Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 240 x 200 cm

(222)
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Aantal

199,-

Of 66,33 in3 termijnen

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 240 x 200 cm

Dekbed 

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed zacht is en soepel om je heen valt. Heerlijk om elke nacht onder weg te kruipen.

Dit dekbed is gevuld met 100% polyester holle vezel. Deze vulling is luchtcirculerend, ademend en biedt een prettige warmte-isolatie; zo kom je heerlijk de nacht door.

Daarnaast is het dekbed anti-allergisch; de polyester holle vezel is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terugvinden in dit dekbed!

Enkel dekbed
Een enkel dekbed bestaat uit één laag en is geschikt voor mensen die liever geen twee dekbedden (ofwel 4-seizoenen dekbedden) willen gebruiken. In principe is een enkel dekbed het hele jaar door te gebruiken; let bij het maken van je keuze goed op de aangegeven warmteklasse van het dekbed. Deze geeft aan hoe warm- of koel het dekbed écht is. Zo kies je altijd een dekbed wat perfect bij jouw voorkeur past. 

Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 2-3. Dit maakt het een licht dekbed welke gebruikt kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel te koud hebben. 

Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed lekker fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.

Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 °C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.


Hoofdkussens:

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% microvezel. Hierdoor voelt het kussen lekker zacht en koel aan, zo ervaar je het ultieme slaapcomfort.

Het hoofdkussen is gevuld met 100% polyester holle vezel. Deze tot bolletjes gedraaide vezel voelt zeer zacht aan en is extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast. 
Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terugvinden in dit kussen!

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 700 gram per m² polyester holle vezel en is hierdoor geschikt voor zijslapers, rugslapers en buikslapers.

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 °C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (222)

Hockers en dekbed/kussen
Hockers zijn top!! Dekbed met kussens gratis gekregen bij bestellen bed die moet nog komen!! Dekbed al gelijk in gebruik en ligt echt heerlijk. Goede en vriendelijke service. Dekbed overtrek ook top na paar keer wassen ook goede kwaliteit. Teddy hoeslaken ligt heerlijk. Wachten op nieuwe teddy hoeslakens dan gelijk n paar bij bestellen. Prijs/kwaliteit tot nu top!!!

Astrid

Beddengoed pakket
Superblij hiermee als cadeau voor mij dochter en schoonzoon die gaan samenwonen!

Viviane

Beddengoed pakket
Mijn kinderen hebben het ook al gekregen en dat is geweldig

Henk

Heerlijk dekbed
Het dekbed voelt lekker luchtig en geeft genoeg bescherming teven koude in winter en warmte in de zomer. De bijgeleverde kussens zijn erg dun en kunnen we niet gebruiken. Dat is wel jammer. De kwaliteit van het dekbed is prima, echter de kussens zijn heel slecht.

Edy

Mevr
Die kussen zijn voor mij persoonlijk te zach, maar die dekbed heerlijk gewoon. Ik heb normaal enorme last van opvliegers en gooi de dekbed er altijd af maar met deze is het niet nodig. Zelfs mijn man die een vreselijke koukleum is slaapt er lekker zelfs toen het -11 was.

Asiatou

mw.
Ik slaap heerlijk met deze kussens en het dekbed. Ze zijn zacht, licht en warm, zelfs met de recente kou. Was voorheen vaak wakker en dacht dat het aan mijn matras lag maar nu slaap ik weer hele nachten.

Karin

Mevr
Kussens waren ons net iets te zacht doorgegaan naar de kinderen / dekbed warmte 2 is warm genoeg moest even wennen aan het gewicht zeer licht

Anja

Geen all-seasons dekbed
Heerlijk dekbed, alleen niet geschikt voor de winter! Kussens persoonlijk te zacht, ik gebruik ze als sierkussens.

Jacq.

Erg fijn!
Erg fijn dekbed! Het materiaal is niet zwaar en lekker zacht. Zelf heb ik erg last van huisstofmijt allergie, astma, en zo gaat het lijstje wel door. Ik heb geen last van deze klachten bij gebruik van het dekbed en kussen. Goede aankoop geweest.

Sandra

Lekker warm
Ik had een dekbed besteld, die heel fijn is, maar meer geschikt voor de zomer. Dit dekbed kreeg ik er gratis bij en is geweldig. Heerlijk warm en het voelt zacht en heel licht aan. Super blij mee.

Vera

Heerlijk dekbed
Heerlijk dekbed, lekker warm! Zeer snelle bezorging

Anita

Beddengoed pakket
Snelle Afhandeling, Nette Bezorging en Fantastisch pakket

Jeanne

Top!
Snelle levering, goede kwaliteit. Ik slaap echt lekker met deze deken en kussens.

Remo

Fijn
Lekker warm dekbed, de kussens zijn zacht. Heerlijk geslapen.

Eline

Dekbed en kussens
Heerlijk lichtgewicht dekbed en kussens.

Lobke

Dekbed en kussen
Me zoon was zeer te vreden netjes verpakt en mooi op tijd bezorgt

corry

Pakket
Prima actie!! Degelijk materiaal.

Bertha

Mooi cadeau
Kussens beetje dun naar mijn mening, maar wel fijn materiaal. Dekbed past perfect.

