Aqua dekbedovertrekken

Mooie aqua dekbedovertrekken kopen? Een heel bijzondere blauwe kleur, waarmee je zo het water of het mooie strand op lijkt te lopen. De kleur van het water om het bed mee op te maken, zelfs als je geen waterbed hebt staan. Wel de mooie uitstraling van aqua, maar niet het gedoe van water of het type bed dat erbij komt kijken. Op die manier heb je de keuze uit een breed assortiment dekbedovertrekken in aqua, net als in de andere kleuren bij ons uit het assortiment.

Uiteraard kun je binnen de modellen in aqua kiezen voor verschillende stijlen, zowel op basis van de prints en het ontwerp als de gebruikte materialen. En gaat het je om een specifieke maat? Wij helpen je graag een goede keuze te maken voor de eenpersoons en tweepersoonsbedden. Voor aqua dekbedovertrekken die goed passen, om het dekbed dat je op het bed gebruikt. Altijd online te bestellen bij ons uit de eigen voorraad, zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken aqua in verschillende stijlen

De dekbedovertrekken in aqua zijn er in allerlei verschillende stijlen. Van heel strak ontworpen in een effen kleur tot de meer speelse modellen waarin je meerdere kleuren terug kunt vinden. Leuk gecombineerd en mooi aan te vullen met diverse sierkussens op je bed. Of leuk in combinatie met de accessoires die je elders in de slaapkamer of zelfs in huis hebt staan. Wij maken het je online graag gemakkelijk als je zoekt naar aqua voor op het bed.

Vergelijk de diverse stijlen en bekijk de materialen die er beschikbaar zijn. Kijk goed. Naar de aqua dekbedovertrekken in katoen en bijvoorbeeld in de synthetische materialen. Katoen heeft een open structuur en werkt daardoor goed verkoelend. Polyester en microvezel zijn gesloten, waardoor je daarmee een keuze maakt voor anti-allergie. Flanel en katoen satijn zijn twee luxe keuzes. Voor een subtiele glans over het materiaal, gecombineerd met comfortabele zachtheid.

Eenpersoons aqua dekbedovertrekken en andere maten

De aqua dekbedovertrekken zijn er uiteraard in verschillende maten. Zoals in 140x200, als ideale keuze voor een eenpersoonsbed. Een bed van 80x200 of 90x200, waarop je een dekbed en een overtrek gebruikt die breder zijn dan dat. En op die manier kies je op een bed van 160x200 of 180x200 voor een overtrek in 240x200. Er is links en rechts dan voldoende ruimte voor overhang, die de warmte vasthoudt en voorkomt dat je niet vrij kunt bewegen.

Bestel op die manier eenvoudig de aqua dekbedovertrekken in de juiste maat, net als wanneer je op zoek bent naar andere mooie kleuren. Bekijk bijvoorbeeld oranje, of doe inspiratie op met de andere overtrekken bij ons uit het brede assortiment.

Aqua dekbedovertrekken kopen

Een van de dekbedovertrekken in aqua kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, gewoon online bij ons uit de eigen voorraad. In effen of met een van de patronen en prints, om het bed op een bijzondere manier op te maken. Bestel meteen online, dan gaan wij er mee aan de slag en zorgen we ervoor dat je de aqua dekbedovertrek zo snel mogelijk in huis hebt.