Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Mario dekbedovertrekken

Mario, wie is er niet groot mee geworden? Een uitstekende keuze voor dekbedovertrekken voor kinderen, waar zij ontzettend blij van worden. En waar je zelf natuurlijk van mee kunt genieten. Door het bed voor je jongen of je meisje op te maken, of door een van de dekbedovertrekken van Mario voor jezelf te kopen. In 140x200, als ideale maat op een eenpersoonsbed of een enkel matras binnen een tweepersoonsbed.

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment dekbedovertrekken van Mario, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor jongens en voor meisjes, zowel in 140x200 als in de maten voor een kinderbed. Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van 120x150. Bekijk de verschillende mooie prints of doe inspiratie op met de andere dekbedovertrekken voor kinderen, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Kinder Mario dekbedovertrekken voor jongens en meisjes

Een van de kinder Mario dekbedovertrekken kopen, voor jongens of voor meisjes? Blader samen met je kleine door ons uitgebreide assortiment, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Of verras je kleine, door online alvast een model te kopen en daar het bed mee op te maken. Wij zorgen er met de snelle verzending voor dat je snel aan de slag kunt met het dekbedovertrek van Mario voor de kinderen.

Mario kinder dekbedovertrekken in maat 140x200

De standaardmaat voor een eenpersoonsbed is 140x200. Geschikt voor bedden van 80x200 en 90x200, door de overhang die er links en rechts ontstaat. Op die manier kun je op een kleiner bed voor kinderen gebruik maken van de Mario dekbedovertrekken in 120x150. Het helpt de warmte vast te houden, biedt voldoende bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat je het bed mooi op kunt maken.

Met een van de Mario dekbedovertrekken voor kinderen en voor volwassenen, net als met de prints van My Little Pony. Op die manier helpen we je online graag inspiratie op te doen, net als met de rest van ons uitgebreide assortiment. Ontdek het online, in combinatie met onze scherpe prijzen voor goede kwaliteit.

Online Mario dekbedovertrekken bestellen

Je kunt online de Mario dekbedovertrekken bestellen, zowel in katoen als in synthetische materialen zoals polyester of microvezel. Katoen werkt verkoelend, terwijl de synthetische materialen anti-allergisch werken en daarmee voorkomen dat je kleine daar veel last van zal hebben. Uiteraard heb je daarnaast de keuze uit een aantal andere mooie materialen.

Mario kinder dekbedovertrekken van flanel of andere materialen

Benieuwd naar de Mario kinder dekbedovertrekken in luxe materialen? Bekijk dan de modellen in bijvoorbeeld flanel en in katoen satijn. Luxe materialen met een zachte afwerking, gecombineerd met een subtiele glans om het bed er mooi mee op te kunnen maken. Goed van kwaliteit en toch scherp geprijsd, zodat je kiest voor het beste van twee werelden.

Eenvoudig online te bestellen, waarmee we het je graag gemakkelijk om een nieuwe dekbedovertrek van Mario voor de kinderen te kopen. Gewoon online, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan om de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk in orde te maken.

Kees
Kan ik je helpen?