Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

70x140 matrassen

Een matras in 70x140 kopen? Dat kan online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Je kiest daarmee voor een relatief klein model, dankzij de lengte iets korter dan gebruikelijk. En in een smalle uitvoering, voor een kinderbed. Bekijk de verschillende 70x140 matrassen. Op basis van de diverse stijlen, net al de materialen die er beschikbaar zijn. Altijd in hoge kwaliteit en online beschikbaar. We gaan er meteen voor je mee aan de slag. Zodat je een goedkoop matras kunt kopen. In de aanbieding of dankzij onze vaste lage prijzen.

Bekijk alle matrassen

Matrassen 70x140 in verschillende stijlen

De matrassen in 70x140 zijn er in de diverse stijlen. Zoals extra ademend, anti-allergisch of anti-transpiratie. En in zacht, medium of in hard. Voor de buikslaper, de rugslaper en de zijslaper. Bekijk onze brede collectie met matrassen in 70x140. In de aanbieding, of juist uit de nieuwe collectie met mooie modellen. In hoge kwaliteit en snel leverbaar, zodat je het nieuwe matras snel in huis hebt. Een fijne keuze voor een goed bed, waarin je kleine heerlijk zal slapen.

Hoge kwaliteit materiaal 70x140 matrassen

De hoge kwaliteit materialen van de 70x140 matrassen zorgen voor een heerlijk bed. In katoen of in dons, net als in latex, polyester en in microvezel of een ander synthetisch materiaal. Voor een pocketvering of een boxspring matras, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

70x140 matrassen kopen

Een van de matrassen in 70x140 kopen? Je vindt ze online, om daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Net als de twijfelaar matrassen, zodat je altijd een goede keuze maakt. Bestel meteen online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. En ontvang je binnenkort een mooi nieuw matras, waar je kleine heerlijk ontspannen op zal slapen.

Kees
Kan ik je helpen?