Tamara

Leuk cadeau
Het dekbed is precies warm genoeg voor in de winter. Het lijkt dun maar geeft genoeg warmte voor ons. Als je een dekbed wilt kopen dan is het verstandig om te kijken welke klasse het is. Vergeten veel mensen. De kussens slapen ook prima. Niet te slap naar mijn mening. Zoek je een stevig kussen, neem dan geen polyester bolletjes. Wij zijn tevreden!

Robert

Set
Heerlijke deken, kussen helaas te slap voor ons

Kimberly

Dekbed, kussens
Dekbed nog niet uitgeprobeerd maar ziet er vrij dun uit voor in de winter. Kussens zijn ontzettend zacht en dun, als je je hoofd erop legt lig je direct op je matras. Wij hadden hier 2 x bedlinnen gekocht omdat je dit gratis erbij kreeg en hoopten dat het fijne kussens waren maar helaas voor ons is het niets en ze zijn dus ook al weg gedaan.

Daphne

Gratis dekbed gekregen
Dacht eerst van dit dekbed is erg dun. Maar het dekbed is super zacht en heerlijk warm..een echte aanrader. De kussen zijn mij wat te dun.maar dat is persoonlijk.

Miranda

Gratis dekbed+kussens
Gratis dekbed en kussens gekregen bij mijn bestelling, Heerlijke zachte kussens en warm dekbed! We slapen weer heerlijk! Bedankt Dekbeddiscounter voor dit cadeautje!

Pascal

mevrouw
Ik was op zoek naar nieuwe look slaapkamer. Bij aankoop dekbedovertrek kreeg ik dekbed cadeau. Super dekbed lekker warm.

mirjam

Gratis winter pakket
Gekregen bij aankoop van aantal overtrekken. De planning was om nog voor een dekbed te gaan shoppen maar door deze geweldige actie was dat niet meer nodig. Erg blij mee Snel geleverd

Silvana

Dekbed
Zeker geen 4 seizoenen dekbed. Heel erg dun en koud. Prima voor de zomer maar zeker niet nu. Prijs kwaliteit zeker niet in verhouding. Kussens ziet er leuk uit als sierkussen. Maar niet goed genoeg voor de logeerkamer. Best wel een teleurstelling.

Jane

Gratis dekbed + 2 kussens
Bij mijn bestelling kreeg ik het gratis dekbed en 2 kussens erbij. Ik was sceptisch over de kussens, maar na tig kussens proberen kon deze er ook wel bij. Het is me erg goed bevallen! De kussens zijn lekker zacht en het dekbed ook. Mijn dure zware dekbed en kussens hebben plaats gemaakt voor deze gratis set! Had ik niet verwacht. Ik slaap heerlijk zacht en warm en het voelt heel licht aan. Bed opmaken is een makkie geworden. Super bedankt!

AH

Gratis dekbed en kussens
Wat een verwennerij. Ben ik al zo tevreden over mij aankoop, een onovertroffen antraciet dekbedovertrek van egyptisch katoen? Krijg ik er ook nog een gratis dekbed en kussens bij! Fantastisch. Super tevreden over Dekbeddiscounter groetjes Maud

Maud

Mevr
Fantastisch. Absoluut waar voor mijn geld.

Ann

Mevrouw
Het is een zaligheid te mogen slapen op deze hoofdkussen en onder dit dekbed. Het is echt topkwaliteit.

Ingrid

Prima dekbed.
Voor het eerst dit formaat gebruikt en de extra ruimte die het geeft is erg prettig. Comfortabel en lekker zacht en warm. Ook de kussens zijn prima, al gebruik ik toch ook nog mijn kussens gevuld met traagschuim. Aanrader.

E.G.

Mv
Niet te geloven, gratis dekbed en dan nog heerlijk mals en warm om onder te slapen. Super 👍

MS

Heerlijk!
Lekker warm voor deze tijd van het jaar! Makkelijk op te maken (niet te zwaar dekbed dus). Kussens ook erg fijn. Goed voormaat, beetje groter, houd ik van :). Mijn nachtrust is top nu

Laura

Wat een fijn cadeau
Heerlijk licht en toch warm. Zachte niet te dikke kussens. Wij zijn blij met dit cadeau van dekbed-discounter. Top bedrijf.

Marian

Prima winterdekbed
Dit all seasons dekbed is prima voor de wintermaanden in een goed geïsoleerd huis. Het voelt niet zwaar.

Joke

Blij!
Erg tevreden met de gratis set. Lekker warm en licht. Kussens eerst in de droger gedaan met een tennisbal en ze werden heerlijk vol en zacht.

Brigitte

Fijn
Extraatje meegekregen tijdens mijn bestelling. Fijne lichte dekbed met twee zachte kussens.

H

Ondanks dunheid super warm
De kussens voelde in eerste instantie nogal dun aan, maar na 2 nachten slapen zijn deze heerlijk zacht en gevormd. Bijbehorend dekbed ook erg warm voor de wintermaanden. Beschrijving is correct

Lola

Dekbed en kussens
Kussens liggen er lekker en het dekbed voelt licht en fijn aan maar is heerlijk warm

Claudia

Dekbed 4 seizoenen
Heerlijk warm dekbed ,goede kwaliteit. Compleet met bijpassende overtrekken. Toppie

Theo

De heer
Heerlijk behaaglijk dekbed. Licht en toch heel lekker warm

Peter

Dekbed
Het dekbed voelt als een “warme deken” om je heen ! Niet te dik en niet te dun ! Niet te zwaar ! Gewoon lekker net als de kussens ! Hoefde niet te wennen !

