Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Roze hoeslakens

Mooie roze hoeslakens kopen? Beschikbaar in heel zachte kleuren of de meer opvallende tinten, voor een waar prinsessenbed. Bekijk de verschillende modellen in de diverse materialen, die je eenvoudig online kunt bestellen. We maken het je graag gemakkelijk, uiteraard op basis van de afmetingen van het matras waar je op slaapt. In 90x200, in 140x200 of in 160x200, net als in de andere maten die er beschikbaar zijn.

Met een van de hoeslakens in roze maak je een mooie elegante keuze. Doe online inspiratie op en zorg ervoor dat je de kleur combineert met de matrassen van een boxspring of bijvoorbeeld het hoofdbord van je bed. En heb je andere roze accessoires in de slaapkamer staan of is dat de kleur van je behang? Op die manier breng je eenheid aan, net als in de luxe hotels waar je van droomt.

Bekijk alle hoeslakens

Diverse stijlen roze hoeslakens

Binnen de roze hoeslakens heb je de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Bijvoorbeeld op basis van de materialen, aan de hand waarvan we je graag helpen een goede keuze te maken. Zoek je naar een verkoelend model? Dan is katoen goed geschikt. De stof heeft een open structuur, waardoor die goed kan ademen. Zelfs in het voorjaar en in de zomer krijg je geen last van de warmte, terwijl je het er in de winter niet koud mee zal hebben.

Een ander populair materiaal is jersey. De hoeslakens in roze van dit materiaal bevatten stretch, net als wanneer je kiest voor een van de andere kleuren. Bestel een roze hoeslaken in 90x200, 140x200 of 160x200 en maak het bed daarmee heel gemakkelijk op. De stretch maakt het eenvoudig om het materiaal over de hoeken van het matras te trekken, zodat je daar minder moeite mee zal hebben.

Een ander kleur dan roze nodig?

Zoek je naast de roze hoeslakens in jersey, katoen en de andere materialen bovendien naar andere kleuren? Uiteraard kun je online ook rode modellen kopen, net als varianten in verschillende andere kleuren. Doe online inspiratie op met ons uitgebreide assortiment, dat we natuurlijk netjes voor je op voorraad hebben.

Welk model hoeslaken je ook kiest, het is altijd belangrijk om die na ontvangst meteen een keer te wassen. Daarmee bereid je de stof voor op het eerste gebruik op je bed. Dat komt de levensduur enorm ten goede, omdat je veel minder last zal hebben van slijtage. Het is daarom een goed idee om alle hoeslakens eerst een keer te wassen, zodat je er daarna zo lang mogelijk plezier van hebt.

Een roze hoeslaken aanschaffen

Wil je een roze hoeslaken kopen in 90x200 voor een 1-persoonsbed, in 140x200 voor een twijfelaar, in 160x200 voor een 2-persoonsbed of in een andere afmeting? We maken de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk in orde. Koop online het hoeslaken in roze of in een van de andere kleuren, dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag.

Kees
Kan ik je helpen?