Hoeslaken in 200x220

Een hoeslaken kopen in 200x220? De ideale keuze voor een extra breed en een extra lang bed. Voor een bed van 200cm breed, waarmee je kiest voor het Kingsize-formaat. En extra lang, geschikt voor iedereen die langer is dan 185cm. Een fijne royale keuze in de slaapkamer, dat je met deze hoeslakens op een mooie manier op kunt maken. Zoals in een luxe hotel met satijn of flanel, net als op basis van katoen of jersey.

De verschillende materialen hebben zo hun eigen unieke eigenschappen en zorgen er daarmee voor dat je met de 200x220 hoeslakens een uitstekende keuze maakt. In diverse stijlen en op basis van de afmetingen die je zoekt. In het materiaal dat je prettig vindt en met de juiste kleur om die te combineren met de rest van het bed of de kleuren die je gebruikt in het interieur van de slaapkamer.

Bekijk alle hoeslakens

Verscheidene mooie stijlen 200x220 hoeslakens

Je hebt binnen de hoeslakens in 200x220 de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Voor een mooie gladde en glanzende afwerking met bijvoorbeeld satijn, terwijl je met katoen vooral kiest voor een ademende en verkoelende werking. De ideale keuze voor op warme dagen, zodat je zonder te veel te zweten lekker onder de deken kunt blijven liggen. En ben je aan de andere kant op zoek naar een materiaal dat je niet hoeft te strijken en waarmee je het bed gemakkelijker op kunt maken? Dan is jersey voor jou de ideale keuze.

Je hebt de keuze uit 200x220 hoeslakens in zwart, wit, creme, grijs en een aantal andere kleuren. Op die manier stem je de kleur van het materiaal eenvoudig af op de rest van de kleuren in de slaapkamer. Zorg voor een mooie uitstraling van jouw bed, waarmee je dat op kunt maken zoals in de luxe hotels waar we allemaal van dromen.

Meer maten hoeslakens naast 200x220

Uiteraard heb je binnen de 200x220 hoeslakens de keuze uit een groot aantal verschillende materialen en kleuren. En ben je daarnaast op zoek naar een ander formaat om daar ook de andere bedden mooi mee te kunnen opmaken? Bekijk bijvoorbeeld de modellen in 200x200, die je ook gewoon online kunt kopen. Doe inspiratie op met het volledige assortiment. We hebben de modellen gewoon voor je op voorraad, waardoor we de verzending van jouw 200x220 hoeslakens en de andere exemplaren zo snel mogelijk voor je in orde kunnen maken.

Koop nu jouw 200x220 hoeslaken

Houd er wel rekening mee dat het belangrijk is om jouw 200x220 hoeslaken meteen een keer te wassen. Op die manier zorg je ervoor dat je de levensduur eenvoudig verlengt. Je hebt minder slijtage, zodat je daar veel langer gebruik van kunt maken. Na de eerste keer wassen kun je er meteen op slapen, nadat je het bed daar mooi mee hebt opgemaakt. Ontdek online alle 200x220 hoeslakens, zodat je online een goede keuze maakt en wij daar voor je mee aan de slag kunnen.