Ga hier naar Black Friday Deals 2019 actie

Boxspring topper verschuift

Last van een boxspring topper die verschuift en benieuwd wat je daaraan kunt doen? Als jouw topper verschuift kun je daarvoor gebruik maken van een anti-slip matrasonderlegger. Het is een onderlegger van een stroef materiaal, die voorkomt dat de topper kan gaan glijden. Je kunt daar gebruik van maken tussen de topper en de andere matrassen waar je op ligt, zodat het geheel een stuk stabieler zal liggen.

We zijn jouw specialist in boxsprings zowel met één als met twee matrassen. Ben jij een stuk zwaarder of juist lichter dan je partner of heb je een andere voorkeur voor de hardheid van het matras? In die gevallen is het soms verstandig om gebruik te maken van twee losse matrassen. Het draagt sterk bij aan de kwaliteit van jouw slaap, maar kan er ook toe leiden dat de topper van het matras glijdt.

Topper glijdt van matras

Stel, de topper glijdt van het matras: wat kun je daaraan doen? Het matras en de topper zijn gemaakt van vergelijkbare materialen, waardoor die ten opzichte van elkaar erg glad kunnen zijn. Als je merkt dat de topper niet goed blijft liggen kun je gebruik maken van speciale anti-slip onderleggers. Het is een dunne laag die je aanbrengt tussen de beide matrassen, waardoor het geheel niet meer zal verschuiven.

Tip: een anti-slip matrasonderlegger voorkomt schuiven en biedt daarnaast een aantal andere voordelen. Het verlengt de levensduur van het matras, voorkomt condensvorming en draagt bij aan de goede isolatie. Kies bij voorkeur een model dat je kunt wassen, om ook dat deel van het bed goed schoon te houden.

Oplossingen voor een topper die verschuift

De anti-slip onderlegger voor het matras is de beste keuze voor een topper die verschuift. Het is dé manier waarmee je voorkomt dat de boxspring topper verschuift, waardoor je er niet goed op zou kunnen slapen. In plaats daarvan creëer je een stevig en stabiel bed, ook als jullie twee losse matrassen gebruiken.

Met deze anti slipmat blijft je topper liggen!

De anti-slip matrasonderleggers zijn geschikt voor de verschillende soorten matrassen, bijvoorbeeld met bonellvering en pocketvering. Je kunt daar zonder problemen gebruik van maken als jouw topper verschuift, om daar comfortabel op te slapen.

Benieuwd hoe zo’n anti-slipmat werkt en hoe het er inderdaad voor zorgt dat de topper niet meer van het matras zal schuiven? Kom dan naar onze beddenwinkel in Gouda. Je hebt er de kans om als in een echte showroom op alle bedden te komen liggen. We kunnen je er meer over vertellen en je natuurlijk uitleggen welk matras het best past bij de manier waarop je slaapt.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!