Groene dekbedovertrekken

Groene dekbedovertrekken rechtstreeks uit de natuur, net als in andere kleurtinten om jouw bed mooi mee op te maken. Van knalgroen tot dondergroen en natuurlijk in combinatie met andere kleuren of op basis van een bijzonder patroon. Jij hebt de keuze uit groen in allerlei verschillende stijlen, om je bed er mooi mee op te maken en de slaapkamer een geslaagde uitstraling te geven.

Je hebt online de keuze uit dekbedovertrekken in het groen, beschikbaar in iedere maat die je nodig hebt. Af te stemmen op de maat van het dekbed, en daarmee een stuk breder dan het matras waar je op slaapt. Op die manier maak je een goede keuze op jouw bed, mede dankzij de hoogwaardige materialen waar je op kunt rekenen. Voor groene dekbedovertrekken in katoen en in anti-allergische synthetische materialen, zoals polyester en microvezel.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Diverse stijlen groene dekbedovertrekken, ook in andere kleuren

Benieuwd naar de verschillende stijlen van de groene dekbedovertrekken? Wij helpen je graag inspiratie op te doen. In effen groen, net als in de combinaties met andere kleuren die er beschikbaar zijn. Rechtstreeks uit de natuur met de prints van mooie dieren of om te genieten van een bijzonder landschap waarover je uit zou willen blijven kijken. Ontdek de verschillende mogelijkheden, waarmee je jouw bed op een mooie manier op kunt maken.

Het groen laat zich goed lenen voor de bijzondere prints en mooie patronen in de slaapkamer. Zodat het bed het stralende middelpunt wordt en je de overtrek af kunt stemmen op bijvoorbeeld de mooie accessoires die je hebt staan. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen ervoor dat je binnen de dekbedovertrekken mooie groene keuzes kunt maken. In hoge kwaliteit, bijvoorbeeld dankzij het gebruikte verkoelende katoen voor in het voorjaar en de zomer.

Eenpersoons groene dekbedovertrekken en andere maten

De groene dekbedovertrekken zijn er in 140x200 voor eenpersoonsbedden, net als in 240x200 voor de tweepersoonsbedden. Je zorgt er in de beide gevallen voor dat er links en rechts voldoende overhang is. Dat helpt de warmte in bed vast te houden en zorgt ervoor dat je de vrijheid hebt om voldoende te bewegen tijdens je slaap. Tenslotte kun je het bed er mooi mee opmaken, net als in een luxe hotel.

Ontdek de verschillende mooie groene dekbedovertrekken in de diverse maten voor een- en tweepersoonsbedden. Net als de roze overtrekken, voor een heel andere kleur waarmee je af en toe wat variatie aan kunt brengen. Of doe inspiratie op met alle dekbedovertrekken bij ons uit het assortiment, zodat je niets over het hoofd zal zien.

Groene dekbedovertrekken kopen

Wil je een groene dekbedovertrek kopen? Bekijk de modellen in mooi katoen of zelfs in katoen satijn, voor een subtiele glans en comfortabele zachtheid. En ontdek op die manier ook flanel, als mooi alternatief voor de synthetische materialen. Wij helpen je online een goede keuze te maken, waar je altijd een scherpe prijs voor betaalt. Bestel jij meteen de dekbedovertrekken in groen? Wij gaan er vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag, voor een snelle verzending naar jouw adres.