Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Natural Duck - 85% Veren Dekbed 4-Seizoenen

(44)
Materiaal vulling
85% eendenveren en 15% eendendons
Warmteklasse
Zomer 4 + herfst 3 = 1
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Variant
Aantal

289,-

319,- adviesprijs

Of 96,33 in3 termijnen

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Natural Duck - 85% Veren Dekbed 4-Seizoenen

Slapen is essentieel voor een goede gezondheid en een frisse start van de dag. Daarom is het belangrijk om te investeren in een dekbed dat niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een gezonde slaapomgeving. De dekbedden van Natural Duck, volledig geproduceerd in Nederland, voldoen aan deze criteria. Ze bieden hoogstaande kwaliteit en optimaal slaapcomfort, mede dankzij de strenge Europese normen waar het gehele productieproces aan voldoet.

Tijk van 100% percale katoen
De tijk, het omhulsel dat de vulling op zijn plaats houdt, is een cruciaal onderdeel van elk dekbed. Bij Natural Duck is de tijk vervaardigd uit 100% percale katoen. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid, zachtheid en uitstekende ademend vermogen. Het is in staat om transpiratievocht effectief te absorberen, wat zorgt voor een ongestoorde nachtrust.

Vulling: eendenveertjes en eendendons
De vulling van het dekbed bestaat uit 85% eendenveertjes en 15% eendendons. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel en een uitstekende warmte-isolatie. Het dons en de veertjes houden de warmte vast, maar zorgen tegelijkertijd voor een lichte en luchtige ervaring.

Anti-allergie: Nomite® label
Voor mensen met een allergie voor huisstofmijt is dit dekbed een uitkomst. De dekbedden zijn voorzien van het Nomite® label, wat inhoudt dat de dichtgeweven tijk het binnendringen van huisstofmijt tegengaat.

Warmteklasse: voor elk seizoen

Zomerdeel: warmteklasse 4
Het zomerdeel van het dekbed valt onder warmteklasse 4, de koelste klasse beschikbaar. Ideaal voor de warmste zomermaanden of voor mensen die het snel warm hebben.

Herfstdeel: warmteklasse 3
Het herfstdeel heeft warmteklasse 3 en is geschikt voor het hele jaar. Dit deel past perfect in een verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel koud hebben.

Gecombineerd: warmteklasse 1
Door het zomer- en herfstdeel samen te voegen, ontstaat een dekbed met warmteklasse 1. Dit is ideaal voor de koude wintermaanden, dankzij de uitstekende isolatie.

Productietechnieken: cassette en carré

Cassette productie voor het herfstdeel

Het herfstdeel is cassette geproduceerd, wat betekent dat het dekbed in vlakken is onderverdeeld met openstaande tussenschotjes. Deze schotjes zorgen ervoor dat het dons verbonden blijft en er geen koude zones ontstaan.

Carré productie voor het zomerdeel
Het zomerdeel is carré gestikt, waarbij de boven- en onderkant van de tijk aan elkaar zijn vastgestikt. Dit is vooral geschikt voor zomerdekbedden, waarbij enige koude zones geen probleem vormen.

Onderhoudsvriendelijk
Donzen dekbedden van Natural Duck vereisen weinig onderhoud. Dagelijks opschudden en regelmatig luchten houden de vulling fris. Indien nodig kan het dekbed gewassen worden op 60 °C of naar de stomerij gebracht worden.

Downpass gecertificeerd
Dit dekbed is Downpass gecertificeerd, wat garant staat voor ethisch verantwoorde en hoogwaardige dons- en veervulling.

Oftewel...
Een anti-allergisch dekbed van Natural Duck is een investering in je gezondheid en slaapcomfort. Met de juiste materialen, productietechnieken en certificeringen ben je verzekerd van een dekbed dat bijdraagt aan een heerlijke nachtrust, ongeacht het seizoen. Ontdek de kwaliteit van Natural Duck en ervaar het verschil zelf.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal vulling 85% eendenveren en 15% eendendons
Materiaal tijk Percale katoen
Warmteklasse Zomer 4 + herfst 3 = 1
Vulgewicht 500 gr (200 gr + 300 gr)
Eigenschap Anti-allergisch, anti-huissofmijt, vochtregulerend
Wasvoorschrift Wasbaar op 60°C
Geschikt voor droger Nee
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (44)

dekbed 4 sezoenen
een heel warm en toch licht dekbed ideaal voor onder te slapen zeker de aankoop waard

