Hoeslaken Boxspring

Wanneer je een hoeslaken voor een boxspring wilt kopen dan zijn er een aantal zaken waarop je moet letten. Ten eerste is het belangrijk om een keuze te maken uit een boxspring hoeslaken voor een normaal matras of een topper matras. Een matrastopper is normaal gesproken veel dunner dan een regulier matras. Daarbij komt ook nog eens dat een boxspring matras vaak dikker is dan een matras voor een normaal bed. De hoekhoogte van een hoeslaken bepaalt of het goed blijft zitten om je matras. Maar let wel hij mag ook weer niet te groot zijn, omdat het hoeslaken dan te los zit waardoor het gaat kreuken en je hierdoor niet comfortabel meer kunt slapen.

Boxspring hoeslaken kopen

Je weet nu dat je kunt kiezen uit een hoeslaken voor een matrastopper of voor een normaal matras met bonell of pocket veren. En dat het belangrijk is om de hoogte van je matras te meten, zodat de hoekhoogte van het boxspring hoeslaken overeenkomt met de dikte (hoogte) van je matras. Je kunt de hoekhoogte van het hoeslaken voor boxsprings terugvinden bij de specificaties van het desbetreffende artikel op de productpagina. 5 a 10 centimeter verschil kan er al voor zorgen dat je hoeslaken straks misschien niet mooi om je matras blijft zitten. Meet dus nauwkeurig de dikte van je matras alvorens je een bestelling doet. Mocht je twijfelen of vragen hebben over de hoekhoogte van het hoeslaken neem dan gerust contact op met onze customer care afdeling. Zij geven je graag advies.

Topper matras hoeslaken voor Boxspring

Een boxspring hoeslaken voor een topper matras heeft altijd een kleinere hoekhoogte dan een normaal matras. Sommige mensen willen nog wel eens een standaard hoeslaken gebruiken omdat ze dit meestal al in huis hebben, maar zoals gezegd de kans dat het dan niet mooi om je matras heen past is aanwezig. De keuze om voor een topper matras hoeslaken of voor een boxspring matras hoeslaken te gaan is persoonlijk en er bestaat niet zoiets als goed of fout.

Hoeslaken of matrasbeschermer?

Een hoeslaken is ademend en anti-allergisch waardoor je met een gerust hart kunt gaan slapen. Anders dan een waterdichte matrasbeschermer die soms een zweterig gevoel oproept wanneer je er langere tijd op ligt. Wil je extra bescherming geven aan je matras kies dan voor een molton.

Molton Boxspring hoeslaken

Met een boxspring molton zorg je ervoor dat je je matras extra beschermd tegen transpiratie vocht en ander viezigheid. We hebben boxspring moltons met een hoekhoogte van maar liefst 40cm! Wacht niet langer, maar bestel nu speciaal op maat gemaakt beddengoed voor een boxspring.

Soorten stof boxspring hoeslaken

Net als bij gewone hoeslakens heb je ook bij boxspring hoeslakens keuze uit een groot aantal soorten stoffen. Of je nu kiest voor duurzaam katoen of lekker warm flanel voor in de winter. Je kunt hetzelfde materiaal kiezen als je dekbedovertrek.

Hoeslakens voor boxsprings in verschillende kleuren

Boxspring matrassen zijn meestal niet wit. Dit komt omdat de matrassen vaak gestoffeerd zijn zodat ze bij het hoofdbord en de rest van het bed passen. Bij ons heb je keuze uit een groot aantal kleuren.