Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Katoenen moltons

Heerlijke katoenen moltons die uitstekende bescherming bieden: dat is de ideale combinatie voor op jouw bed. Een materiaal met een open structuur, dat daardoor goed adement. Ademt, maar ondertussen voorkomt dat vocht en vuil door kunnen dringen tot in het matras eronder. Op die manier biedt de molton van katoen goede bescherming voor jouw matras, onafhankelijk van de maat en het type dat je kiest.

Op die manier kun je een katoenen molton voor een split topper kopen, net als een reguliere molton voor over een dikker matras. Zorg ervoor dat je het bed mooi kunt opmaken, door om het matras een molton te doen. Daar overheen kun je jouw hoeslaken doen. Het bed maak je er mooi mee op, terwijl je er tevens voor zorgt dat je het matras goed beschermt. Een fijn idee om lelijke gele vlekken te voorkomen. En goed voor de levensduur, zodat jouw aankoop van de molton zich gemakkelijk terugverdient.

Bekijk alle moltons

Katoenen hoeslakens en andere materialen

Je hebt de keuze uit een aantal mooie katoenen hoeslaken moltons. Goed van kwaliteit, dankzij het mooie katoen dat we daarvoor gebruiken. Afgestemd op de bescherming van je matras, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Zorg ervoor dat je zowel je hoeslaken als de molton af en toe wast. Je hoeft het matras daardoor zelf niet steeds te reinigen, zonder dat er lelijke gele vlekken in ontstaan. Een fijn en hygiënisch idee, zodat je iedere avond heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen.

Bovendien heb je binnen de katoenen moltons natuurlijk de keuze uit een aantal verschillende maten. Zoek je naar 160x200 voor een tweepersoonsbed of naar 90x200 voor een eenpersoonsbed? Bekijk ook de moltons van katoen voor een twijfelaar of een extra breed of smal bed, afhankelijk van wat je hebt staan of wat je graag wilt kopen. Wij maken het je op die manier graag gemakkelijk om een katoenen split topper molton of een ander model te kopen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad.

Een ander materiaal dan katoen nodig?

En naast het katoen benieuwd naar wat er nog meer beschikbaar is? Bekijk dan bijvoorbeeld de waterdichte moltons in het assortiment. Voor de best mogelijke bescherming, goed geschikt als je veel zweet of op een andere manier wat vocht verliest terwijl je slaapt. Je kunt online de materialen met elkaar vergelijken. Of inspiratie opdoen met alle moltons die er beschikbaar zijn, zodat je altijd een goede keuze maakt om jouw matras onder het hoeslaken te kunnen beschermen.

Een katoenen split topper molton aanschaffen

Een katoenen split topper molton kopen of op zoek naar een ander model? Wij adviseren je er twee exemplaren van te kopen. Op die manier heb je er altijd een achter de hand, om daar het bed mee op te maken als je de andere in de was doet. Een fijn idee, voor een fris bed waar je meteen weer in kunt duiken en heerlijk op kunt slapen. Met bescherming van jouw matras, zodat er geen lelijke gele vlekken in ontstaan. Bestel online jouw katoenen molton of een van de andere modellen, dan maken we de verzending vanuit onze eigen voorraad zo snel mogelijk voor je in orde.

Kees
Kan ik je helpen?