Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Flanel hoeslakenHoeslakens

Een flanel hoeslaken is heerlijk warm en zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft tijdens de koude wintermaanden. Superieure kwaliteit voor de laagste prijs.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Product
  • Maat Dekbed
  • Kleur
  • Merk
  • Prijs
    € 9€ 30
  • Wasvoorschrift
  • Geschikt voor droger
  • Kwaliteit

Sorteren

Herstel filters

4 van 4 producten

Hoeslaken Flanel

Hoeslaken Flanel Fresh & Co

(23)

Meerdere kleuren!
17,99Meerdere kleuren!
Hoeslaken Flanel - Splittopper

Hoeslaken Flanel - Splittopper Fresh & Co

(2)

Meerdere kleuren!
29,99Meerdere kleuren!
Hoeslaken Flanel - Topper

Hoeslaken Flanel - Topper Fresh & Co

(6)

Meerdere kleuren!
17,99Meerdere kleuren!

4 van 4 producten bekeken

Flanel hoeslaken

Een flanellen hoeslaken is niets voor de warme maanden, behalve als je echt een enorme koukleum bent. Flanel is namelijk relatief warm. Tijdens koude nachten dus juist een goede vriend. Een flanellen hoeslaken kun je in meerdere kleuren kopen en voelt lekker zacht. Dat komt doordat flanel opgeruwd katoen is. Hè? Ja, flanel is een manier van verwerken/maken, geen stof op zichzelf. Opruwen klinkt juist alsof het stugger en ruw wordt, maar het heeft het effect van een hoogpolig vloerkleed. Alleen dan in het mini, als het ware. Daardoor is een flanellen hoeslaken lekker zacht. Deze manier houdt wat meer warmte vast en is dus iets minder ademend, maar behoudt verder nog steeds de eigenschappen van katoen. Betaalbaar, stevig, absorberend.

2-persoons flanellen hoeslaken 160x200, 180x200 of 140x200 cm

Voor een tweepersoonsbed heb je een 2-persoons flanellen hoeslaken 160x200 of 180x200 cm nodig. Eventueel kan 140x200 cm ook, dat is de zogenoemde twijfelaar. Dit bed houdt het midden tussen een één- en tweepersoonsbed. Vandaar de naam. In de meeste gevallen is een tweepersoonsbed minimaal 160 cm breed en gebruik je daarvoor dus een flanellen hoeslaken 160x200 cm. Extra lang kan ook, 210 of soms wel 220 cm. Met zijn tweeën heb je natuurlijk te maken met twee voorkeuren. De een slaapt misschien graag op een flanellen hoeslaken, de ander niet. Dat is lastig. Dan zou je beter twee aparte matrassen kunnen hebben. Bij een boxspring heb je echter juist vaak één topper matras, om zo de naad in het midden te elimineren. Dan heb je dus een topper matras flanellen hoeslaken 160x200 cm nodig, of van een ander materiaal.

1-persoons flanellen hoeslaken 90x200 (of 140x200 cm)

Heb je een eenpersoonsbed van 90x200 cm, dan past daar natuurlijk perfect dat formaat flanellen hoeslaken op. Als je in je eentje op een twijfelaar slaapt, dan hebben we daar dus ook de juiste maat voor. In je eentje heb je gelukkig niets te maken met wat een ander vindt of nodig heeft en kun je gewoon kiezen wat voor jouzelf prettig is. Heb je nog ander beddengoed nodig en wil je dat ook van flanel?

Flanellen dekbedovertrek

Kees
Kan ik je helpen?