Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Molton Standaard MatrasStandaard molton

Maak je keuze uit een molton voor een standaard matras. Een molton biedt bescherming tegen zweten en zorgt ervoor dat je matras langer meegaat dan wanneer je geen molton onder je hoeslaken gebruikt.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Molton
  • Maat
  • Matrasdikte
  • Materiaal
  • Eigenschap
  • Prijs
    € 19€ 35

Sorteren

Herstel filters

5 van 5 producten

5 van 5 producten bekeken

Gerelateerde categorieën

Matrasbeschermers Matrasbeschermer Ledikant Matrasbeschermers waterdicht Matrasbeschermers 140x200

Molton matrasbeschermers

Een van de molton matrasbeschermers kopen? Een heerlijke keuze voor een prettig comfort, die tegelijkertijd zorgt voor een uitstekende bescherming. Tegen bijvoorbeeld het zweet dat we verliezen, als we liggen te slapen. Dat kun je je wellicht voorstellen in de zomermaanden, maar ook in de winter hebben we het onder de dekens snel warm. Dat is goed voor de slaap, maar minder voor de kwaliteit en hygiëne van het matras. en matrasbeschermer als molton is dan een goede keuze. Die we soms kennen van baby’s in hun bedjes, maar die ook voor onze eigen bedden een uitstekende keuze vormt. Specifiek beschikbaar voor een topper of voor een regulier matras, afhankelijk van het bed waarin je slaapt. Zorg voor de juiste afmetingen en de juiste dikte, zodat je daar goed gebruik van kunt maken. Tip: de molton ook gebruiken tegen bedplassen of overmatig zweten? Kies dan voor een waterdichte molton matrasbeschermer, die het matras goed schoon en hygiënisch kan houden. Je hebt online de keuze uit verschillende molton matrasbeschermers. Altijd van goede kwaliteit, terwijl ze toch heel goedkoop beschikbaar zijn. Voor uitstekende bescherming tegen het matras, waardoor je dat goed schoon kunt houden en er iedere avond heerlijk ontspannen op in slaap kunt vallen.

Bekijk alle matrassen

Matrasbeschermers molton van hoge kwaliteit

Zoek je naar een molton van hoge kwaliteit? Wij zorgen er met de verschillende matrasbeschermers voor dat je de keuze hebt uit diverse modellen. Gemaakt van katoen en andere hoogwaardige materialen, zodat je daarmee kunt rekenen op een goede bescherming. Om het matras vrij te houden van zweet en andere stoffen die vrijkomen tijdens het slapen. Een prettig idee, waarmee je er al vanaf dat we baby zijn voor kan zorgen dat we slapen in een schoon bed. Koop een molton matrasbeschermer voor een topper en ga aan de hand van de diverse afmetingen bijvoorbeeld op zoek naar een model in 180x200 centimeter. Op die manier stem je de molton af op zowel de breedte en de lengte als de dikte van het matras dat je hebt. Afgestemd op een topper met minder dikte of een stevig matras waarop je heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen.

Molton matrasbeschermer kopen

We maken het je online graag gemakkelijk om een matrasbeschermer molton te kopen. Voor je baby en voor de kinderen, net als voor jezelf. We zweten allemaal als we slapen, zweet dat zonder een goede bescherming in het matras terecht kan komen. Het is lastig om dat te wassen, waardoor je beter gebruik kunt maken van bescherming. De hoes kun je van je bed halen en wel gewoon wassen, waardoor je daarna weer in een schoon bed ligt. Waarbij het matras schoon blijft, zodat je daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. Bekijk de molton matrasbeschermers voor een topper en voor de andere matrassen. Op basis van de diverse afmetingen die er beschikbaar zijn, waar je online op je gemak een keuze uit kunt maken. Direct bij ons uit de eigen voorraad, waardoor we er meteen voor je mee aan de slag kunnen. Dat betekent dat je de molton matrasbeschermer van je keuze zo snel mogelijk in huis hebt, om daar op je bed meteen gebruik van te kunnen maken.

Kees
Kan ik je helpen?