Jacques

goed
alles is naar wens en vlot geleverd

Tonny

Erg fijn en comfortabel
Heel erg fijn dekbed. Hij voelt heel licht aan waardoor je niet het idee hebt dat je onder een dekbed ligt. Temperatuur is ook erg fijn. Heb het zeker niet meer koud met dit dekbed.

Manon

Heerlijke kussens,
Dit dekbed ligt goed, vooral de kussens zijn m’n msn en ik helemaal tevreden over! Perfect

Henrieke

Beddengoed pakket
Dekbed veel te klein, besteld 240x200 maar is niet groter dan 210x200 dus valt tegen. De kussens zijn wel goed

M.Huisman

Dekbed + Kussens
Dekbed is niet te warm en niet te koud, super zacht, kussens vind ik ook heerlijk luchtig

Björn

Mooie dekbedset
Ik ben er erg blij mee maar ik ben benieuwd of ik het in de winter ook kan gebruiken want hij ziet er dun uit maar alsnog bedankt dekbed discounter😘

Ipek

Mooie deal
De kussens liggen heerlijk zacht en het dekbed is heerlijk groot en super warm... hopelijk is het in de zomer een lekker koel dekbed

Ad

Prima
Het was gratis bij de bestelling, maar ik zou er geen 200 euro voor betaald hebben. Standaard kussens en het dekbed is niet warm genoeg voor de winter en te warm in de zomer. een 4 seizoenen dekbed zal ik eerder aanraden

koen

Mening
Kan het nog niet zeggen zit nog te wachten op de nieuwe boxspring waar het op moet

Roy

Mevr
Verrassend mooi kado bij mijn bestelling 👍 Ben er blij mee

Toos

Dekbedset
De kussens liggen heerlijk zacht en het dekbed is heerlijk groot en super warm... hopelijk is het in de zomer een lekker koel dekbed

Lyane

Mooie deal
Goede deal van dekbed discounter. Het materiaal is prima en blijft lang goed. Tevreden!

Patrick

Top!
Mooi groot licht goed gevuld dekbed. Niet mega warm maar prima. Kussens zijn zacht en goed gevuld.

Menno

mw
Dit is geen all season dekbed. Te dun voor de winter (zelfs voor mij terwijl ik het snel te warm vind) en veel te synthetisch voor de zomer. Maar de set werd gratis meegeleverd dus wat mag je dan verwachten. De kussens kunnen mooi op het logeerbed.

JM

Heerlijk slapen
Wat een superfijne set. Niet te heet of koud en heerlijk zacht. De kussens zijn ook heel fijn en dito niet te hard of zacht. Nieuwe hoes erom, zo fijn slapen 🤗

Barbara

Geweldig! 👍
Ik heb het snel te warm in bed en mijn vriend te koude. We hebben al veel verschillende dekens geprobeerd. Dit dekbed is licht, ventileert goed en is toch warm! Wij zijn super tevreden! 👍

Kim

Mv
Super aangenaam

M

Dromen tot de zon op komt
Met dit setje werd mijn droom bedje toch wat completer. Heerlijke dekens om om je heen te slaan, ook prima te delen met je partner. Kussens ook heerlijk. Even bij komen van de lange dagen.

Anonien

Heerlijk
Heerlijk warm heb het niet koud meer

Karin

Dekbed en kussens
Heerlijk dekbed lekker licht en toch veel warmte ook de kussens slapen goed dikke pluim

Adriana

GEWELDIG
Een dikke 10 . Wat een geweldig dekbed . Echt licht en toch warm . ook de kussens zijn super. Weer lekker geslapen . Ook dekbedovertrek was prima. Echt zo blij .

sjan

Dekbed
Heerlijk zacht dekbed ondanks de grootste maat niet zwaar super tevreden

Marian

Super dekbed
Echt een mooi dekbed, de afmeting is super goed en het dekbed valt mooi over de rand van het bed. Het is een lekker licht dekbed, maar geeft meer dan voldoende warmte bij koude nachten. Echt een aanrader!

Cecile

Zalige nachten
Heel licht en lucht, maar zaaaalig warm donsdeken. Kussens geven voldoende steun, maar dragen je hoofd zacht in alle slaapposities

Christel

Dekbed icm overtrek
Heerlijk dekbed lekker zacht!

Michelle

Super formaat
Grootste maat aangeschaft icm met een dekbedovertrek. Erg dun maar daarentegen ook goed warm. Ben benieuwd naar de warme maanden hoe dit dekbed dan bevalt. Voor nu ideaal.

Dave

Een heerlijk set van dekbed en kussens
Ben er zeer tevreden mee, het is voor het eerst dat we nu onder één groot dekbed slapen, we hadden hiervoor ieder een dekbed. Even wennen maar het is heerlijk slapen en dromen.

