Effen dekbedovertrekken

Mooie effen dekbedovertrekken kopen? Beschikbaar in allerlei verschillende kleuren, voor de sfeer die je graag wilt creëren in de slaapkamer. Op zoek naar bruin, grijs, zwart en wit voor een donkere en warme kleur? Of er in de zomer juist voor zorgen dat je met wit en beige voor een frisse uitstraling kunt zorgen? Wij maken het je graag gemakkelijk met de verschillende dekbedovertrekken in effen kleuren. Beschikbaar in diverse materialen, zodat je ook daar altijd een goede keuze voor maakt.

Je hebt de keuze uit verschillende stijlen, van heel elegant en klassiek tot de meer moderne en zelfs speelse kleuren. Of combinaties van effen kleuren, waardoor je die mooi kunt afstemmen op het behang dat je hebt hangen of de accessoires die je hebt staan. Waar je ook voor kiest, het is in ieder geval belangrijk om goed te letten op de maat van de effen dekbedovertrekken die je kiest. Op die manier kun je er comfortabel onder slapen en het bed daarna weer mooi opmaken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Diverse stijlen effen dekbedovertrekken, ook in andere kleuren

Je hebt zelfs binnen de effen dekbedovertrekken de keuze uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld op basis van de gebruikte materialen. Katoen is bijvoorbeeld een relatief stug materiaal, waardoor er gemakkelijk een wat meer warmte en stoere stijl ontstaat. Flanel en katoen satijn zijn aan de andere kant een stuk zachter, comfortabeler en hebben een subtiele glans over het materiaal. Op die manier kies je ook binnen de dekbedovertrekken met effen kleuren eenvoudig voor de stijl waar je naar op zoek bent.

Vergelijk de verschillende kleuren en bekijk de diverse stijlen, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Net als met de synthetische materialen, zoals polyester en microvezel. Anti-allergie, waardoor je daar veel minder of zelfs helemaal geen last van hebt op het moment dat je gaat slapen. Zodat je weer fris wakker zal worden, klaar voor een nieuwe dag.

Eenpersoons effen dekbedovertrekken en andere maten

Bepaal de juiste maat, door goed te kijken naar de afmetingen van de dekbedovertrekken. Op die manier koop je de effen dekbedovertrekken bijvoorbeeld voor een eenpersoonsbed, bij voorkeur in 140x200cm. De ideale maat voor bedden van 80x200cm en 90x200cm. En op die manier is 240x200 goed geschikt voor een tweepersoonsbed met een breedte van 160cm of 180cm. Er is links en rechts dan voldoende overhang beschikbaar, om er fijn gebruik van te maken.

En naast de effen dekbedovertrekken benieuwd naar de specifieke kleuren die er beschikbaar zijn? Bekijk dan bijvoorbeeld de modellen in lichtblauw, net als in de andere mooie kleuren. Of doe online inspiratie op met alle overtrekken die er beschikbaar zijn, zodat je in ieder geval niets over het hoofd zal zien.

Effen dekbedovertrekken kopen

Een dekbedovertrek in een effen kleur kopen? Wij hebben de modellen natuurlijk voor je op voorraad. Dat betekent dat je jouw bestelling snel kunt ontvangen, om het bed er meteen mee op te maken. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, die aan de andere kant gelukkig niet veel hoeft te kosten. Maak online je keuze, dan gaan wij voor je aan de slag met de effen dekbedovertrekken die je bestelt.