Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Parasolvoet voor Zweefparasol

(1)
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Aantal

59,99

89,99 adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Parasolvoet voor Zweefparasol

Als je tijdens warme dagen even de schaduw wil opzoeken is het natuurlijk heerlijk om even onder je zweefparasol te gaan zitten. Zo'n zweefparasol heeft alleen wel een speciale parasolvoet nodig, door de verdeling van het gewicht valt hij in een normale voet namelijk snel om! Deze parasolvoet is speciaal gemaakt voor zweefparasols en staat super stevig!

Staat stevig op de grond
Deze parasolvoet gaat het omvallen tegen door het kleine extra voetje, zo kun je je parasol zorgeloos laten staan. Vul simpelweg de voet daarna gemakkelijk met zand of water (tot wel 15 kg per tegel) 50 kg in totaal, en hij staat! Deze stevige parasolvoet is geschikt voor elke zweefparasol en is bestand tegen regen en hagel.

Eenvoudig te monteren
De parasolvoet is eenvoudig te bevestigen. Hij bestaat uit een set van 4 tegels, die eenvoudig te vullen zijn. Zodra de tegels leeg zijn, zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen/op te bergen.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (1)

Prima parasolvoet
Staat stevig op de grond Deze parasolvoet gaat het omvallen tegen door het kleine extra voetje, zo kun je je parasol zorgeloos laten staan. Vul simpelweg de voet daarna gemakkelijk met zand of water 50 kg in totaal, en hij staat! Deze stevige parasolvoet is geschikt voor elke parasol en is bestand tegen regen en hagel. Eenvoudig te monteren De parasolvoet is eenvoudig te bevestigen. Hij bestaat uit een set van 4 tegels, die eenvoudig te vullen zijn. Zodra de tegels leeg zijn, zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen/op te bergen.

Peter

    Laatst bekeken producten