Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: GRATIS WINTERDEKBED

Bekijk alles

Gratis winterdekbed

Op zoek naar de allerbeste deals? Nu een gratis winterdekbed twv €99,99 - 139,- bij je bestelling! Voordeliger ga je het niet vinden! Ga nu naar deze actie!

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

Black Friday: 3 Halen = 1 Betalen!

Begin meteen met shoppen!!

★ OUTLET ★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter. Al vanaf 4,99!

Flanel

Lekker warm beddengoed gemaakt van het beste flanel. Door het ruime assortiment aan flanel beddengoed vind je altijd wel een product dat bij jou past!


Type product

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease

Bekijk alle Boxsprings

Boxspring Hera (39.95 p/m)
Boxspring Teddy (39.95 p/m)
Boxspring Eros (49.95 p/m)
Boxspring Athena (59.95 p/m)
Boxspring Zeus (69.95 p/m)
Boxspring Hercules (79.95 p/m)

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids en spreien

Home & living

Bekijk alles

Home & Living

Naast het aanbod voor artikelen in de slaapkamer, willen wij ook graag dat jij de mooiste spullen in en rond het huis hebt! Daarom deze frisse Home & Living categorie. Hier kan je je hele slaap- of woonkamer bij elkaar shoppen en je hoeft niks te sjouwen!

Bekijk snel alle Home & Living artikelen!

OP=OP LAATSTE KANSJES

Bekijk alles

Allerlaatste stuks van de beste kwaliteit

De laatste stuks van het beste beddengoed, voor de strakste prijs. Wij nemen afscheid van deze topartikelen voor bodemprijzen. Alles is echt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Bekijk nu de laatste kansjes!

Dekbed Discounter review schrijven


Een Dekbed Discounter review schrijven? Ja, heel graag! Reviews zijn heel belangrijk, zowel voor andere kopers als voor onze webshop. Drie van de vier van jouw vrienden of gezinsleden beslissen een aankoop namelijk mede op basis van een productbeoordeling. Die beeldvorming is belangrijk en dus vinden we het heel fijn als mensen een Dekbed Discounter review schrijven.

Aandachtspunten en voorwaarden

Appeltje, eitje, zou je zeggen. Het appeltje zet je met gemak je tanden in, het eitje moet wel echter we op een bepaalde manier gekookt worden. Er zijn namelijk bepaalde wettelijke eisen rondom reviews en ook stellen wij zelf bepaalde voorwaarden aan het goedkeuren van een Dekbed Discounter review. De ins en outs van de actuele wetgeving en van ons beleid kun je op deze pagina lezen.

Wetgeving rondom reviews

De wetgeving rondom reviews schrijven en plaatsen is sinds eind mei 2022 aangescherpt. Zo wil de overheid misleidende commerciële activiteiten beter tegengaan.

Met betrekking tot reviews schrijven en plaatsen zit het momenteel als volgt:

• Wij zijn als webshop verplicht om ons reviewbeleid c.q. -proces inzichtelijk te maken. Dit doen we door middel van deze servicepagina.
• Voorheen natuurlijk ongewenst, maar vanaf heden zijn fake reviews verboden.
• Als een reviewer betaald wordt of bepaalde voordelen geniet n.a.v. een Dekbed Discounter review schrijven, moet dit specifiek in of bij de beoordeling vermeld staan.
• Negatieve reviews mogen niet verwijderd worden, behalve als aantoonbaar is dat het om een valse, onrechtmatige review gaat.
• Dekbed Discounter mag niet doorlinken naar andere reviewplatforms.

Wat zijn onze eigen regels voor een Dekbed Discounter review schrijven?