Maria

Heerlijke dekbedden
Heerlijke dekbed Kado gekeegenb bij onze bestelling zo fijn dat vanwege het op twee adressen wonen mijn dochter in mijn huis precies hetzelfde dekbed nog een keer wilde en ik nog een keer van de actie gebruik kon maken

Nancy

Heerlijk!
Ik was niet veel verwachtend. Een gratis dekbed met kussen bij je bestelling. Na ontvangst toch op bed gelegd en later ontzettend goed geslapen. Dekbed is niet te dik en niet te zwaar. En heerlijk warm wanneer je het koud hebt. Echt een aanrader.

Angela

Super tevreden
Dekbed is niet heel dik maar wel heerlijk warm! De kussens liggen ook super lekker echt een geweldig pakket!!

Demi

Geweldig
Heerlijk warm dekbed. Kussens slapen ook heerlijk

Annemarie

Dekbed
Heerlijk luchtig en lekker warm dekbed .kussen slaapt ook lekker

Ellen

Super!
Heerlijk dekbed wij zijn naar naar groter gegaan, nu hebben we geen ruzie meer wie het meeste deken heeft.😅 Heel tevreden

Melissa

4 Seizoenen Dekbed
Een geweldig gratis pakket!! Warm en in de grootste maat een perfect dekbed. Bijzonder prettig slapen

Anita

Hemels
Ontzettend lekker dekbed, je slaapt als Doornroosje onder de dekens.

Rielle

Dekbed
Heerlijk warm dekbed, valt als een warme deken over je heen. Niet te zwaar of te warm.

Joyce

Mr.
Gratis pakket bijgeleverd... goeie kwaliteit ...zacht en vooral lekker warm

Steven

Licht maar toch warm genoeg
Ik had schrik dat het dekbed te dun zou zijn omdat ik meestal met dubbel dekbed slaap maar het neemt heel snel de warmte aan zodat je het echt niet koud krijgt , super om een extra groot dekbed zomaar cadeau te krijgen !

Lynn

Dekbed
De actie met het dekbed er gratis bij je bestelling was erg leuk! Kwaliteit is prima van het dekbed, voelt in het begin fris aan maar later heerlijk warm! De kussens vinden wij te zacht als je erop ligt, dus die hebben we appart gelegd en eigen kussens weer in gebruik genomen! Verder prima producten.

Henri

Verrassend fijn!
Niet verwacht omdat ik het bij mijn bestelling kreeg met een actie, maar het ligt heerlijk onder dit dekbed! Heerlijk zacht

Iris

Dekbed
Lekker warm en licht

Shirley

Geweldige deken!
Geweldige deken ligt heeerlijk! Kussens zijn zacht maar daar houdt ik van. Leuk in combinatie met een actie 😁

Amy

Perfect
Altijd leuk om dit dekbed kado te krijgen. Is lekker warm zeker in.de donkere dagen.

Gijs

Beoordeling
Super mooie dekbedovertrekken, na het wassen zijn ze nog steeds mooi van kleur en lekker soepel. Het dekbed is heerlijk warm en de kids vinden de kussens ook lekker liggen dus ik ben super blij met deze aankopen en vond het een geweldig kado. Liefs maaike

Maaike

Top
Prima dekbed!

Baas

Zalig
Super warm dekbed super tevreden en hele snelle service

Sandra

Zalig dekbed
Slaapt heerlijk!

Vanessa

dekbed en kussens
supergoed dekbed en fijne kussens en lekker warm en de dekbedovertrekken zijn ook helemaal fantastisch en snelle levering en bestel binnenkort nog wat dekbed overtrekken erbij groetjes jolanda

jolanda

Top
Wat een super actie. Het dekbed is heerlijk. Super snelle levering en prima kwaliteit

Rilana

Beoordeling
De kussen en dekbed en overtrekken slapen heerlijk

Fleur

Heerlijk geslapen
Heerlijke materiaal. Warm en comfortabel

Michelle

Fantastische aanbieding
Wij zijn zo goed tevreden over dekbed, overtrek en kussens dat we nogmaals een overtrek hebben besteld met gratis dekbed en kussens voor de logeerkamer

Janny

Gratis beddengoed
Gewoon goed beddengoed

Gijs

Goed
Een leuk dekbed en kussens er gratis bij, sas niet gek toch?

Belinda

Mw
Heerlijk dekbed. Geeft mij het gevoel in een hotel te slapen. Neemt snel de lichaamstemperatuur op.

Helen

Gratis Dekbed en kussens
We zijn blij met de actie van gratis dekbed en 2 kussens Mooi dun dekbed en 2 kussens die voor erbij erg handig zijn . Afwachten of ze ook na langdurig gebruik voldoen aan de verwachtingen .

Elly

Dekbed met kussens
Dekbed is niet zwaar en voel lekker aan en toch lekker warm.de beide kussens samen zijn net goed voor ons. De complimenten

Fernand

Heerlijk
Ben heel blij met mijn nieuwe dekbed. Lekker warm en de kussens liggen heerlijk!

Nicolle

Dekbed 2 pers met 2 kussens
Dekbed voelt goed aan niet zwaar en toch lekker warm.de beide kussens samen zijn net goed voor mij. Top kado bij mijn nieuwe overtrekken De complimenten

Ellie

Heerlijk warm
Heerlijk warm dekbed overtrek, ben er blij mee!