Herman

Happy met dit dekbed
Ik heb dit dekbed besteld nadat het vorige dekbed, dat ik ook hier had gekocht, gebreken toonde. Na wat foto's te hebben opgestuurd naar de klantenservice, mocht ik een nieuw dekbed bestellen. Het dekbed met gebreken mocht ik houden. Wat een topservice! We zijn ontzettend blij met dit dekbed, net iets luchtiger en niet zo zwaar als het ganzendons-dekbed. Ik las de beoordelingen over de geur/stank van dit eendendons-dekbed dus had van tevoren al Zwitsal geurbuiltjes gekocht. Bij het openen van de verpakking rook ik een licht chemisch luchtje, niks bijzonders, maar na 4 dagen de geurbuiltjes in de verpakking te hebben gehouden, rook het dekbed daarna heerlijk fris. 'Probleem' opgelost. Dank je wel DD voor jullie vriendelijke en supergoeie service en hulp!

Helen

Heerlijk dekbed.
Ik ben zeer te spreken over de werkwijze van DD. De leveringen zijn snel en ruilen nav te smal besteld dekbed was geen enkel probleem. Het dekbed slaapt heerlijk, luchtig en warm. Bij het uitpakken van het dekbed bleek er een opening van 3cm in het stiksel te zitten waar de veertjes uit kwamen. Jammer maar inmiddels dicht genaaid.

Erik

Heerlijk Dekbad
Slaap echt vanaf de eerste nacht geweldig onder het dekbed. Het is lekker luchtig en houd mij heerlijk warm. Ik gebruik nu in de winter beide delen en slaap meestal met de ramen op een kier en het is echt lekker warm. Bij het openen rook het dekbed een klein beetje, maar na een middagje buiten luchten was de geur helemaal weg. Blij met deze aankoop.

Ruud

Heerlijk dekbed
Het dekbed is heerlijk luchtig en lekker warm. Er zit wel een bepaald luchtje aan maar deze was verdwenen na het luchten. Een aanrader!

Nicole

Super slapen zo
Gewoon top vanaf het begin. Slaapt heerlijk zonder aanwezige geur. Zelfs niet bij openen verpakking. Waarom niet eerder gekocht?!

Diana

Heerlijk dekbed
Heerlijk luchtig. Slaapt een stuk beter!

Eef

Luchtig dekbed
Het dekbed is heerlijk luchtig en licht. Een klein puntje: drukknoopjes waren makkelijker geweest.

Mariëlle

prima dekbed
Prima dekbed. Zeer redelijk geprijsd. Lekker licht en warm.

Paul

Super service.
Ik had 2 dezelfde dekbedden besteld, 1 van deze dekbedden had mogelijk een productie fout. Ik kreeg de mogelijkheid om een nieuw dekbed te ontvangen of voor het zelfde bedrag een ander product. Ik koos voor een nieuw dekbed. Het ,,oude dekbed" (2 weken oud) mocht ik houden, kon ik misschien nog een ander plezier mee doen. Zondagavond kreeg ik dit bericht en Maandag middag had ik het nieuwe dekbed al in huis, zonder extra kosten of verzendkosten. Dat is pas service van het hoogste niveau. Het dekbed is fantastisch, lekker licht en heerlijk warm. Een aanrader voor iedereen die het vaak koud heeft en heerlijk comfortabel wil slapen.

Kurt

Echt fijn dekbed
De dekbedden zitten goed aan elkaar met genoeg knoopjes, zit stevig. Er zit iets geur aan het dekbed, maar dat neemt goed af door luchten. Herfstdekbed is al erg lekker warm. Zomerdekbed voelt lekker luchtig. Prima aankoop!

Tanja

Heerlijk fluffy - warm - niet uit bed willen - dekbed
Wat een heerlijk zacht, fluffy dekbed! Toen ik het nieuw uit de doos haalde heb ik het wel een kleine week, van elkaar - open bij een raam op kiep, laten luchten om de typische 'dons - en nieuwgeur' er uit te halen. Na een paar dagen luchten was het prima!! Heerlijk slapen onder het herfstdeel nu. Het ligt comfortabel, ruikt niet, kraakt niet en is niet te zwaar. Net goed. Je wil helemaal je bed niet meer uit 's morgens en je wil er 's avonds vast vroeger in! :-)

Kira

Warm dekbed
Heerlijk warm dekbed en makkelijk aan te passen naar het seizoen. Zo heb je altijd een perfecte nachtrust

Victor

Niet uit je bed willen-dekbed!
Als je op zoek bent naar een dekbed die zacht en niet warm is, is dit het dekbed wat je zoekt! Het ligt enorm comfortabel en het ventileert goed. Het is wel ietsjes warmer als je met zijn tweeën eronder ligt. De geur is wel sterk aanwezig, maar dat kun je makkelijk verhelpen door geurpads in je hoeslaken te doen. Al met al een top kwaliteit dekbed! Je gaat je bed niet meer uit willen.

Dickson

Super
Heerlijk dekbed, eerst het lente/zomer gedeelte gebruikt en nu het kouder wordt het herfst/winter gedeelte er aan toegevoegd. Het is licht en het is heerlijk warm. Ik kan dit dekbed iedereen aanbevelen, u zult er zeker geen spijt van krijgen.

Kurt

De twee 4 seizoensdekbedden doen wat ze moeten doen
Er is niets om over te klagen. Ziet er perfect ook met de overtrekken. De bezorging was perfect. Zoals ze beloven bestellen en de dag ernaar bezorgd. Zal hier zeker meer gaan bestellen.

Cor

Heerlijk
Echt blij mee, nu nog even wachten tot het echt koud word, maar komt wel goed lijkt me.

Ron

heerlijk dekbed
heerlijk dekbed, bestaat uit 2 delen zodat je zomers lekker koel ligt en in de winter goed warm echt een aanrader.

barry

Het meest zalige 4seizoensdekbed
Lekker licht en zalige warmte. Voor de eerste keer geen Laken of extra dekens nodig. Blijft netjes aan elkaar. Zonder los te komen. Ilove it

Catherine

Top dekbed !!!
Prima dekbed, lekker koel in de zomer, behaaglijk warm in de winter Wil niks naders meer !!!!

Karen

Heerlijk dekbed
Ik wou al langer een dekbed met veren en dons, het heerlijk knisperend geluid geeft me een rustgevend gevoel. Het dekbed is zalig om in weg te dromen en de knopen zijn superhandig (en zitten dicht opeen, zodat ze goed bijeen blijven) om de dekbedden aan elkaar te bevestigen

Elke

Dekbed
Heerlijk dekbed,we slapen er heerlijk onder!

Peggy

vrouw (83 jaar)
Heel fijn dekbed valt soepel om je heen licht van gewicht en toch heerlijk warm. Heb lengte maat 220 gekocht .lekker royaal . snelle levering. Ben er erg blij mee.

M.F

Heerlijk dekbed
Heerlijk dekbed,heel licht ,ik had hem voor een mooie prijs,ben er heel blij mee

Johan

4 seizoenendekbed
Ligt heerlijk! ligt niet te zwaar. licht dekbed wat erg luchtig ligt. niet te warm.

Pascalle

Heerlijk dekbed
Super blij mee! Heerlijk licht en warm. Aanrader! Snelle verzending. De mogelijkheid het bedrag in 3 termijnen te betalen is ook een goede service.

Monique R.

Heerlijk dekbed
Wat een geweldig dekbed lekker warm. Niet te zwaar. Beste aankoop van lange tijd. Wil je een warm dekbed is deze zeer aan te raden

Jolanda

heerlijk fluffy dekbed
Een heerlijk warm dekbed. Lekker om onder te slapen, hadden we niet verwacht. Bevalt uitstekend. De levertijd was ongeveer 9 dagen en de bezorging was netjes. Het dekbed was goed verpakt. Dekbed-discounter is echt een aanrader.

Quality

Heerlijk warm
Heerlijk warm dekbed. Luchtig maar sluit toch goed af. Bezorging en aflevering was perfect en snel. Dekbed-discounter is zeker aanrader!

