Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Waterdichte moltons

De ultieme bescherming voor jouw matras? Je kunt waterdichte moltons kopen. De ideale keuze om jouw matras zo lang mogelijk schoon, hygiënisch en mooi te houden. Zonder dat je last hebt van lelijke gele vlekken, die je er over het algemeen niet zomaar meer uit zal krijgen. Uiteraard heb je binnen de waterdichte moltons de keuze uit split toppers en toppers, net als de reguliere modellen voor de dikke matrassen waar je comfortabel op slaapt.

En zoek je naar een specifieke maat? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij, zodat je de molton waterdicht kunt uitvoeren en je daarmee kunt voorkomen dat er vocht of vuil doorheen kan dringen. Het is de ideale laag onder het hoeslaken waar je op zal slapen. Zodat je het hoeslaken kunt gebruiken voor een aangenaam comfort, terwijl de waterdichte molton de bescherming biedt waar je naar op zoek bent.

Bekijk alle moltons

Waterdichte hoeslakens en alle materialen

Voor de waterdichte hoeslaken moltons kun je rekenen op een aantal hoogwaardige materialen, die hiervoor speciaal ontworpen zijn. Bedoeld voor iedereen die overmatig transpireert en op andere manieren wat vocht verliest tijdens het slapen. Iets waar we het niet graag over hebben, maar wat daardoor vaker voorkomt dan we zouden denken. Het is een van de populaire producten binnen ons assortiment. Onzichtbaar onder het hoeslaken op het bed, waardoor de kans groot is dat ook jij een aantal mensen kent die er gebruik van maken.

Je kunt online een keuze maken uit de waterdichte moltons in de diverse materialen, net als andere uitvoeringen die er beschikbaar zijn. Bekijk polyester en microvezel als waterdichte keuze, die bovendien ook anti-allergisch kan werken. Op die manier profiteer van je meerdere voordelen, om het nog niets eens te hebben over de langere levensduur van het matras. Je voorkomt lelijke gele vlekken en een belangrijke mate van slijtage, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw bed.

180x200 waterdichte molton split topper, ook in andere maten

Uiteraard kun je een waterdichte split topper molton kopen, beschikbaar in de verschillende maten. Zoek je naar 180x200 waterdichte moltons of wellicht naar 160x200? Wij zetten de verschillende maten voor je op een rij, om die af te kunnen stemmen op het matras dat je op je bed hebt liggen of wilt kopen.

En bekijk naast de moltons met een waterdichte structuur bijvoorbeeld ook de modellen in katoen. Op die manier maak je een goede keuze uit de beschikbare materialen. Of kun je online inspiratie opdoen met moltons die er beschikbaar zijn, zodat je altijd een goede keuze maakt.

Waterdichte moltons kopen

Direct bij ons uit de eigen voorraad, waarmee we ervoor zorgen dat we de verzending meteen voor je in orde kunnen maken. Een prettig idee, omdat je jouw waterdichte molton daardoor snel in huis hebt en je het bed ermee op kunt maken. Om jouw matras goed te beschermen, zodat je daar zo lang mogelijk comfortabel en heerlijk schoon en hygiënisch op kunt blijven slapen. Bestel online, dan gaan we er meteen voor je mee aan de slag.

Kees
Kan ik je helpen?