Vanuit het bedrijf zijn er ook enkele aandachtspunten voor een Dekbed Discounter review schrijven:

• De review moet gaan over een product dat daadwerkelijk door de reviewer is gekocht.
• Inhoudelijk moet de beoordeling terugslaan op hoe het product functioneert, de gebruiksvriendelijkheid, eigenschappen, het ontwerp, etc. Een Dekbed Discounter review schrijven over dingen waar wij als webshop niet verantwoordelijk voor zijn (zoals planning bij een leverancier of problemen bij een bezorgdienst) kan uitmonden in het niet plaatsen ervan.
• Promotionele/commerciële verwijzingen, in welke vorm dan ook, zijn niet toegestaan.
• Als je betaald krijgt of op enerlei wijze voordeel haalt uit een Dekbed Discounter review schrijven, vermeld dit dan altijd bij de beoordeling.
• Let alsjeblieft op je taalgebruik, zeker als je ergens minder over te spreken bent. We zullen reviews waarin wordt gescholden, gedreigd, gevloekt of waarin ander ongepast taalgebruik in voorkomt, weigeren.
• Vermeld geen persoonlijke gegevens als telefoonnummer en adres.
• Schrijf de review in het Nederlands of als dat niet gaat, in het Engels.

Een Dekbed Discounter review schrijven

Voordat het reviewproces op gang komt, dient men dus eerst een review te schrijven. Er zijn twee wegen die naar het review-Rome leiden: via de knop ‘Schrijf zelf een beoordeling’, die onder elke productbeschrijving te vinden is, stuur je een review in. Of je kunt een e-mail afwachten na je aankoop, waarin we je uitnodigen om een productreview te schrijven.

Zodra wij een Dekbed Discounter review ontvangen, gebeurt er het volgende:

• De ingezonden review komt binnen via onze beheertool voor reviews en wordt daardoor nog ‘on hold’ gezet.
• Jij ontvangt direct een e-mail van ons, met het verzoek om je e-mailadres te bevestigen. Dit is onderdeel van het streven naar echte en serieuze reviews.
• Wij controleren de review op echtheid, taalgebruik en ander benoemde aandachtspunten/spelregels.
• Via onze beheertool keuren we de review vervolgens goed of af. Dit kan binnen een dag zijn, maar ook enkele dagen duren.
• Er wordt geen melding verzonden of een review is goed- of afgekeurd. Wel kun je zelf natuurlijk kijken of je review online staat. Voldoet je review aan de voorwaarden? Dan zou dit een kwestie van tijd moeten zijn.
• Het enige veld dat je bij een beoordeling invult dat niet wordt weergegeven bij de review, is je e-mailadres. Deze is enkel voor interne doeleinden.
• Iedereen die een review instuurt dingt mee naar het ontvangen van een kortingscode of het winnen van een give away of leuke actie.

Wanneer staat je review online?

Onder normale omstandigheden een review binnen 5 werkdagen online moeten staan. Het kan, afhankelijk van de werklast bij ons bedrijf, dus soms wat langer duren. Dat komt doordat reviews zoveel mogelijk door ons op de inhoud gecheckt worden.

Verwijderen van reviews

Door de screening vooraf zou het na plaatsing alsnog verwijderen van Dekbed Discounter reviews nauwelijks voor moeten komen, maar het kan uiteraard altijd gebeuren. Dit zal dan, in het gros van de gevallen, zijn om een van de volgende redenen:

• Informatie in de beoordeling of het product zelf in inmiddels zo achterhaald dat het verwarring kan opleveren of zelfs misleidend kan zijn.
• Als een review achteraf toch niet rechtmatig blijkt.
• Er wordt persoonlijke informatie vrijgegeven in de beoordeling.

Je eigen review laten verwijderen

Het kan altijd zo zijn dat je zélf wil dat jouw review wordt verwijderd. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice, zodat wij aan dat verzoek kunnen voldoen.

Wijzigingen in voorwaarden en aandachtspunten Dekbed Discounter reviews

Door de tijd kunnen wijzigingen plaatsvinden in ons reviewbeleid en in de wettelijke eisen of onze eigen aandachtspunten/voorwaarden. Als dit het geval is, dan zullen wij deze pagina updaten.Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

2-Pack Hoofdkussen Micro

44,99

19,99

#DARUM! - Knuffeltrui

69,99

29,99

Hoofdkussen - Zacht Deluxe

44,99

29,99

Maak een keuze