Boxspring met voetbord kopen

Een boxspring met een voetbord kopen? Het is een extra mogelijkheid voor het bed dat je op het oog hebt, waarmee je werkt aan de stevigheid daarvan. Gebruikelijk is het niet, maar we bieden je graag de mogelijkheid om het bed helemaal naar wens samen te stellen.

Zowel de reguliere als onze verstelbare boxsprings zitten van zichzelf op een heel stabiele en stevige manier in elkaar. Dat betekent dat je de bedden zelfs zonder hoofdbord goed kunt gebruiken. Andersom is het mogelijk om er zowel een hoofdbord als een voetbord aan toe te voegen. Dat draagt bij aan de meer klassieke uitstraling van het bed, net als aan de stevigheid van het geheel.

Tip: wil je het bed meer duidelijk afscheiden van de rest van de slaapkamer? Dan kan het de moeite waard zijn om een model te kiezen met een voetbord. Op die manier komt het bed als het ware los in de ruimte te staan.

Elektrische boxsprings met voetbord

Zoek je specifiek naar een elektrische boxspring met een voetbord? Je combineert dan een paar handige functies en extra’s. Het bed is elektrisch verstelbaar, waardoor je het hoofdeinde en/of het voetendeel makkelijk omhoog en omlaag kunt brengen. Dit maakt het makkelijker om in te stappen, om nog even wat te lezen en TV te kijken of om ervoor te zorgen dat je eenvoudig met je benen omhoog kunt liggen.

Dankzij de elektrische verstelbaarheid heb je daar geen kracht bij nodig, waardoor het een heerlijk comfortabel bed is. De boxspring met voetbord die je elektrisch kunt verstellen is goed geschikt voor zowel volwassenen als voor ouderen, waardoor je daar door de jaren heen op een heel comfortabele manier gebruik van kunt blijven maken.

Tip: heb je last van een matras dat vaak naar voren van het bed af dreigt te schuiven? Ook dan is een voetbord een uitstekende keuze, waardoor die heel praktisch kan zijn.

Boxspring met voetbord kopen of leasen

Wil je een boxspring met een voetbord kopen of leasen? Je hebt de keuze uit een groot aantal boxsprings, waarbinnen we natuurlijk kunnen aangeven welke modellen er beschikbaar zijn met een voetbord. In veel van de gevallen zijn de bedden ook elektrisch verstelbaar, waardoor je die twee elementen goed met elkaar kunt combineren.

Vragen over de boxsprings met een voetbord of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!

Ps. Wist je dat je naast boxsprings kopen ook kunt leasen?