Dekbedovertrekmaten

Benieuwd naar de dekbedovertrek maten die er beschikbaar zijn? Met de juiste afmetingen zorg jij ervoor dat je jouw bed daar mooi mee kunt opmaken. Belangrijk, om er fijn onder te slapen en bijvoorbeeld de warmte goed vast te laten houden. Daarnaast heb je op die manier de vrijheid om je vrij te kunnen bewegen tijdens je slaap en kun je jouw bed er natuurlijk mooi mee opmaken. Zorg er daarom voor dat je gebruik maakt van de juiste dekbedovertrek afmetingen, binnen het merk of de stijl waar je naar op zoek bent.

We zetten de verschillende maten voor een dekbedovertrek voor je op een rij, zodat je daarvan in ieder geval niets over het hoofd zal zien. Zo kies je voor de ideale maat op een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed. Net als op een Queen Size bed of een King Size bed. En heb je een twijfelaar? Dan kun je gebruik maken van een van de afwijkende afmetingen voor een dekbedovertrek, die je uiteraard wel gewoon online bij ons kunt bestellen.

Welke dekbedovertrek maten zijn er?

Benieuwd naar de dekbedovertrek maten die er zijn? Houd er rekening mee dat de maten anders in elkaar zitten dan die van de matrassen waar je op slaapt. Er is geen sprake van 80x200 of 90x200 en 160x200 of 180x200. In plaats daarvan is het belangrijk om links en rechts rekening te houden met voldoende overhang. Net als bij het dekbed, waarmee je voorkomt dat de warmte gemakkelijk kan ontsnappen of je het geheel links en rechts niet langs het bed kunt laten hangen.

Zorg er daarom voor dat je bij de maat van jouw matras zo’n 30 - 40cm per zijkant optelt. Op een bed van 160x200 kun je daardoor gebruik maken van 240x200. Dat klinkt misschien breed, maar het is ook de ideale maat voor jouw dekbed. En de overtrek doe je om het dekbed, waardoor het belangrijk is om die maat aan te houden voor de dekbedovertrek afmetingen. Uiteraard heb je daarnaast de keuze uit diverse andere maten voor de overtrek die je wilt bestellen.

Wat zijn de afmetingen van een eenpersoons, tweepersoons, queen, king of twijfelaar

Wij zetten de ideale dekbedovertrek maten voor je op een rij:

  • Dekbedovertrek eenpersoonsbed maat: 140x200
  • Dekbedovertrek tweepersoonsbed maat: 240x200
  • Dekbedovertrek Queen Size bed maat: 240x200
  • Dekbedovertrek King Size bed maat: 240x200
  • Dekbedovertrek twijfelaar maat: 200x200

Aan de hand van die ideale afmetingen kies je eenvoudig voor de juiste dekbedovertrek op jouw bed. Waarbij je natuurlijk rekening kunt houden met de verschillende materialen of waarvoor je online op je gemak inspiratie op kunt doen met onze handige informatie.

Koop een dekbedovertrek bij Dekbed-Discounter!

Met de ideale maten jouw dekbedovertrek kopen? Wij maken het je online graag gemakkelijk, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. In alle afmetingen en in de verschillende materialen, zodat we de verzending daarvan snel voor je in orde kunnen maken. Bestel online, dan kun je jouw bed er snel mee opmaken en heb je een reden om de avond erop lekker vroeg naar bed te gaan.