Katoenen Dekbedovertrek

Katoenen dekbedovertrekken zijn vochtregulerend en ademend. Deze overtrekken voelen zacht en soepel aan. Verkrijgbaar in sfeervolle dessins en diverse maten.
Artikelgroep
Maat
Materiaal
Instopstrook
Kleur
Dessin
Soort
Prijs
Min: €0 Max: €80

Een katoenen dekbedovertrekvormt een veilige en bekende keuze, het is een populair materiaal waaronder je heerlijk in slaap kunt vallen. Kijk goed naar de kleurstellingen en bijvoorbeeld de afmetingen. Daarnaast is het de moeite waard om het katoenen dekbedovertrek eens te vergelijken met de andere materialen die er beschikbaar zijn. Uiteraard kun je het dekbedovertrek en dekbed van katoen gewoon online kopen, wij maken het je graag gemakkelijk. Het is voldoende om aan geven welk ontwerp je wenst en de maat die je nodig hebt.

Materiaal van het dekbedovertrek

Een dekbedovertrek van katoen satijn staat bekend om de fijne eigenschappen van het materiaal. Het katoen zorgt er bijvoorbeeld voor dat je zo min mogelijk last zal hebben van transpiratievocht. Het materiaal neemt dit netjes op, zodat de overtrek goed fris blijft en je ontspannen wakker zal worden. Een bijkomend voordeel van het materiaal? Het dekbedovertrek van katoen kun je gemakkelijk wassen, dit kan gewoon in de wasmachine. Wat dat betreft hoef je geen specialist te zijn om gebruik te maken van het katoenen dekbed en er daarmee voor te zorgen dat je ontspannen kunt slapen en fris kunt ontwaken.

Uiteraard heb je binnen de katoenen dekbedden en dekbedovertrekken de keuze uit verschillende modellen. We zorgen voor een breed assortiment in de diverse maten. Heb je een 1-persoons bed of juist een 2-persoons bed? Dankzij de verschillende afmetingen voor het dekbedovertrek van katoen en katoen dekbed zorg je er eenvoudig voor dat het geheel optimaal past.

Andere materialen naast het dekbedovertrek katoen satijn

Ben je naast het katoenen dekbedovertrek benieuwd welke materialen er nog meer beschikbaar zijn? Je kunt bijvoorbeeld eens kijken naar de dekbedovertrekken van microvezel, flanel en satijn. Microvezel is een relatief nieuw materiaal, waar we in Nederland nog niet zo goed mee bekend zijn. In Duitsland is dat echter wel al een stuk populairder. Het is net zo zacht als satijn. Daarnaast is het materiaal grotendeels kreukvrij en kun je het dekbedovertrek gewoon eenvoudig wassen. Bekijk tenslotte naast de dekbedovertrekken van katoen satijn ook eens de flanellen dekbedovertrekken. Op die manier kun je een goede keuze maken uit de verschillende materialen die er beschikbaar zijn en kun je de alternatieven bijvoorbeeld vergelijken met het katoen.

Heb je al een katoenen dekbedovertrek en wil je daar graag gebruik van blijven maken? We zorgen voor een breed assortiment met modellen, zowel strak en stijlvol als meer kleurrijk en speels. Je kunt online op je gemak eens inspiratie opdoen of specifiek zoeken naar een dekbedovertrek en dekbed van katoen dat volledig aan je wensen voldoet.

Online katoenen dekbedovertrek kopen

Online een katoenen dekbedovertrek kopen en er daarmee voor zorgen dat je heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen? Je hebt online de keuze uit diverse modellen. We gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je het nieuwe dekbedovertrek van katoen zo snel mogelijk in huis hebt.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 11
1 2 3 4 5 11