Willie

bekbed lekkrr warm
kussens zijn erg dun deze gebruik ik dus ook niet maar het dekbed is lekker warm

Fenna

toppie
prima dekbed

maud

Zalig
Lekkere kussens en zalig dekbed.. leuk kado om onze aankoop af te maken..

Yvonne

Beddengoed pakket
Fijne kussens en heerlijk dekbed, ben blij met dit cadeau.

Henk

Kadootje
Wat een fijn kado , is een fijn dekbed en de kussens slapen heerlijk . Dankjulliewel

Pam

Gratis dekbed is top
Het gratis dekbed lijkt niet warm omdat hij niet zo dik is, maar het is echt super!!

Marijke

Gratis Dekbed + 2 kussens
Super leuke actie bij je bestelling Dekbed en 2 kussens gratis. Super lekker warm🥰

Charissa

Gratis donsdeken
Ik dacht dat het een flut donsdeken ging zijn want wat je meestal gratis krijgt.... Maar ik moet zeggen die gedachte was meer dan verkeerd. Dit is echt een super donsdeken, lekker warm en zalig om te slapen

Kelly

Dekbed 240x200
Verwachtte niet veel van een gratis dekbed, maar hij bevalt goed. Hij voelt licht, maar is heerlijk warm als je eronder ligt. Gewoon een prima dekbed. Mijn kinderen gebruiken de kussens en die vinden ze precies goed qua dikte. Dus zeker geen tegenvaller.

Janine

Mooie actie
2 x dekbed overtrekken + kussenslopen en dan gratis dekbed en kussens. Mooie actie, waar vind je zoiets nog. Dekbeddiscounter!

S

Dikker dekbed verwacht
Had een dikker 4 seizoenen dekbed verwacht. Maar hij is heerlijk warm zeker geen tegenvaller. De kussens zijn wel mooi van dikte . Precies goed

Marjolein

beoordeling bed
het is n heerlijk mooie moderne boxspring

annemarie

Dekbed en kussens
Dekbed had ik mijn bedenkingen bij, het voelt zo dun aan. Maar mijn mening bijgesteld het is lekker warm. Kussen vind ik persoonlijk te zacht.

Henriëtte

Gratis dekbed en kussens
Heerlijk dekbed welke we gratis ontvingen bij onze bestelling. Niet te dik maar geeft goede warmte af! Ik slaap sinds 2 weken een stukje beter dankzij dit dekbed. Onze kleine maakt gebruik van de meegeleverde kussens en slaapt tegenwoordig zelfs uit 👍

Sharon

Geweldig
Heerlijk dekbed ..en super actie

Esma

Dekbed
Fijn dekbed, kregen gratis bij onze bestelling. Niet nodig dus weggegeven en die was er super blij mee

Hollander

Prijs/kwaliteit is top!!
Zachte Kussens en dekbed. I love it!

Martine

Goede deal!
Ik zag de deal met het gratis dekbed en twee kussens. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten , maar het is een prima dekbed met super lekkere kussens. Kussens zijn zacht maar wel ondersteunend.

Zoë

Dekbed
Blij met het gratis dekbed maar in plaats dat je 2 kussens kreeg had ik er maar 1 dat is mooi weer jammer

Monique

Warm
Het dekbed is aan de dunne kant maar houd veel warmte vast als compensatie. De kussen liggen lekker en houden ook veel warmte vast.

Eileen

Fijn cadeau
Altijd fijn zo’n kado! Mooie kwaliteit kussens, dekbed fijn zacht. Wel lijkt deze aan de dunne kant, dus vraag me wel af of het warm genoeg is voor de echte koude nachten.

G

Dekbed paket
Lekker warm en zacht h slaap er heerlijk onder zeer tevreden

Griet

Beddengoedpakket: 240x200
Prima pakket

Berrie

Heerlijk
Heerlijk dekbedovertrek lekker licht maar toch warm de kussens zijn naar onze kinderen gegaan 10 en 8 die zijn er erg blij mee.

Karin

dekbed
Wat een cadeau! Zo kun je nog eens iets weggeven. Heerlijk! Super bedankt!

Gezien

Super
Heerlijk voor alle seizoenen, kussen erbij zijn eindelijk een keer niet zo massief gevuld.

Pamela

gratis dekbedset
deze gratis ontvangen bij bestelling van dekbedovertrekken, kado gedaan aan dochter , schoonzoon die een moeilijk persoon is wat kussens aangaat heeft meteen de eerste nacht er heerlijk op geslapen en zegt geen andere kussens meer te willen , nou en dat met iets wat gratis is verkregen een mooi compliment naar dekbed discounter

anita

Super tevreden
Super tevreden met ons aankoop. Erg mooi dekbed. Zeer zacht. En de service die is TOP

A

mijn beddengoed pakket 2
de eerste nacht dat ik er mee ging slapen ik heb als een roos geslapen de kussen zijn heen goed de dekbed ook lekker groot

cheryl

Gratis beddengoedpakket
Ondanks dat het dekbed licht aanvoelt is hij heerlijk warm. De kussens liggen ook heerlijk

Maria

Fijn dekbed
We hebben dit dekbed nu op het logeerbed liggen. Onze gasten vinden het heerlijk slapen

Melissa

Is prima
Kussens zijn echt veel te zacht en deken is prima

Daniel o.

