Vintage dekbedovertrekken

Geniet je van vintage? Ga daar voortaan lekker mee naar bed en sta er ’s morgens weer mee op, zodat je klaar bent voor een mooie nieuwe dag. In de stijl van vroeger, met de mooiste elementen uit het verleden. Een vintage dekbedovertrek is een prachtige keuze bij jou in de slaapkamer, vooral als je daar ook een aantal andere mooie accessoires hebt staan en de juiste kleuren gebruikt. Doe online inspiratie op met de verschillende bijzondere ontwerpen, die we natuurlijk netjes voor je op voorraad hebben.

Je hebt binnen de dekbedovertrekken in vintage de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Met kleine patronen en leuke ontwerpen, net als in een van de effen kleuren. Stem de kleuren af op de rest van je interieur of zorg er met de vintage dekbedovertrek voor dat je de belangrijke basis kunt zetten. Ontdek de verschillende materialen die er beschikbaar zijn voor de diverse maten, om er zowel een eenpersoonsbed als een tweepersoonsbed mee op te maken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken vintage in verschillende stijlen

Een van de dekbedovertrekken in vintage kopen? Je hebt de keuze uit verschillende mooie stijlen. Met heel rustige ontwerpen of juist de combinaties van meer felle kleuren. Heel stijlvol en stralend, of juist kleurrijk en sierlijk. Op die manier kun je er verschillende kanten mee op, bij jou in de slaapkamer. Doe online inspiratie op met de verschillende mooie prints, zodat je niets van het moois over het hoofd hoeft te zien.

Los van de prints en ontwerpen kun je een keuze maken uit de diverse materialen die er beschikbaar zijn. Zoek je naar een vintage dekbedovertrek in katoen? Dat materiaal werkt heerlijk verkoelend en is op die manier een fijne keuze in bijvoorbeeld het voorjaar en de zomer. En ben je andersom op zoek naar een dekbedovertrek in vintage dat anti-allergisch werkt? Dan zijn synthetische materialen zoals polyester en microvezel de juiste keuze.

Tweepersoons vintage dekbedovertrekken, ook in diverse andere maten

De vintage dekbedovertrekken zijn er voor eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden. Bijvoorbeeld in 140x200, geschikt voor een matras van 80x200 of 90x200. Zo is er links en rechts voldoende overhang. Om je vrij te kunnen blijven bewegen en om het bed er mooi mee op te maken. Kies op die manier ook voor 240x200 op een tweepersoonsbed in 160x200 of 180x200, zodat de warmte daaronder goed wordt vastgehouden. Uiteraard zijn er ook verschillende kindermaten beschikbaar.

En wil je naast de vintage dekbedovertrekken meer inspiratie opdoen? Bekijk binnen ons assortiment dan bijvoorbeeld de oosterse prints die er beschikbaar zijn. Net als de andere dekbedovertrekken, zodat je daar een mooie keuze mee kunt maken.

Online vintage dekbedovertrekken bestellen

Online een van de dekbedovertrekken in vintage bestellen? Wij gaan er vanuit onze eigen voorraad voor je mee aan de slag, voor een snelle verzending naar jouw adres. Dat betekent dat jij jouw bed er snel mee op kunt maken. Als mooie keuze binnen het interieur van je slaapkamer. Of om daarmee een belangrijke trend neer te zetten, zodat je de rest kunt afstemmen op de vintage dekbedovertrek waarmee je het bed voortaan op zal maken.