekbed wat perfect bij jouw voorkeur past. 

Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 2. Warmteklasse 2 is een licht dekbed welke gebruikt kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel te koud hebben. 

Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed lekker fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.
Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.


Hoofdkussens:

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% microvezel. Hierdoor voelt het kussen lekker zacht en koel aan, zo ervaar je het ultieme slaapcomfort.

Het hoofdkussen is gevuld met 100% polyester holle vezel. Deze tot bolletjes gedraaide vezel voelt zeer zacht aan en is extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast. 
Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 700 gram per m² polyester holle vezel en is hierdoor geschikt voor zijslapers, rugslapers en buikslapers.

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Schrijf een beoordeling

Schrijf zelf een beoordeling

Laatst bekeken producten