Super
Niet verwacht dat een gratis dekbed zo fijn kon slapen. Ik bestelde een dekbedovertrek en zag de actie en dacht dat kan nooit iets zijn maar we geven het een kans. Nou ik had niet verwacht dat het zo’n goed product zou zijn. We slapen er heerlijk onder. Zoals vele reacties al zeggen: het lijkt dun maar de warmte is precies goed. En de kussens zijn idd aan de dunne kant maar die gebruikt ons zoontje van 3,5 nu en die vind ze heerlijk liggen. Ik kan alleen maar pluspunten bedenken!!

Jarina

Dekbed
Super dekbed licht materiaal en heerlijk warm ook dekussen slapen heerlijk. Bezorging zoapsnbeloofd was super snel . Dit is een aanrader

Patrick

Dekbedset
Prima set, niet te warm maar heb het ook zeker niet koud gehad! Kussens zijn zacht en niet zo dik, maar dat vind ik persoonlijk erg lekker slapen.

Paul

Nieuwsgierig
We hebben wat afgelachen toen het binnenkwam bij onze bestelling. Het was zo goed vacuum verpakt dat we dachten dat er geen kussens bijzaten, die zaten er wel bij wil alleen wel helpen dat je niet het kussen vasthoudt met dekbed en dan nog niet zoen dat je 2 dingen vasthebt. Maar goed nadat we uitgelachen waren kon ik me voor mijn kop slaan, moet nog overtrek bestellen, niet beseft dat dit dekbed wat groter is dan de huidige. Maar voor wat het waard is het ziet er goed uit, voelt lekker aan dus weet nu al dat we er met plezier onder slapen en zelfs beter slapen wegens de vele voordelen.

Tasja

Heerlijk
Dacht eerst oh dat is wel heel erg dun maar het is gewoon heerlijk Niet te koud maar gewoon heerlijk Ik raad iedereen dit dekbed aan De kussens zijn voor mij te zacht maar ideaal als extra decoratie kussen

Sylvia

Lekker warm
Dekbed voelt licht aan, erg fijn. Kussen liggen goed

Anita

Top!
Heerlijk dekbed, en voor de liefhebber van wat zachtere kussens zoals ik, top kussens!

Lieke

Dekbed en kussens
Voelen licht en dun aan maar zijn heerlijk warm en zacht. Super licht en comfortabel.

Monique

Top pakket
Heel fijn dekbed lekker warm en goede kussens

Renate

Goed dekbed!
Dekbed is warm genoeg en kussens zijn lekker dun!

Roy

Dekbed
Het dekbed is heerlijk zacht En lekker warm. De kussen zijn alleen heel zacht. Als je hiervan houdt is dit geen probleem.

Joep

beddengoed pakket
fijn, heerlijk warm

femke

Dekbed + kussens
Het dekbed is heerlijk warm! De kussens daarintegen zijn heel dun.

Anouk99

dekbed
+4 Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 240 x 200 cm Dit dekbed is een must voor de lange winterdagen.

johan

All season dekbedpakket
Heerlijk zacht en super warm . Ik ben er heel tevreden over 👍👍👍

Tineke

Warm!!!!
Heel warm, voor de zomer toch maar een dunnere aanschaffen, maar wel heerlijk in de winter, en heel fijn zacht!

Davita

Dekbed en kussens
Prachtig matriaal lekker warm ligt comfortabel dank u

Rosaline

Prima set!
Heerlijk dekbed en kussens ook fijn!

Silvia

Slaap lekker
Perfect en niet te zwaar!!!

Mo

Fluffy
Het dekbed is super fluffy, echt een geweldig dekbed en super warm! De kussens vind ik persoonlijk iets aan de platte kant, maar het ging ons vooral om het dekbed.

Linda

Super
Heerlijk lekker warm en zacht

Clau

Heerlijk
Lekker warm en toch lichtgewicht!

W

Top
Lekker warm en niet zwaar deken ,zacht kussens

Miriame

Fijn
Ligt lekker, en niet te zwaar

Aa

Super blij ermee
wilde al heel lang al grotere deken hebben. en nu heb ik het eindelijk! ben super blij mee. de kussens zijn ook lekker super zacht.

Frances

Mooie. Set.
Dekbed is goed warm en kussens liggen goed.

Douwe B.

Heerlijk beddenpakket
Mooi dekbed, lekker dik maar weer niet te dik. Kussen zijn nadat ze uit de verpakking komen en even de tijd hebben om uit te bollen, eveneens super lekker. Of de prijs klopt van bijna €180 en dan gratis bij een dekbedovertrek, tel ik de losse item kom ik veel lager uit. Maakt niet, een super cadeau om weg te geven.

Rob

Heerlijk
Dekbed lekker warm en ligt heerlijk. Kussens iets te zacht maar leuke opvulling op het bed

Patricia

Super
Top en lekker warm.