Elwin

Warm, maar wel een vreemd luchtje
Dit is precies het dekbed dat ik zocht: dik, warm, niet te zwaar, waar je helemaal in verdwijnt. Maar ik moet wel erg wennen aan de geur. De eerste weken lijkt het alsof je op ff kinderboerderij slaapt. Het went of wordt minder. Ik heb er nu minder last van.

Joyce

Aparte geur!
Voor deze prijs zou je verwachten een fijn dik gevuld schoon dekbed te krijgen.. wij haalde het uit de verpakking en er kwam een geur vrij wat ik alleen op een boerderij zou ruiken. Vandaag de heledag laten luchten maar merk geen verschil. Afschuwelijk retour

Mandy

Super dekbed
Ik ben ontzettend bij met onze nieuwe dekbedden. Ik heb 1x de 240x220 en 2x de 90x220 4seizoenen dekbedden besteld. Ze zijn heerlijk qua temperatuur, want ze passen zich aan, aan de eigen lichaamstemperatuur. Niet te heet dus. Ze sluiten goed aan, waardoor je geen tocht voelt. Ik persoonlijk ben ook erg blij met de 240 breedte, omdat ik nu ruim over het dekbed kan liggen. Ik heb ongeveer 2 weken wat geroken (anderen noemen het stank), maar nu is die geur weg. Dit had ik veel eerder moeten doen. Echt een aanrader!

Yvonne

Heerlijk
Dit dekbed slaapt heerlijk! Het is lichtgewicht, lekker warm en heerlijk fluffy om onder te slapen. Dit hadden we veel eerder moeten aanschaffen!

Daniëlle

Hopelijk slaapt het heerlijk
Voor mijn dochter een dekbed gekocht. Nog niet gebruikt want ze gaat in augustus pas op haar eigen naar een jaar verbouwen dus ik hoop wel dat het heel lekker zal liggen. Het bestellen en leveren was in ieder geval al goed.

corina

Heerlijk!
Dit had ik veel eerder moeten doen! Heerlijk. Zomergedeelte is ook lekker ‘fluffy’ en valt heerlijk om je heen! Wintergedeelte nog niet geprobeerd maar ik kijk er al naar uit ;-) Ik had ergens anders ook een donzendekbed besteld voor mijn zoontje, maar die heb ik snel terug gebracht en dit dekbed snel nogmaals besteld!

JJ B.

Heerlijk
Heerlijk dekbed, goede keuze geweest.

Sylvia

mevr.
Geweldig dekbed. Heb de winter gedeelte over en slaap als een roosje. Dit had ik veel eerder moeten doen. Weegt niks en heerlijk warm, elke avond weer een genot om naar bed te gaan,

Tineke

Lekker warm
Dit had ik 5 jaar geleden moeten aanschaffen! Wat een ontzettend fijne en warme deken! Ik had eerst een deken waarbij ik het altijd koud had. Bij hele koude nachten werd ik er zelfs wakker van. Ik heb een extra grote maat besteld waardoor deze over mijn bed heen valt. Hij is echt super warm en valt lekker over je heen. De eerste nacht sliep ik zo lekker dat ik bijna te laat kwam op mijn werk! Oops! Ik heb 4 sterren gegeven omdat de deken wel wat geluid maakt (Maar misschien moet ik eraan wennen) En ik merk dat de overtrek snel ervan af schuift, waarschijnlijk omdat het zo'n grote maat is. Al met al zeg ik...kopen!

Samanta

dhr
1 woord, uitstekend

jan

love ittt
super fijn dekbed, lekker warm en is precies wat ik ervan verwachte. ik kon vaak niet slapen, omdat ik het koud had en nu is het nooit meer koud. echt een aanrader

julia

Hr
Heerlijk licht dekbed, goede kwaliteit. Voldoet volledig aan de verwachtingen

Chris

kwaliteit
het dekbed was precies wat ik er van verwachtte . goede kwaliteit

cat

Heerlijk dekbed
Een dekbed dat niet 'zwaar' aanvoelt. Lekker ruim, sluit goed om het lichaam. Is erg warm, heerlijk! Omdat we nu niet echt een strenge winter hebben is 1 dekbed zelfs al genoeg! Echt een aanrader. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

M. P.

Heerlijk licht en aangenaam warm.
Heerlijk dekbed. Vederlicht. Voor de winter is één dekbed al meer dan genoeg. Aan te bevelen.

Cees

    Laatst bekeken producten