Buikslaper matrassen

Het ideale matras voor een buikslaper kopen? Dat doe je natuurlijk eenvoudig online. Direct bij ons uit eigen voorraad, waardoor we er meteen voor je mee aan de slag kunnen. Snel in huis, om voortaan heerlijk ontspannen op in slaap te vallen. En om ’s morgens weer fris op te ontwaken, zodat je klaar bent voor een nieuwe dag. Tip: ben je een echte buikslaper? Houd er rekening mee dat het de minst gezonde manier van slapen is. Je nek zal zich tot het uiterste moeten draaien om goed te kunnen ademen, met risico op een stijve nek. Lukt het je om ook anders te slapen? Probeer jezelf dat aan te leren. Een buikslaper matras is gemiddeld genomen relatief stevig. Het grote voordeel daarvan is dat je er minder ver in weg zal zakken. Daardoor hoef je je nek iets minder ver te draaien, vooral als je daar een goed hoofdkussen bij kiest. Je neemt op die manier een van de belangrijkste nadelen van buikslapen weg, waardoor het meteen comfortabeler wordt in bed.

Bekijk alle matrassen

Kwaliteitsmatrassen voor buikslapers

Het matras voor een buikslaper dient goed van kwaliteit te zijn, door een goede hardheid. Het harde matras zorgt ervoor dat je goed recht in bed kunt liggen. Volledig horizontaal, om hyperlordose te voorkomen. Dat staat voor een holling in de onderrug, die kan ontstaan op het moment dat je op je buik op een te zacht matras zou slapen. Die holling zou de druk op je lendenwervels flink kunnen vergroten, waardoor je daar al na een paar nachten slapen last van kunt krijgen. Tip: heb je een te zacht matras en slaap je graag op je buik? Gebruik een kussen onder de lage buikstreek en het bekken. Op die manier kun je te veel holling voorkomen. Slaap je af en toe op je buik, maar ook wel eens op je rug of op je zij? Bekijk online ook onder andere matrassen, zodat je daarmee op je gemak inspiratie op kunt doen.

Ruim assortiment buikslaper matrassen

Uiteraard heb je online de keuze uit een ruim assortiment met buikslaper matrassen. Bekijk bijvoorbeeld de modellen met stevig schuim. Ze voelen hard aan en zijn daardoor goed geschikt om op je buik te slapen. De kwaliteit van de materialen is goed, waardoor je er langere tijd op kunt blijven slapen. Tip: kijk ook goed naar de ondersteuning van belangrijke zones van het lichaam, om ontspannen op je buik te kunnen slapen. Let op: pas op met een zacht matras, indien je weet dat je graag op je buik slaapt. Op een te zacht matras moet je je nek verdraaien om te kunnen ademen en kan een holling in de rug ontstaan.

Matras buikslaper kopen

Een matras voor een buikslaper kopen? We maken het je online graag gemakkelijk. Bekijk de modellen voor een 1 persoons of 2 persoonsbed, direct bij ons uit eigen voorraad. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je het matras daarna snel in huis hebt.