Lauren

Dekbedset
Dekbed is perfect, alleen de kussens zijn veel te zacht voor mij ( heb persoonlijk liever een steviger kussen

Patrick

Dekbed + kussens
Ddkbed voelde zeer dun aan bij ingebruikname, doch zeer warm. Enkel de kussen zijn veel te zacht, bieden weinig steun.

An

dekbed en kussens
Het dekbed is heerlijk maar de kussens veel te zacht. het is meer een sier kussen dan dat je hier goed op kunt liggen, maar goed. het is gratis dus we mogen niet klagen.

elisa

Dekbed
Super luchtig, warm en zacht! Zalig om te slapen

caro

Gratis dekbed en kussens
Dekbed is super, alleen de kussens zijn niet fantastisch, te dun en vorm snel niet goed...

Mark

Dekbed pakket verrassend fijn
Extra dekpakket ontvangen bij mijn bestelling. Verrassend fijn pakket, ligt heerlijk licht en niet te koel of warm. Kussens zijn voor mij te zacht maar staan leuk als decoratie kussens . Super blij mee

Annelies

WARM
VERSCHOOT ZO KLEIN PAK ZO EEN GROTE DONS EN KUSSENS ! VIND HET ZALIG WARM MET MIJN OVERTREK VAN HIER

sofie

Lekker
Lekkere zachte kussens maar wel dun. En het dekbed overtrek vind ik zelf iets te koud voor nu.. meer een zomer dekbed

Kate

Dekbed en kussens
BEDDENGOED PAKKET: 2 HOOFDKUSSENS + ALL SEASON DEKBED - 240 X 200 CM Het dekbed is voor mij prima te gebruiken in het voorjaar/najaar. In de winter (wanneer het vriespunt wordt bereikt) denk ik dat dit dekbed net niet genoeg warmte bied. Kussens zijn naar mijn mening veel te zacht, je licht zo goed als plat op het matras. Ik gebruik de kussens wel als decoratie en voor als ik op bed wil zitten als extra laag/steun.

Dorien

Superfijn dekbed
Heerlijk warm dekbed, dat zacht aanvoelt.

Tamara

Dekbed
Kussens erg dun en dekbed moet 4 seizoen zijn maar is alleen geschikt voor zomer veel te dun

Johan

heerlijk !
Ik heb dit dekbed gekregen bij mijn aanschaf van een overtrek. Lucky me. Eerste indruk was niet direct overtuigend. Vond hem nogal dun. Nou ik ben daar snel van terug gekomen. Hij is heerlijk warm. Precies goed ! Ik denk dat hij ook in de zomer goed gaat functioneren. Dus met recht een 4 seizoenen dekbed. Ben er heel blij mee !

Marc

Mooi dekbed
Lekker luchtig en warm

Anita

Super Zacht & Top kwaliteit
Niet te zwaar en niet te licht. Niet te koud en niet te warm.

J.H.P. H.

Heerlijke, fijne verassing!
Dekbed gekregen bij mijn dekbedovertrek. Wat een verassing zeg! Ik had er niet heel veel van verwachten, ik heb altijd een 4 seizoenen dekbed gehad. Maar wat ligt hij heerlijk! Ligt maar warm! Ook ik kan nu een stuk moeilijker uit bed komen. Ligt veel te lekker!

S

Zalig
Luchtig en toch lekker warm om onder te slapen. 1 probleem: kwil 's morgens niet meer uit mijn bed

Veerle

Super mooi dekbed
Een nieuw dekbed gekregen bij een bestelling van een dekbedovertrek! Super goed kwaliteit en echt een lekker zachte stof! Gelijk warm als je er onder kruipt. De kussens zijn ook geweldig. Zachte kussens. Ik slaap heerlijk door mijn nieuwe dekbed en kussens

Ghislaine W.

Beddengoed pakket
Wat een extra dekbed en kussen zou moeten zijn voor een loge is nu mijn nieuwe dekbed :). Ik dacht toch eens even proberen. Na 1 nachtje niet meer van mijn bed te krijgen, het dekbed dan :). Kan er een fijn holletje van maken als ik ga slapen. Super deal dit! Ik ben blij!

Aritha

lekker slapen
We zijn er heel blij mee. Prima pakket! Dit maakte de Black Friday deal extra aantrekkelijk. Onze dochter slaapt er heerlijk onder. Site is eenvoudig, zelfs voor mij als digi-leek.... We hadden een perfecte Black Friday deal. Snelle levering! Erg tevreden dus.

Mara

nuttig
altijd handig om extra te hebben

inge

Dekbed en kussen set
Prima all season dekbed. Voelt zalig licht en zacht, maar zeker warm genoeg voor de winter. Kussens zijn zacht, dus voor mij goed

Mandy

Pakket +overyrek
Heel te vreden

Therese

dekbed
Dekbed is zeer fijn

jimmy

Licht &zacht
Heerlijk dekbed, zacht, licht en warm. Had de set gratis gekregen bij aankoop van dekbedovertrek en was er aangenaam mee verrast. Had er niets van verwacht. Ben erg erg blij mee

Fadoua

Dun
Misleidende prijs, kussens zijn erg dun en het dekbes is niet all season. Als je op de kussens ligt kan je net zo goed alleen op het matras liggen zo dun zijn ze.

