3D matrassen

Een 3D matras kopen? De ideale keuze voor luxe, waarmee je kunt rekenen op een prettig comfort. Dankzij het gebruik van hoogwaardig traagschuim, dat in bed een aantal belangrijke voordelen biedt. Bekend als 3D matrassen of als box matrassen, waarmee je kiest voor uitstekende kwaliteit voor een goede nachtrust. Zodat je ’s morgens weer fris kunt ontwaken. Uiteraard heb je binnen de 3D en box matrassen de keuze uit verschillende afmetingen. Om die goed af te stemmen op het bed dat je hebt staan. In 80x200 of 90x200, net als in 120x200 of 140x200. En op zoek naar een matras in 3D voor een tweepersoonsbed? Kies dan voor 160x200 of 180x200. Je kunt de matrassen online kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Waardoor we daar meteen mee aan de slag kunnen, zodat je jouw keuze zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk alle matrassen

Box of 3D matras

Met een box of 3D matras kies je voor een heerlijk materiaal, op basis van traagschuim. Gecombineerd met een luxe uitvoering, om het lichaam vanuit de verschillende zones goed te ondersteunen. Dat komt de nachtrust ten goede, bijvoorbeeld dankzij een betere doorbloeding. Op die manier kun je rustiger slapen, zodat je de volgende morgen ook meer uitgerust wakker zal worden. Een 3D matras kopen en benieuwd op welke voordelen je nog meer kunt rekenen? Het materiaal staat er onder andere om bekend om uitstekend te ademen. Dat betekent in de praktijk dat de ventilatie in orde is, zodat je het hiermee niet snel te warm zal krijgen. Zowel in de zomer als in de winter kun je rekenen op een aangename temperatuur van het bed. Geen last van overmatig zweten, in een bed dat vanuit de 3D opstelling zorgt voor minder drukpunten.

Ruim aanbod 3D matrassen

Je hebt de keuze uit verschillende box matrassen. Altijd van goede kwaliteit en daarmee een uitstekende keuze voor een goede nachtrust. Op basis van een duurzaam karakter, zodat je daar meerdere jaren zonder zorgen gebruik van kunt maken. En dat is iets dat natuurlijk ook geldt voor de andere materialen die er beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld de matrassen in latex. Ontdek die op je gemak of doe inspiratie op met de andere matrassen die er beschikbaar zijn. Op die manier helpen we je graag op weg, om een goede keuze te maken voor een van de 3D matrassen of de andere modellen die er beschikbaar zijn.

3D matras kopen

Een 3D matras kopen of op zoek naar een box matras? Wij maken het je graag gemakkelijk, met het brede assortiment dat er online beschikbaar is. Om daar direct een keuze uit te maken, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. En bestel je meteen online? We gaan vanuit onze eigen voorraad aan de slag met het 3D matras van je keuze. Zodat je die daarna snel in huis hebt en je daar snel de eerste paar nachten op kunt gaan slapen.