Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Flanellen hoeslaken 200x200Hoeslakens 2 persoons 200x200 220

Een flanellen hoeslaken 200x200/220 voor een standaard matras, topper en splittopper vind je hier in meerdere kleuren op een rij:

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Product
  • Maat Dekbed

Sorteren

Herstel filters
Oeps! Er zijn momenteel geen producten in deze categorie. Bekijk één van de andere categorieën in ons assortiment.

Flanellen hoeslaken voor tweepersoonsbed

Een flanellen hoeslaken 200x200 cm koop je voor of tijdens de koude seizoenen. In de winter word je er blij van, in de zomer juist niet, daarvoor is flanel voor de meesten te warm. Voor koukleumen is een flanellen hoeslaken en dekbedovertrek juist de handigste keuze. Het werkt namelijk temperatuur isolerend en houdt ontstane warmte goed vast. Natuurlijk hangt het samen met de eigenschappen van het matras. Heb je een heel ventilerend en dus koel slapend matras, dan gaat enkel dat flanellen hoeslaken 200x200 niet ineens zorgen dat jullie erg warm slapen. Het helpt, maar kan in z'n eentje niet winnen. Een flanellen hoeslaken 140x200 kun je in meerdere kleuren kopen en voelt lekker zacht aan. Dat komt door de opstaande vezels, net als bij een vloerkleed met hoge pool. Daardoor is een flanellen hoeslaken lekker zacht en dat ligt natuurlijk lekker, zeker voor je lichaamsdelen waar je huid in contact komt met het hoeslaken.

2-persoons flanellen hoeslaken of niet?

Een tweepersoonsbed is meestal minimaal 160 cm en maximaal 200 breed. Met zijn tweeën heb je natuurlijk te maken met twee voorkeuren. De een slaapt misschien graag op een flanellen hoeslaken, de ander niet, omdat die bijvoorbeeld sneller zweet of van gladde oppervlakken houdt. Dat is lastig. Dan zou je beter twee aparte matrassen kunnen hebben. Bij een boxspring heb je echter juist vaak één topper matras, om zo de naad in het midden te elimineren. Dan heb je dus een topper matras hoeslaken 200x200 cm van flanel of een ander materiaal nodig. Probeer alles zo af te stemmen dat je allebei lekker ligt en slaapt.

Flanellen hoeslaken voor (split)topper

Wil je juist jullie topper strelen met een flanellen hoeslaken, dan kan dat uiteraard ook. Op deze pagina vind je die terug, in verschillende kleuren.

1-persoons flanellen hoeslaken

Heb je ook nog een eenpersoonsbed van 90x200 cm in huis, dan past daar natuurlijk perfect dat formaat flanellen hoeslaken op. Als je in je eentje op een twijfelaar van 140x200 cm slaapt, dan hebben we daar dus ook de juiste maat voor. Kijk ook eens bij:

Flanellen dekbedovertrek

Kees
Kan ik je helpen?