Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Witte hoeslakens

Nieuwe witte hoeslakens kopen? Dat doe je online. Profiteer van onze online aanbiedingen en vaste lage prijzen. Voor goede kwaliteit, dankzij de verschillende materialen en stijlen die er beschikbaar zijn. Kies een materiaal om het bed gemakkelijker mee op te maken of het verkoelende effect van katoen. Op die manier maak je jouw bed op zoals in een luxe hotel waar je van droomt, maar dan zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt.

Bekijk onze aanbiedingen voor de witte hoeslakens, net als onze vaste lage prijzen voor de rest van de uitgebreide collectie. Beschikbaar in verschillende materialen en in alle afmetingen, zodat je die kunt afstemmen op de grootte van jouw matras. Kies bijvoorbeeld voor 90x200 voor het standaard 1-persoonsbed en voor 160x200 voor het standaard 2-persoonsbed. Of bekijk de modellen in 140x200 voor een twijfelaar, net als de andere afmetingen die er beschikbaar zijn.

Bekijk alle hoeslakens

Hoeslakens wit in verschillende stijlen

Je hebt binnen de hoeslakens in het wit de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Op basis van de verschillende tinten wit. Ga je voor creme of een andere kleur die net niet wit is? Het heeft een meer warme uitstraling dan het spierwitte. Aan de andere kant is dat witte-wit de beste keuze om het bed op een mooie manier ‘schoon’ op te maken. Voor een bed dat uitnodigt om lekker onder de deken te gaan liggen en te genieten van een goede nachtrust.

Bekijk bovendien de witte hoeslakens in zowel katoen als in jersey, net als de andere materialen die er beschikbaar zijn. Katoen werkt heerlijk verkoelend en is in het voorjaar en de zomer daarom een uitstekende keuze. En ga je aan de andere kant voor jersey? Dat maakt het een stuk eenvoudiger om jouw bed op te maken, zodat je daar minder tijd aan kwijt bent. Verder heb je de keuze uit bijvoorbeeld satijn, flanel en microvezel met polyester. Dat is een minder verkoelend materiaal, dat ondertussen een goede keuze vormt voor mensen die last hebben van allergieën voor stof of voor huisstofmijt.

Een ander kleur dan wit nodig?

Je kunt online de verschillende hoeslakens in wit kopen, net als een aantal andere kleuren. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden in het geel, net als in de andere kleuren die je online kunt bestellen.

We maken het je op die manier graag gemakkelijk om het juiste hoeslaken te kopen. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, waarmee je ervoor zorgt dat je daar lang plezier van kunt hebben. Tenminste, als je het hoeslaken eerst een keer wast. Op die manier bereid je het materiaal voor om daar op je bed goed gebruik van te kunnen maken.

Koop nu jouw witte hoeslaken

Jouw witte hoeslakens kopen in de aanbieding of vanuit de rest van onze collectie? Je kunt altijd rekenen op vaste lage prijzen. En snelle verzending, gewoon vanuit onze eigen voorraad. We gaan er voor je mee aan de slag, zodat je de hoeslakens in wit snel in huis hebt, je die kunt wassen en je er daarna gebruik van kunt maken. 

Kees
Kan ik je helpen?