Klamboes

Prijs
Min: €0 Max: €25

Klamboes helpen je muggen op afstand te houden. Je kunt een klamboe kopen, al spreken we ook wel van een muskietennet. Uiteraard kun je daar op vakantie gebruik van maken, al vormen ze ook in Nederland steeds vaker een goede keuze. Met een geïmpregneerde klamboe voorkom je zelfs dat muggen daarop gaan zitten of ook maar in de buurt komen.

Zoek je een klamboe voor je baby, een reisklamboe of een klamboe voor een 2 persoons bed? We zorgen er met het brede assortiment voor dat je de verschillende klamboes eenvoudig online kunt kopen.

Waarom een klamboe?

Benieuwd naar waarom een klamboe een goede keuze vormt? Het is een muggennet, waarmee je ervoor zorgt dat muggen niet te dichtbij kunnen komen. Je kunt een baby klamboe kopen om je kleine te beschermen of er met de 2 persoons klamboe voor zorgen dat je daar zelf geen last van zal hebben. Met een klamboe voor een ledikant of een klamboe voor een standaard bed creëer je als het ware een veilige zone, waarbinnen je ontspannen in slaap kunt vallen.

Last van de muggen

Heb je veel last van muggen en ben je benieuwd wat je daar tegen kunt doen (lees hier ons blog). Een van de mogelijkheden is het aanschaffen van een van de klamboes. Je kunt een klamboe kopen en er daarmee voor zorgen dat je een muskietennet kunt ophangen in de slaapkamer.

Geïmpregneerde klamboes

Met name de geïmpregneerde klamboe vormt een uitstekende keuze. Je zorgt er daarmee niet alleen voor dat je de muggen op afstand kunt houden, daarnaast voorkom je dat ze op de klamboe zelf gaan zitten om er alsnog doorheen te prikken wanneer je daar tegenaan draait in je slaap. Met name wanneer je een klamboe voor je baby of een reisklamboe koopt is het verstandig om gebruik te maken van een geïmpregneerd model.

Klamboes voor baby’s

Een klamboe voor een ledikant is gemakkelijk aan te brengen. Met de baby klamboe zorg je ervoor dat je kleine geen last heeft van muggen. De klamboe voor een baby is klein van stuk en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Met een klamboe in de babykamer zorg je ervoor dat een eventuele mug de nachtrust van je kleine niet verstoort en bovendien niet kan steken. De werking is gelijk aan die van de standaard klamboe of de 2 persoons klamboe, het gaat slechts om een kleiner model.

Andere soorten klamboes

Uiteraard zijn er naast de baby klamboe andere modellen beschikbaar. Je kunt een klamboe kopen voor een 2 persoons bed. Met de 2 persoons klamboe kun je er samen gebruik van maken, terwijl de standaard klamboe ervoor zorgt dat je in een 1 persoonsbed ontspannen kunt slapen.

Online een klamboe kopen en specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een geïmpregneerde klamboe? Blader door ons uitgebreide assortiment. Wij zorgen er met de verschillende klamboes voor dat jij je goed kunt wapenen tegen muggen in de slaapkamer.
Sorteer op: