Grijze dekbedovertrekken

Grijze dekbedovertrekken kopen? Grijs is een populaire kleur, omdat je er dankzij de diverse tinten allerlei kanten mee op kunt. Op zoek naar een stijlvol exemplaar met een abstract patroon of juist zin in een meer landelijke keuze met daarop bijvoorbeeld een leuke tekst? Je hebt de keuze uit allerlei dekbedovertrekken in het grijs, bijvoorbeeld in 140x200 en in 240x200. Het zijn de ideale keuzes voor een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed, beschikbaar in katoen, polyester, microvezel en een aantal andere mooie materialen.

Je hebt online de keuze uit allerlei stijlen, van heel klassiek en elegant tot meer landelijk of in combinatie met sierlijke patronen. Daarmee kies je eenvoudig voor een van de grijze dekbedovertrekken, in de maat die je nodig hebt. Voor een matras van 80x200 of 90x200, net als in 160x200 en in 180x200. En ben je op zoek naar andere maten? Geen probleem, wij zorgen voor een breed assortiment waar je eenvoudig online een keuze uit maakt.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken grijs in verschillende stijlen

De dekbedovertrekken in grijs zijn er in allerlei stijlen. Gebruik de effen grijze modellen voor een strakke keuze, net als de ontwerpen met rechte lijnen en patronen of stippen die zorgen voor een abstract geheel. Stem de ontwerpen mooi af op de rest van je slaapkamer, zodat je daarmee rust kunt creëren. Pas er aan de andere kant wel voor op dat het niet te grijs wordt natuurlijk, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een paar houten accessoires.

Op die manier vind je eenvoudig de juiste balans tussen de grijze dekbedovertrekken in katoen en in polyester of microvezel, samen met andere materialen die warmte en meer kleur in de slaapkamer kunnen brengen. In de maat die je nodig hebt, op basis van een mooi materiaal waar je aan de andere kant toch een scherpe prijs voor betaalt.

Eenpersoons grijze dekbedovertrekken en andere maten

De grijze dekbedovertrekken zijn er in 140x200 en in 240x200, net als in een aantal andere maten. Gebruik deze afmetingen voor het eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed. Zodat er links en rechts naast het matras voldoende overhang is. Dat zorgt voor een mooi opgemaakt bed, houdt de warmte vast en voorkomt dat je te strak onder het dekbed komt te liggen.

Uiteraard heb je naast het grijs voor een dekbedovertrek de keuze uit een aantal andere mooie kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van wit, voor een mooie luxe of zomerse uitstraling? Bekijk online alle dekbedovertrekken, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Hoge kwaliteit grijze dekbedovertrekken online bestellen

De hoge kwaliteit grijze dekbedovertrekken zijn er in katoen en anti-allergie synthetische materialen. En in flanel en katoen satijn, voor een mooie luxe keuze. Met een subtiele glans over het materiaal en natuurlijk het comfortabele zachte gevoel. Bestel de dekbedovertrekken in grijs en andere kleuren online, dan zorgen wij voor de snelle verzending naar jouw adres.