Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Antislip matrassen

Een antislip matras kopen? Een heerlijk comfortabele keuze, die voorkomt dat het matras in bed kan schuiven of glijden. Om stabiel te blijven liggen, ook als je de neiging hebt om onrustig te slapen. Zodat je comfortabel in slaap kunt vallen en weer fris kunt ontwaken. Een matras met antislip, waarmee het zowel een veilige als een heerlijk comfortabele keuze is. Tip: wist je dat een antislip matras minder hard slijt? De bewegingen van het matras zijn een belangrijke reden voor veel van de slijtage. Stabiliteit van het matras helpt dat te voorkomen. Je hebt uiteraard de keuze uit verschillende matrassen met antislip. Dat betekent dat je hier geen aparte mat meer voor hoeft te gebruiken, omdat het model daarvoor alvast ontworpen is. Het zorgt ervoor dat jouw bed de maximale stabiliteit biedt. Zodat je er zelfs onrustig in kunt slapen, waarna je de volgende ochtend fris wakker zal worden. Geschikt voor boxsprings en voor ledikanten, net als voor alle andere bedden. Dat betekent dat iedereen gebruik kan maken van een model met antislip, om te voorkomen dat het bed ’s nachts kan gaan schuiven.

Bekijk alle matrassen

Ruim aanbod antislip matrassen

De antislip matrassen zijn er om het bed te stabiliseren. Zodat je daar zelf heerlijk rustig en comfortabel in kunt slapen. En om er ondertussen voor te zorgen dat het bed niet te hard slijt. Dat is namelijk de echte reden waarom de anti slip matten in eerste instantie werden ontwikkeld. Door het bed goed stil te laten liggen wordt veel van de slijtage voorkomen. Daar waar een standaard matras zou kunnen slijten door het bewegen zorgt de antislip afwerking ervoor dat hier geen sprake meer van is. In plaats daarvan lukt het om het matras veel langer goed van kwaliteit te houden. Zonder dat er een mat onder het matras hoeft te liggen. De tijk van het matras is alvast voorbereid om slippen te voorkomen. Er is sprake van zo min mogelijk beweging tijdens de nachtrust. Andersom is er sprake van goede bescherming met goede bescherming tegen stof. Op die manier kan de mat slip voorkomen, maar zit het de ventilatie aan de andere kant niet in de weg. Een antislip matras is daarmee om meerdere redenen een uitstekende keuze.

Hoog kwaliteit matrassen antislip

Zoek je een hoog kwaliteit matras met antislip, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt? Wij maken de bedden graag betaalbaar, net als wanneer je zoekt naar bijvoorbeeld een verkoelend matras. Op die manier kies je uit specifieke eigenschappen, die jou ervoor helpen te zorgen dat je heerlijk comfortabel kunt slapen.

Antislip matras kopen

Een antislip matras kopen? Je hebt geen anti slip mat onder het matras meer nodig. In plaats daarvan kies je voor een tijk met alvast de voorbereiding voor antislip. Zodat het matras goed blijft liggen en de slijtage daarvan tot een minimum beperkt blijft. Een fijn idee, om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van het matras. Bestel jouw matras met antislip meteen online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. En heb jij het nieuwe matras met minimale slijtage zo snel mogelijk in huis.

Kees
Kan ik je helpen?