Ylse

Mevr
Ben superblij met mijn bestelling en uiteraard de gratis dekbbed en 2 kussens. Ga zeker blijven bestellen bij jullie. Top service.

Mina

Lekker warm en comforttabel
Het dekber is lekker warm. En goed ademend waardoor je niet zweet. Aan te bevelen voor een goede en fijne nachtrust. De kussens zijn lekker zacht.

Bas

dekbed plus kussens
ligt zalig en de kussens perfekt

els

Licht en warm!
Het dekbed is echt heel fijn. Niet zwaar, maar wel warm. De kussens hadden voor mij iets steviger mogen zijn. Maar ze zijn prima voor het logeerbed!

Ingie

Super blij😀
Lekker dekbed en de kussens liggen heerlijk. Wij zijn er tevreden mee👍

Jacqueline

Superblij
Kreeg het dekbed en de kussens gratis bij mijn dekbedovertrek en ben er echt blij mee. Ik heb een waterbed en vaak is beddengoed te warm... . naar zowel het dekbed als de overtrek zijn helemaal fijn.

Kitty

Top Dekbed
Doet wat tie moet doen, en meer

Prter

Fijn dekbed
Heerlijk warm

Marije

Heerlijk warm !
In het begin dacht ik wat een dun dekentje, dat kan nooit warm zijn. Maar eenmaal in bed was de deken heerlijk warm ! Echt super ! Voor mij persoonlijk zijn de kussen te zacht. Maar manlief slaapt heerlijk erop !

Deborah

Super kwaliteit.
Heerlijk! Kussens perfect en dekbed super warm! Een echte aanrader, geen gevecht meer om het dekbed we hebben 240/220 👌:sign_horns|type_2:

JessicA

Gratis en heerlijk
Lekker warm en licht

Jeanet

Dekbed
Een perfect en heel warm dekbed. Nog geen seconde spijt gehad. 100/100

Linda

Hele goeie dekbed
Zit er heel dun uit, dun ingepakt. Maar als je het open maakt wordt het heel dik en is hij heel warm

Elif

Dekbed en kussens
Dun dekbed maar heerlijk warm kussen te zacht voor ons.

YmenYvonneMessaoudiNijhuys

Dekbed en kussens
Zachte kussens en licht dekbed waar je toch warm genoeg in hebt!

Melanie

Dekbed
Dekbed ziet er dun uit, maar is toch lekker warm. Enkel het kussen is voor mij iets te zacht.

Tessa

dekbed
lekker luchtig en toch heerlijk warm! supertevreden.

maria

Dekbed
Fijn dekbed, heerlijk licht,maar toch warm, Super!!

Hanny

Geweldig product
Ze hebben echt super fijne en mooie producten. Snelle levering.. Ben er erg over te spreken

Denise

Dekbed plus kussens
Het zou een vier seizoen zijn maar is zo dun en id als je met verwarming aan slaapt is het vast te doen. Maar het was niet wat ik ervan verwacht heb dun en heb hem als tweede dekbed bin de hoes in gestopt.

Sieta

Beddengoed pakket. Silver Star
Voelt licht aan maar heerlijk warm. Kussen zijn lekker zacht en liggen prima. Dat gratis gekregen bij de bestelling die ik plaatste. Zeer tevreden.

Elsiena

All Season Dekbed + Hoofdkussens
Erg fijne kussens en een heel fijn dekbed maar ook erg dun, voor in de winter niet voldoende

Perla

5 sterren
Ziet er dun uit maar heerlijk warm. Lekkere kussens. En dat voor gratis. Blij mee en zeker aan te bevelen!

Monique

Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 240 x 200 cm
Dit dekbed is een toppertje sinds dit op mijn bed licht slaap ik veel beter. Als ik meer sterren kon geven gaf ik er 10op10 en ge levering 1 dag later van een service gesproken

johan

Dekbed met 2 kussens
Warm en zou licht als een veertje Slaapt heerlijk

Marian

dekbed
lekker warm

piet

dekbed all season
Top. zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Dirk

Dekbed all season
Geweldig lekker dekbed en kussens zeker aan te bevelen

Maincoon001

Heerlijk dekbed
Heerlijk dekbed en kussens

Janny

Dekbedset
Echt top, voelt zeer zacht aan en is ook niet zwaar om over je heen te hebben, het is een groot verschil met mijn oude dekbed, ben er zeer tevreden en blij mee, ook de kussens liggen lekker en zacht

Destiny

Heerlijk warm
Heerlijk zacht dekbed, warm en lekker licht. Voor mijn zoon ook gelijk besteld, helemaal blij mee, we slapen weer als roosjes. Super snel geleverd.

Petra

Beddengoed
Nette kwaliteit, gaat zeker lekker warm zijn deze winter en koel in de zomer !

Sandra

Dekbedovertrek
Super tevreden, snel geleverd. Super kwaliteit. Motief zoals voorgesteld op jullie website. Volgende aankoop zal zeker bij jullie zijn.

Annick

Dekbedden
Super tevreden, direct de volgende dag binnen, top kwaliteit, geen muffe geuren ( wat vaak elders gebeurt ). Duidelijk overzicht en communicatie!

Simon

    Laatst bekeken producten